فست فود

طرز تهیه سالاد سیب زمینی مجلسی| انواع سالاد سیب زمینی

Rate this post

سالاد سیب زمینی یک غذای کلاسیک است که بسیاری در سراسر جهان از آن لذت می برند. فرقی نمی‌کند آن را برای یک جمع خانوادگی، پیک‌نیک یا یک شام ساده در شب آماده کنید، یک سالاد سیب‌زمینی خوب می‌تواند برای هر سلیقه ای مخصوصا عاشقان فست فود خوشایند باشد. در این مقاله، شما را در فرآیند تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه از ابتدا راهنمایی می کنیم و جنبه های مختلف این غذای دوست داشتنی را بررسی می کنیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

برای تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم سالاد سیب زمینی
سیب زمینی تازه 4 عدد
نخود فرنگی پخته یک پیمانه
هویج پخته دو سوم پیمانه
ذرت پخته دو سوم پیمانه
پیاز یا پیازچه نصف پیمانه
ژامبون یا کالباس مورد علاقه حداقل 300 گرم
مواد لازم برای سس
مایونز 4 قاشق
ماست محلی تازه پرچرب 6قاشق
شوید تازه خرد شده نصف پیمانه
سبزی های تازه دلخواه به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و ادویه های دلخواه به میزان لازم
حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا با نان لواش به سادگی و خوشمزگی

 

سالاد سیب زمینی و شوید

 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی روسی

 

  1. برای تهیه این سالاد ابتدا سیب زمینی ها را کاملا بشویید. آن ها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که روی آن ها را بپوشاند. آب را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید.
  2. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و 20 تا 30 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
  3. در حین پختن سیب زمینی ها هویج را ریز خرد کرده و در قابلمه ای آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد. اگر از نخود فرنگی و ذرت تازه استفاده می کنید، می توانید آنها را در کنار هویج بپزید.
  4. همزمان با ادامه پخت سیب زمینی و سایر مواد، ژامبون یا سوسیس را ریز خرد کنید.
  5. شوید و پیاز را شسته و آبکش کنید و ریز خرد کنید.
  6. بعد از پختن سیب زمینی ها، پوست آن ها را بگیرید و به شکل دلخواه خود در ابعاد بزرگ برش دهید.
  7. برای سس سالاد، ماست و سس مایونز را در یک کاسه ترکیب کنید و آب لیموی تازه را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا مخلوط یکدست و خوب مخلوط شود. در نهایت سس را با نمک و فلفل و ادویه دلخواه خود خوشمزه کنید.
  8. در مرحله آخر طرز تهیه سالاد سیب زمینی روسی، مواد پخته شده را آبکش کرده و اجازه دهید خنک شوند. بعد از خنک شدن همه آنها را با سس آماده شده مخلوط کنید.
  9. می توانید سالاد را بلافاصله سرو کنید و روی آن را با کمی شوید تزئین کنید. با این حال، برای بهترین طعم، توصیه می شود سالاد را برای چند ساعت در یخچال بگذارید. چرا که سالاد سیب زمینی و شوید با سرو شدن به صورت یک غذای سرد بسیار دلپذیر تر است.
حتما بخوانید:  طرز تهیه سریع و آسان لاهماجون؛ یک غذای عالی برای مهمانی های شما

 

سالاد سیب زمینی

 

 

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی یونانی

 

مواد لازم سالاد سیب زمینی
سیب زمینی پخته 5عدد
سیر تازه یا خشک 2 حبه
پیاز  1 عدد بزرگ
آبلیموی محلی 3 قاشق
شوید تازه یک چهارم پیمانه
جعفری تازه یک سوم پیمانه
ماست محلی پرچرب یک پیمانه
خیار تازه 5 عدد
سس مایونز 3 قاشق
نمک و ادویه های دلخواه به مقدار لازم

 

 طرز تهیه سالاد سیب زمینی یونانی

 

 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی یونانی

مرحله اول تهیه سالاد سیب زمینی یونانی

برای شروع درست کردن سالاد سیب زمینی یونانی، سیب زمینی های معمولی یا شیرین را به حبه های دو سانتی متری برش دهید و آن ها را در آب با کمی نمک قرار دهید. آنها را روی شعلع متوسط اجاق گاز به مدت 30 دقیقه (تا زمانی که کاملا پخته شوند) بپزید.

مرحله دوم

در حالی که سیب زمینی ها در حال پختن هستند، پیاز و خیار را بشویید، سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله سوم تهیه سالاد سیب زمینی یونانی

پس از پخته شدن سیب زمینی ها، آن ها را آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند. پس از خنک شدن آن ها را به شکل مکعب های بزرگ خرد کنید.

 

سالاد سیب زمینی با کالباس

 

مرحله چهارم

برای تهیه سس، سیر را رنده کرده و با ماست محلی پرچرب، سس مایونز و آب لیمو ارگانیک ترکیب کنید. مخلوط را با نمک و فلفل  و ادویه دلخواه تان مزه دار کنید. در نهایت جعفری و شوید خرد شده را به سس اضافه کنید.

مرحله آخر تهیه سالاد سیب زمینی یونانی

در مرحله آخر این دستور، سس آماده شده را به سیب زمینی پخته شده و پیاز و خیار خرد شده اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید و سالاد را با کمی جعفری تزئین کنید. و سپس سالاد سیب زمینی مجلسی خود را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 2 ساعت سرو کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا تابه ای (پیتزا خانگی بدون فر)

 

 

انواع سالاد سیب زمینی

 

نکاتی برای سالاد سیب زمینی عالی

  • برای داشتن بافت خامه ای تر، می توانید سس مایونز بیشتری اضافه کنید.
  • برای داشتن طعمی منحصر به فرد، انواع مختلف خردل را آزمایش کنید.
  • سالاد سیب زمینی را برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم آن عالی تر شود.

جمع بندی

در پایان پس از آموزش تهیه انواع سالاد سیب زمینی به شما نوید می دهیم که تهیه سالاد سیب زمینی یک تجربه آشپزی ساده و در عین حال لذت بخش است. تنها با چند ماده اصلی و چند مرحله ساده، می توانید سالادی درست کنید که برای هر مناسبتی عالی است. ترکیبی از سیب‌زمینی، ذرت، نخود فرنگی ،جعفری و شوید و یک سس تند  باعث تهیه سالاد سیب‌زمینی می‌شود که مطمئناً حس های درونی شما و ذائقه تان را راضی می‌کند و مهمانانتان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. بنابراین، در تهیه سالاد سیب زمینی خود تردید نکنید و لذت خوردن آن را از دست ندهید.

سوالات متداول

آیا می توانم از هر نوع سیب زمینی برای تهیه سالاد سیب زمینی استفاده کنم؟

در حالی که می توانید از انواع مختلف سیب زمینی استفاده کنید، یوکان گلد و سیب زمینی قرمز معمولاً به دلیل بافت خامه ای و طعم آنها توصیه می شود.

آیا می توانم سالاد سیب زمینی را از قبل درست کنم؟

بله، می توانید سالاد سیب زمینی را از قبل درست کنید و آن را برای یک یا دو روز در یخچال نگهداری کنید.

آیا جایگزین های گیاهی برای سالاد سیب زمینی وجود دارد؟

می توانید مایونز گیاهی را جایگزین سس مایونز سنتی کنید و از گزینه های گیاهی برای تخم مرغ ها استفاده کنید و برای تهیه سالاد سیب زمینی گیاهی به کار ببرید.

آیا می توانم مواد اضافی مانند بیکن یا پنیر را به سالاد سیب زمینی خود اضافه کنم؟

قطعا! به راحتی می توانید سالاد سیب زمینی خود را با مواد اضافی مانند بیکن، پنیر یا سبزی های تازه مطابق سلیقه خود سفارشی کنید.

بهترین راه برای جلوگیری از نرم شدن سیب زمینی چیست؟

برای جلوگیری از پختن بیش از حد، حتما سیب زمینی ها را با چنگال تست کنید. آنها باید کاملا پخته شوند، اما نباید له شوند.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا