طرز تهیه شیرینی شکوفه قندی خوشمزه و حرفهای
شیرینی شکوفهای یکی از شیرینیهای خوشمزه و زیباست که میتواند میز پذیرایی شما را جذابتر کند. این شیرینی با طعم لذیذ و شکل زیبا، انتخابی عالی برای جشنها و مهمانیهاست.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
در این مطلب، طرز تهیه کامل و مفصل این شیرینی را به شما آموزش میدهیم. با رعایت نکات و مراحل ذکر شده، میتوانید این شیرینی را به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.
ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع شیرینیهای خوشمزه را برایتان آماده کردهایم. برای مثال طرز تهیه شیرینی نخودچی، طرز تهیه کیک بادام زمینی، طرز تهیه شیرینی گردویی در منزل، طرز تهیه کروسان شکلاتی و انواع شیرینی قزوینی را به صورت مرحله به مرحله آموزش دادهایم.
مواد اولیه شیرینی شکوفه قندی
مواد اولیه | مقدار |
---|---|
آرد سفید | ۲۵۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
تخممرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی | به مقدار لازم |
شکر رنگی یا پودر نارگیل | برای تزئین |
طرز تهیه شیرینی شکوفه
مرحله اول تهیه شیرینی شکوفهای
ابتدا کره را از یخچال خارج کرده و بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را در یک کاسه بزرگ قرار داده و با استفاده از همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کاملاً نرم و یکدست شود. در این مرحله، پودر قند را به کره اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا ترکیب کاملاً یکدست شود.
مرحله دوم تهیه شیرینی شکوفهای
پس از نرم شدن کره و پودر قند، تخممرغ را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تخممرغ به خوبی با مواد ترکیب شود. در این مرحله، وانیل را نیز اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا بوی تخممرغ کاملاً از بین برود و عطر وانیل به خوبی در مخلوط پخش شود.
مرحله سوم تهیه شیرینی شکوفهای
آرد سفید و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط کره و تخممرغ اضافه کنید. حین اضافه کردن آرد، مواد را با استفاده از یک قاشق چوبی یا لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید. دقت کنید که خمیر نباید بیش از حد سفت یا شل باشد. در این مرحله، در صورت تمایل میتوانید به خمیر رنگ خوراکی اضافه کنید تا شیرینیهای شما رنگی و جذابتر شوند.
مرحله چهارم تهیه شیرینی شکوفهای
خمیر آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و کمی سفتتر شود. پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح کار قرار دهید. خمیر را به اندازههای کوچکی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل گرد و یا هر شکلی که دوست دارید درآورید. برای تزئین شیرینیها، میتوانید از شکر رنگی یا پودر نارگیل استفاده کنید.
مرحله پنجم تهیه شیرینی شکوفهای
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و شیرینیها را با فاصلههای مناسب روی سینی قرار دهید. سینی را درون فر قرار داده و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید تا شیرینیها طلایی و پخته شوند. در حین پخت، مراقب باشید که شیرینیها بیش از حد قهوهای نشوند.
مرحله ششم تهیه شیرینی شکوفهای
پس از پخت، سینی را از فر خارج کرده و بگذارید شیرینیها به مدت ۵ دقیقه در سینی خنک شوند. سپس شیرینیها را به آرامی از سینی جدا کرده و روی یک توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. شیرینیهای شکوفهای آماده سرو هستند. میتوانید آنها را در ظرف مناسب چیده و با چای یا قهوه سرو کنید.
برای داشتن شیرینیهای نرم و لطیف، حتماً کره را به دمای محیط برسانید و به خوبی هم بزنید.
استفاده از رنگهای خوراکی طبیعی میتواند به شیرینیهای شما جذابیت بیشتری ببخشد.
در صورتی که دوست دارید شیرینیهایتان طعم متفاوتی داشته باشند، میتوانید از عصارههای مختلف مانند بادام یا پرتقال نیز استفاده کنید.