طرز تهیه شیرینی دو رنگ شیک و مجلسی
در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
تردید نکنید که شیرینی دو رنگ به خاطر مواد اولیه ی ساده اما خوشمزه ای که دارد، بدون شک خوش طعم خواهد شد و میتواند به عصرانه های شما در کنار عزیزانتان رنگ تازه ای ببخشد. اگر دوست دارید کیک و شیرینی دو رنگ دیگری را نیز امتحان کنید شیرینی رولت شکلات و اسپرسو و کیک دو رنگ را به شما پیشنهاد می کنیم که برای تنوع میتوانید آن ها را نیز تهیه کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه شیرینی دو رنگ
مرحله اول:
پودر قند ، کره نرم شده و نوک قاشق نمک را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ، آرد و وانیل را اضافه نمائید و مجدد مخلوط کنید.
مرحله دوم:
پس از مدت زمان لازم خمیر را از یخچال خارج کرده و به 2 قسمت تقسیم کنید ، به یک قسمت 2 قاشق آرد و 1 قاشق پودر قند بزنید و به یک قسمت دیگر 5 قاشق پودر کاکائو و 1 قاشق پودر قند بزنید و جداگانه هر تکه را کمی وزر دهید تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم:
خمیر ساده را روی کاغذ روغنی یا نایلون باز کنید ، خمیر کاکائویی را نیز به همین صورت پهن کنید ، سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر ساده قرار دهید و رول کنید ( لوله کنید ) ، خمیر را به مدت 30 – 60 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شده و بتوانید به ان شکل دهید ( گاهی زمان بیشتری برای سفت شدن خمیر نیاز است ).
مرحله چهارم:
خمیر را از فریزر خارج کنید و خمیر را به صورت رول برش دهید ، میتوانید با نوع پیچیدن خمیرها شکل های متنوعی از شیرینی ایجاد کنید.
مرحله پنجم:
شیرینی های برش خورده را در کف سینی قرار دهید و درون فری که از قبل روشن کرده اید با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 – 20 دقیقه بپزید.
نکات کلیدی تهیه شیرینی دو رنگ
-در زمان قرار دادن شیرینی در فر دقت کنید که فر گرم باشد ( بهتر است 30 دقیقه پیش از قرار دادن شیرینی ها فر را روشن کنید ).
-در تمام مراحل کار دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید و فقط در حدی که مواد مخلوط شوند کافی میباشد ( ورز دادن زیاد موجب میشود شیرینی به روغن بیافتد و در زمان پخت بسوزد و خراب شود).
-در زمان پخت سینی فر را چرب نکنید چون کره موجود در شیرینی ها کافی بوده و روغن بیش از حد شیرینی را میسوزاند.