فست فود

طرز تهیه خمیر پیتزا؛ خمیر پیتزا خانگی

5/5 - (1 امتیاز)

خمیر پیتزا خانگی بدون شک بهترین گزینه برای طبخ یک پیتزای بی نظیر و مغذی است. برای داشتن جسمی سالم و نیرومند باید هر غذایی را تا حد امکان طبیعی و سالم تهیه و میل کنیم.

لذت تهیه خمیر پیتزای خانگی  و بی نظیر خود را کشف کنید و با گزینه های بی مزه خریداری شده در فروشگاه خداحافظی کنید. درست کردن خمیر پیتزا بسیار ساده و مفید است. یاد بگیرید که چگونه یک پایه شخصی، ترد یا خامه ای را فقط با چند ماده تشکیل دهید. این مراحل را دنبال کنید: مخمر را فعال کنید، خمیر را مخلوط کنید، ورز دهید، شکل دهید و در فر بپزید تا کاملا طلایی شود. با مجله آشپزی آشپزون همراه باشید.

آیا از خمیر پیتزای فروشگاهی که فاقد آن طعم و بافت اصیل است خسته شده اید؟ درست کردن خمیر پیتزا خانگی ساده‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید، و نتایج فوق‌العاده رضایت‌بخش هستند. در این راهنما، شما را با روند تهیه خمیر پیتزا خانگی خوشمزه از ابتدا آشنا خواهیم کرد. بنابراین، آستین ها را بالا بزنید، پیش بندتان را بپوشید و خود را برای خوردن یک فست فود بی نظیر آماده کنید!

آشنایی با خمیر پیتزا خانگی

درست کردن خمیر پیتزا یک تجربه ارزشمند است که به شما امکان می دهد پیتزای خود را مطابق با ترجیحات خود سفارشی کنید. فرقی نمی کند که یک خمیر پیتزا خانگی نازک و ترد دوست داشته باشید یا یک خمیر کلفت و مایه دار تر؛ خمیر پیتزا خانگی برای سلایق متفاوت قابل تهیه است.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا قارچ و سوسیس خوشمزه در فر به روش فست فودی

مواد مورد نیاز خمیر پیتزا خانگی

برای درست کردن خمیر پیتزا به مواد زیر نیاز دارید:

 

آرد سفید ۱ پیمانه
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه

 

جمع آوری مواد با کیفیت بالا اولین قدم برای دستیابی به خمیر پیتزا خانگی است.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا

مرحله 1: اثبات خمیر مایه

در یک کاسه، آب گرم و کمی شکر را با هم مخلوط کنید. خمیر مایه را روی سطح آب بپاشید و بگذارید حدود 5-10 دقیقه بماند. هنگامی که مخلوط کف کرد، مخمر شما فعال شده و آماده استفاده است.

مرحله 2: مخلوط کردن خمیر

در یک کاسه بزرگ مخلوط مخمر، آرد، روغن زیتون و نمک را با هم مخلوط کنید. آن قدر ورز دهید تا مواد یکدست شوند و خمیری چسبناک به دست آید.

مرحله 3: ورز دادن خمیر

یک سطح تمیز را آردپاشی کنید و خمیر را روی آن برگردانید. خمیر را حدود 8-10 دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود. این فرآیند خمیر پیتزا را منسجم و به آن بافت یکدستی می دهد.

مرحله 4: عمل آوردن خمیر پیتزا خانگی

خمیر پیتزا خانگی ورز داده شده را در کاسه ای که کمی روغن زده اید بریزید و روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید. حدود 1 ساعت یا تا زمانی که حجم خمیر دوبرابر شود، اجازه دهید تا خمیر ور بیاید.

طرز تهیه خمیر پیتزا فوری

 

مرحله 5: شکل دادن به خمیر

خمیر ورآمده را با دست فشار دهید تا پُف اضافه اش بخوابد. آن را روی یک سطح آردپاشی شده بریزید و به شکل خمیر پیتزا خانگی دلخواه خود گرد، مربع یا مستطیل شکل دهید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه مافین پیتزایی؛ دستورالعمل جامع پخت خانگی

مرحله 7: آماده کردن سنگ پیتزا

اگر سنگ پیتزا دارید، در حالی که فر را تا بالاترین درجه حرارت می دهید، آن را در فر گرم کنید. سنگ پیتزا داغ به تهیه خمیر پیتزا خانگی تُرد کمک می کند.

مرحله 8: تاپینگ و پخت

سس پیتزا، پنیر و مواد مایه پیتزای مورد علاقه خود را به خمیر اضافه کنید. پیتزای روی آن را با دقت روی سنگ پیتزا که از قبل گرم شده در فر قرار دهید. حدود 10-15 دقیقه یا تا زمانی که خمیر پیتزا خانگی طلایی و پنیر حباب دار شود، بپزید.

نکاتی برای تهیه خمیر پیتزا خانگی

  • تنوع آرد : برای طعم ها و بافت های منحصر به فرد، آردهای مختلف مانند آرد گندم کامل یا آرد نان را آزمایش کنید.
  • تخمیر طولانی تر : اجازه دهید خمیر به مدت 1-3 روز در یخچال تخمیر شود تا طعم بهتری پیدا کند.
  • آرد ذرت یا بلغور : آرد ذرت یا بلغور را روی خمیر پیتزا خانگی خود بپاشید تا از چسبیدن آن جلوگیری کنید و به نچسبیدن پیتزا روی سنگ کمک کنید.

تهیه خمیر پیتزا

عیب یابی مشکلات رایج خمیر

  • خمیر سخت : ورز دادن بیش از حد می تواند منجر به خمیر سفت شود. در طول فرآیند ورز دادن ملایم باشید.
  • خمیر ور نمی آید : اگر خمیرتان ور نمی آید، تازگی مایه را بررسی کنید و از محیطی گرم برای ور آمدم خمیر امتحان کنید.

طرز تهیه سس پیتزا خانگی

یک پیتزای خوشمزه با یک سس عالی کامل می شود. در اینجا یک دستور ساده سس پیتزا مبتنی بر گوجه فرنگی آورده شده است که می توانید امتحان کنید:

  • گوجه فرنگی خرد شده
  • روغن زیتون
  • سیر ریز ریز شده
  • پونه کوهی و ریحان خشک
  • نمک و فلفل
حتما بخوانید:  طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه + آموزش مرحله به مرحله

سیر را در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی و ادویه های خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید سس به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشد.

گزینه های بدون گلوتن و گندم کامل

برای یک گزینه بدون گلوتن، از ترکیب آردهای بدون گلوتن و صمغ زانتان استفاده کنید. برای یک خمیر پیتزا خانگی گندم کامل، بخشی یا تمام آرد همه منظوره را با آرد گندم کامل جایگزین کنید تا خمیرتان مغذی تر شود.

دستور خمیر پیتزا

جمع بندی

تهیه خمیر پیتزا خانگی یک ماجراجویی آشپزی لذت بخش است که منجر به تولید خمیر پیتزای خوش طعم می شود. تهیه خمیر پیتزا خانگی راه را به روی امکانات بی پایان باز می کند. بنابراین، تاپینگ های مورد علاقه خود را جمع آوری کنید، این مراحل را دنبال کنید و از پختن پیتزای خانگی خود لذت ببرید!

سوالات متداول

  1. آیا می توانم خمیر پیتزا خانگی را فریز کنم؟ بله، می توانید خمیر را بعد از ور آمدن کامل فریز کنید.
  2. چقدر باید خمیر را نازک باز کنم تا  ترد شود؟ برای تهیه یک خمیر پیتزا خانگی ترد، ضخامت حدود 1سانتیمتر را هدف قرار دهید.
  3. آیا می توانم از آرد کامل برای کل خمیر استفاده کنم؟ بله، اما به خاطر داشته باشید که آرد کامل گندم می تواند خمیر پیتزای متراکم تری تهیه کند.
  4. آیا برای تهیه پیتزا خانگی به سنگ پیتزا نیاز دارم؟
    در حالی که یک سنگ پیتزا به تهیه پیتزای ترد کمک می کند، می توانید از سینی پخت نیز استفاده کنید.
  5. اگر وردنه نداشته باشم از چه چیزی می توانم استفاده کنم؟ یک بطری نوشابه یا یک لیوان استوانه ای می تواند به عنوان وردنه موقت عمل کند.

منبع

‫2 دیدگاه ها

  1. خدا خیرتون بده
    من برای تهیه خمیر پیتزای خانگی می ترسیدم که خراب بشه
    اما الان میخوام برای شام به روش شما امتحانش کنم و خمیر اماده هم دارم برای اطمینان

    1. درود
      بله درست میگید
      آشپزی همیشه جسارت میخواد و البته تهیه خمیر پیتزای خانگی نیاز به آزمون و خطا برای رسیدن به ایده آل ترین حالت داره. پس اگر خمیر پیتزاتون اونی که میخواستید نشد بازم تمرین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا