طرز تهیه کمپوت گلابی به صورت مرحله به مرحله
کمپوت گلابی به عنوان یک نوع دسر لذیذ و کاربردی در بین کمپوت ها قرار دارد و محلول خوش طعمی را ارائه می دهد که می تواند به راحتی در شیشه ریخته شود و برای میل کردن در فصلول سرد سال ذخیره شود.اینگونه شما طرز تهیه کمپوت گلابی داخل شیشه را خواهید آموخت. ساخت کمپوت گلابی روشی ساده برای افزایش ماندگاری این میوه است.
با اضافه کردن مقداری زعفران، آبلیمو، گلاب و وانیل می توان کمپوت گلابی بی نهایت خوشمزه ای را درست کرد. گلابی به طور قابل توجهی به سلامت پوست کمک می کند، به کاهش چین و چروک کمک می کند، در حالی که سلامت دستگاه گوارش، قلب و عروق و گردش خون را بهبود می بخشد. طرز تهیه کمپوت گلابی برای مدت طولانی بدون مواد افزودنی و نگهدارنده های کشنده شیمیایی امری محال است. اگر قصد دارید کمپوت خوشمزه تان را برای چندین ماه نگهداری کنید، باید آن را در شیشه های در بسته در فریزر قرار دهید.
در این مقاله از مجله آشپزون دانش تهیه کمپوت گلابی را به شما منتقل می کنیم.
اگر به تهیه دسر های خوشمزه و سریع علاقه دارید، در این مطلب آموزشی طرز تهیه انواع دسر ساده و کم هزینه را به طور مفصل و مرحله به مرحله آموزش داده ایم. به شما پیشنهاد می کنیم از طریق لینک آبی آن را نیز مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی | |
گلابی | 1 کیلو گرم |
زعفران دم کرده | 1 قاشق |
شکر | 200گرم |
آب | 5 لیوان |
آب لیمو ی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ استکان کوچک |
طرز تهیه کمپوت گلابی
مرحله 1
برای تهیه یک کمپوت گلابی دلپذیر، مرحله اولیه شامل انتخاب گلابی مناسب برای تهیه کمپوت است. گلابی بهینه باید کاملا رسیده باشد، پس گلابی هایی بدون هیچ گونه آسیب یا زدگی و کرم خوردگی برای افزایش جذابیت زیبایی شناسی کمپوت را انتخاب کنید.
مرحله 2 تهیه کمپوت گلابی
در ادامه، گلابی ها باید پوست کنده شوند، نصف شوند و هسته آن ها جدا و دور ریخته شود. به طور همزمان از یک قابلمه مناسب برای ریختن 5 لیوان آب استفاده می شود و سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد. به این روش کمپوت گلابی ما قوام بیشتری خواهد داشت و نباید قبل از جوش آمدن کامل گلابی ها را در آب بریزیم.
مرحله 3
هنگامی که آب به جوش آمد، مخلوط شکر با زعفران و اضافه کردن وانیل به آب در حال جوش انجام می شود. اجازه می دهیم شکر کاملا حل شود و به دنبال آن گلابی ها را به آرامی در آب جوش می گذاریم تا پخته شوند.
مرحله 4 تهیه کمپوت گلابی
مدت زمان پخت کمپوت گلابی ها بر اساس نوع آنها کمی متفاوت است. اگر از گلابی رسیده استفاده شود، حدود 30 دقیقه زمان نیاز دارد تا بپزد. با این حال، اگر گلابی ها از نظر بافت ضخیم تر هستند و نیمه رسیده می باشند، زمان پختن طولانی مدت 45 دقیقه توصیه می شود.
مرحله 5
در طی 10 دقیقه آخر فرآیند تهیه کمپوت گلابی، آبلیمو و گلاب به آن اضافه می شود. یک دوره انتظار کوتاه از راه می رسد، و باید اجازه دهید تا فرآیند پخت کمپوت نهایی شود. پس از آن، قابلمه را از روی اجاق گاز بر میداریم و کمپوت گلابی خانگی را تا هم دما دن با دمای اتاق به حال خودش می گذاریم.
مرحله آخر تهیه کمپوت گلابی
در این مرحله کمپوت گلابی را به مدت 5 ساعت در شربت خودش قرار می دهیم. تا هم طعم بگیرد و هم از له شدگی هنگام انتقال به شیشه جلوگیری شود و طرز تهیه کمپوت گلابی برای زمستان به خوبی انجام شود. مرحله بعدی شامل انتقال گلابی به یک ظرف شیشه ای مجهز به درب و سپس پر کردن ظرف با شربت است. کار نهایی مستلزم نگهداری این شیشه ها در یخچال است.
نکات طلایی تهیه کمپوت گلابی
- اگر می خواهید طرز تهیه کمپوت گلابی با ماندگاری بالا را تجربه کنید باید آن را فریز کنید.
- میزان شیرینی کمپوت گلابی باید با ذائقه شما هماهنگ باشد. پس آن را بیابید.
- در دفعات به مقدار کم (مثلا 2عدد گلابی) میزان متفاوت موادی مانند شکر، آبلیمو، وانیل و زعفران را تست کنید تا فرمولاسیون شخصی تان را خلق کنید.
جمع بندی
در این مقاله طرز تهیه کمپوت گلابی را آموختید. قطعا شما نیز تجارب گرانبهایی در این زمینه دارید. می توانید آن ها را در بخش نظرات زیر همین مقاله با ما و سایرین در میان بگذارید.
سوالات متدوال
1. تهیه کمپوت گلابی چه فوایدی دارد؟
کمپوت گلابی یک دسر کاربردی و خوشمزه است که می توان آن را برای خوردن در فصل سرما نگهداری کرد. علاوه بر این، مزایای سلامتی گلابی از جمله کمک به سلامت پوست و بهبود در سلامت گوارش، قلب و عروق و گردش خون را می توان در خواص کمپوت گلابی خانگی یافت.
2. چگونه گلابی مناسب برای تهیه کمپوت گلابی انتخاب کنم؟
اولین مرحله شامل انتخاب گلابی های کاملا رسیده بدون هیچ گونه آسیب یا کرم خوردگی است. گلابی رسیده برای افزایش جذابیت و ماندگاری طولانی تر توصیه می شود.
3. مراحل پخت کمپوت گلابی چگونه است؟
این فرآیند شامل پوست کندن و برداشتن هسته گلابی است. یک قابلمه آب را به جوش می آوریم و شکر و زعفران و وانیل را اضافه می کنیم. سپس گلابی ها را اضافه می کنیم و می پزیم تا آماده شوند. آب لیمو و گلاب در 10 دقیقه آخر پخت اضافه می شود.
4. مدت زمان پخت کمپوت گلابی چقدر است؟
زمان پخت بسته به نوع گلابی مورد استفاده متفاوت است. اگر از گلابی رسیده استفاده شود حدود 30 دقیقه طول می کشد تا بپزد. برای گلابی های سفت و نیمه رسیده، زمان پخت طولانی تری و حدود 45 دقیقه توصیه می شود.
5. برای تهیه کمپوت گلابی با ماندگاری طولانی چه نکاتی وجود دارد؟
برای تهیه کمپوت گلابی با ماندگاری طولانی راه طبیعی و بدون نگهدارنده های خطرناک انجماد است. همچنین پیشنهاد میکند شیرینی را مطابق با ذائقهتان تنظیم کنید و مقدار مواد را برای ایجاد یک فرمول شخصیسازی شده آزمایش کنید.