شیرینی

طرز تهیه کروسان شکلاتی

1/5 - (1 امتیاز)

کروسان شکلاتی و تجربه لذت بخش گاز زدن یک تکه  شیرینی پوسته پوسته شده و کره ای را تجربه کنید. این شیرینی  که با نام pain au chocolat نیز شناخته می‌شود، از فرانسه منشا گرفته و به محبوبیت جهانی رسیده است. یاد بگیرید که چگونه این خوراکی های خوش طعم را به صورت مرحله به مرحله در خانه درست کنید. آموزش هنر شکل دادن و فرآیند پخت عالی را برای دستیابی به بافت سبک و مطبوع ببینید. لذت خوردن کروسان شکلاتی را با انواع شکلات، پر کردن میوه، و جفت نوشیدنی عالی افزایش دهید. نکاتی را برای نگهداری خمیر و باقیمانده غذا فراموش نکنید. برای لذت نهایی گرم سرو کنید. این آموزش از مجله آشپزی آشپزون را به هیچ عنوان از دست ندهید!

تاریخچه مختصری از کروسان های شکلاتی

فهرست

خاستگاه کروسان را می توان به اتریش و نه فرانسه، علیرغم ارتباط آن با غذاهای فرانسوی، جستجو کرد. فرانسوی ها دستور پخت را پذیرفتند و کامل کردند و آن را تبدیل به شیرینی نمادین امروزی کردند. افزودن شکلات به کروسان‌ها احتمالاً بعداً انجام شد و به شیرینی رو به رشد علاقه‌مندان به شیرینی‌پزی کمک کرد.

 

طرز تهیه کروسان شکلاتی

 چرا کروسان شکلاتی بسیار محبوب است؟

محبوبیت کروسان های شکلاتی را می توان به تعادل کامل آنها از خمیر غنی، لطافت پیش از حد و آغشته به سس شکلات بودن نسبت داد. تضاد طعم ها و بافت ها یک رفتار واقعا رضایت بخش ایجاد می کند که برای افراد در هر سنی جذاب است. علاوه بر این، راحتی گرفتن یک کروسان شکلاتی در حال حرکت، آن را به یک انتخاب محبوب برای صبحانه یا یک میان وعده سریع تبدیل می کند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه شیرینی قطاب خانگی سنتی+جزئیات کامل پخت

درست کردن کروسان های شکلاتی عالی

مواد لازم 

شیر یا آب ۱ فنجان
شکر ۱ ق غذا خوری
خمیر مایه ۱ ق غذا خوری
روغن ۱/۳ پیمانه
نمک ۱ ق چای خوری
آرد ۳ پیمانه
شکلات تخته ای به مقدار دلخواه

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی

پودر کاکائو و شکلات به مقدار لازم
شکر ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ فنجان

 

طرز تهیه کروسان شکلاتی

 

آموزش کروسان شکلاتی

مرحله 1: آماده سازی خمیر مایع

ابتدا شیر ولرم را در ظرفی ریخته و شکر و مخمر را به آن اضافه کنید. مخلوط را کاملا هم بزنید و اجازه دهید مخمر فعال شود.

 

تهیه کروسان شکلاتی

مرحله دوم: خمیر کروسان شکلاتی را آماده کنید

در ظرفی جداگانه آرد را با نمک الک کنید. در مرکز آرد یک حفره ایجاد کنید و خمیر مایع از قبل آماده شده را به همراه روغن داخل آن بریزید. با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را با دستمال نخی بپوشانید و در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله 3: شکل دادن به کروسان شکلاتی

پس از دو برابر شدن حجم خمیر، آن را روی میز کار آردپاشی شده قرار دهید. خمیر را با وردنه باز کنید و به شکل مثلث برش دهید. شکلات دلخواه خود را روی هر مثلث قرار دهید و سپس خمیر را از یک طرف تا کنید و شکل کروسان را در آورید. این کار را برای همه کروسان ها تکرار کنید.

 

درست كردن كروسان شكلاتی

  1. به آرامی هر مثلث را بکشید تا کشیده شود.
  2. از پایه شروع کنید، هر مثلث را بپیچید تا به شکل هلالی درآید.
  3. کروسان های شکل گرفته را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
  4. روی آن ها را با پارچه بپوشانید و حدود 1 تا 2 ساعت اجازه دهید تا سفت شوند و پف کنند.
حتما بخوانید:  طرز تهیه شیرینی رولت مربایی+ وش فوری در خانه

 

مرحله 4: پخت کروسان های شکلاتی

کروسان های شکلاتی را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 تا 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و کاملا پخته شوند.

  1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. کروسان ها را با یک تخم مرغ آغشته کنید تا براق شود.
  3. آنها را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند بپزید.
  4. بوی شیرینی پخته شده کاملا مشخص است؛ پس به شامه خود هم اعتماد کنید.

 

طرز تهیه کروسان فرانسوی

مرحله 5: سس شکلاتی را آماده کنید

در حالی که کروسان ها در حال پخت هستند، سس شکلات را با استفاده از پودر کاکائو، شیر و شکر آماده کنید. وقتی کروسان ها پخته و خنک شدند، سس شکلاتی را روی آن ها بریزید. برای سفت شدن سس، کروسان های شکلاتی را در یخچال قرار دهید تا سس سفت شود و مطمئن شوید که هنگام سرو نمی چکد. کروسان های شکلاتی خوشمزه را با نوشیدنی مورد علاقه خود سرو کنید.

نکاتی برای پختن بهترین کروسان شکلاتی

انتخاب شکلات مناسب

برای بهترین طعم، شکلات تلخ با کیفیت بالا با محتوای کاکائو حداقل 70 درصد را انتخاب کنید. این امر طعم شکلاتی غنی و شدید را در کروسان های شما تضمین می کند.

 برخورد صحیح با خمیر

هنگام رول کردن و فرم دادن به خمیر کروسان، حتما این کار را به آرامی انجام دهید. از فشار دادن زیاد خودداری کنید، زیرا ممکن است لایه ها را فشرده کند و از بالا آمدن مناسب شیرینی جلوگیری کند.

 

دستور پخت کروسان شکلاتی

دستیابی به بافت اسفنجی ویژه

برای دستیابی به بافت اسفنجی و مطبوع، هنگام قرار دادن کره در بین خمیر، از سرد و جامد بودن کره اطمینان حاصل کنید. این باعث ایجاد لایه های متمایز در هنگام ذوب شدن کره در حین پخت می شود.

نگهداری و گرم کردن کروسان

اگر باقیمانده غذا دارید، آنها را تا دو روز در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید. برای لذت بردن دوباره از آنها به صورت گرم، کافی است آنها را دوباره در فر با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) برای چند دقیقه گرم کنید.

حتما بخوانید:  آموزش دسر پاولووای انار و پسته+همراه با توضیحات مرحله به مرحله

انواع کروسان شکلاتی

کروسان شکلاتی بادام

برای یک پیچ و تاب لذت بخش، خمیر بادام را به همراه فیلینگ شکلاتی اضافه کنید. ترکیب طعم بادام و شکلات، کروسان های شما را به سطح بالاتری می برد.

 

طرز تهیه کروسان شکلاتی خانگی

کروسان شکلاتی فندقی

شکلات تلخ را با شکلات فندقی جایگزین کنید تا یک نسخه الهام گرفته از نوتلا از کروسان شکلاتی کلاسیک ایجاد کنید.

کروسان شکلاتی پر از میوه

میوه های مختلف مانند تمشک، توت فرنگی یا موز را آزمایش کنید تا یک عنصر تازه و میوه ای به کروسان های شکلاتی خود اضافه کنید.

سرو گرم یا سرد؟

کروسان های شکلاتی بهتر است گرم سرو شوند، بنابراین سعی کنید مدت کوتاهی پس از پخت از آن ها لذت ببرید. با این حال، آنها هنوز هم در دمای اتاق خوشمزه هستند.

کروسان شکلاتی ترکیب با نوشیدنی عالی

کروسان شکلاتی خود را با یک فنجان قهوه، شکلات داغ یا یک لیوان شیر با طراوت همراه کنید تا شیرینی شیرینی را تکمیل کند.

مکملی برای کروسان شکلاتی

برای لذت بیشتر، کروسان شکلاتی خود را با یک قاشق خامه فرم گرفته، کمی پودر قند یا یک پیمانه بستنی وانیلی سرو کنید.

سوالات متداول

 آیا می توانم کروسان های شکلاتی پخته نشده را فریز کنم؟

بله، می توانید کروسان های شکلاتی پخته نشده را فریز کنید. بعد از فرم دادن به کروسان ها، آن ها را روی سینی فر قرار دهید و فریز کنید تا جامد شوند. سپس آنها را تا دو ماه به ظرف دربسته یا کیسه فریزر منتقل کنید. پس از آماده شدن برای پخت، آنها را یک شب در یخچال ذوب کرده و دستورالعمل های پخت را دنبال کنید.

کروسان های شکلاتی چه مدت تازه می مانند؟

کروسان های شکلاتی تازه پخته شده حدود دو روز در دمای اتاق تازه می مانند. برای افزایش عمر مفید آنها، آنها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.

 آیا می توانم از نوتلا برای فیلینگ استفاده کنم؟

کاملا! نوتلا یک فیلینگ خوشمزه برای کروسان های شکلاتی درست می کند. بافت خامه‌ای و طعم فندقی آن کاملاً شیرینی پوسته‌دار را تکمیل می‌کند.

آیا می توانم کروسان های شکلاتی را برای وگان ها درست کنم؟

بله، می توانید با استفاده از مواد گیاهی کروسان شکلاتی وگان درست کنید. کره را با کره گیاهی جایگزین کنید و شکلات تلخ بدون لبنیات را انتخاب کنید.

اگر کروسان های من در حین تست بالا نیایند چه؟

اگر کروسانان آنطور که انتظار می رود ور نمی آید، ممکن است به دلیل دمای اتاق یا مخمر باشد. اطمینان حاصل کنید که آشپزخانه شما به اندازه کافی گرم است تا ضخیم شود و تاریخ انقضای مخمر خود را بررسی کنید.

نتیجه

درست کردن کروسان شکلاتی از ابتدا ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما با دستور العمل مناسب و کمی حوصله، می توانید شیرینی هایی با کیفیت نانوایی را در خانه خود ایجاد کنید. لایه های پوسته پوسته، پر کردن شکلات بی رنگ و عطر دلپذیر، تلاش شما را ارزش آن را دارد. بنابراین، دفعه بعد که هوس یک خوراکی لذیذ می‌کنید، آستین‌ها را بالا بزنید و به هنر درست کردن کروسان‌های شکلاتی بپردازید.

اما اگر الان هوس کروسان کرده اید و حوصله تهیه آن در منزل را ندارید به بامیکا بروید و کروسان تازه را از این فروشگاه بی نظیر به صورت آنلاین سفارش بدیهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا