شیرینی

شیرینی شکوفه بادام زمینی+همراه با توضیحات مرحله به مرحله

Rate this post

شیرینی شکوفه بادام زمینی

شیرینی شکوفه بادام زمینی برای طرفداران کره بادام زمینی بی‌نقص است. ابتدا خمیری از کره بادام زمینی و چند ماده ساده دیگر تهیه می‌شود و بعد از قرار گرفتن در فر یک عدد شکلات روی هر کدام از شیرینی ها قرار می‌گیرد که آن‌ها را به شکل کلاه‌های کوچکی در می‌آورد که خیلی هم خوشمزه هستند. برای تهیه شکوفه بادام‌زمینی می‌توانید از شکلات‌های کیسز آماده استفاده کنید و یا شکلات تخته‌ای را در دمای کم آب کنید و بعد با قیف آن را به شکل اشکی در آورید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

    • مواد لازم برای شیرینی شکوفه بادام زمینی

      • کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
      • کره بادام‌زمینی (ساده یا مغزدار) 3/4 پیمانه (185 گرم)
      • شکر قهوه‌ای 1/3 پیمانه (70 گرم)
      • شکر 1/3 پیمانه (65 گرم)
      • تخم مرغ بزرگ 1 عدد
      • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
      • شیر 1 قاشق غذاخوری
      • آرد 1 و 1/2 پیمانه (195 گرم)
      • جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
      • نمک 1/4 قاشق چایخوری
      • شکر برای روی شیرینی 1/3 پیمانه (65 گرم)
      • شکلات کیسز دو رنگ برای تزیین 48 عدد
این دستور را برای دوستان ارسال کنید.

 

منبع : irancook.com
حتما بخوانید : شیرینی روح افزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا