انواع دسر

طرز تهیه کرم چیز کاپوچینو خوشمزه به روش مجلسی

Rate this post

کرم چیز کاپوچینو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که بافت نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرم چیز کاپوچینو در ادامه با سایت آموزشی آشپزون همراه باشید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم کرم چیز کاپوچینو
شیر ۳٫۵ پیمانه
شکر ¾ پیمانه
پودر کاپوچینو ۲ بسته
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
آب جوش ½پیمانه
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه کرم چیز کاپوچینو

مرحله اول

برای تهیه کرم چیز کاپوچینو خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مواد با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند.

مرحله دوم

حالا پودر ژلاتین را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ژلاتین کاملا شفاف شود. در ادامه شکر را به همراه شیر و کاپوچینو درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به هم زدن ادامه می دهیم تا شکر و کاپوچینو درون شیر حل شوند. قبل از جوش آمدن مخلوط شیر قابلمه را از روی حرارت برداشته و ژلاتین بنماری شده را به آن می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا مجددا مخلوط شیر را هم زده و اجازه می دهیم در فضای آشپزخانه بماند تا با دمای محیط هماهنگ شود. در این فاصله پنیر خامه ای و خامه به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه مناسب ریخته و هم می زنیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه فرنی شعریه خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

مرحله پنجم

زمانی که بافت پنیر خامه ای و خامه یکدست شد، مقداری از مخلوط شیر به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مخلوط پنیر و خامه را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.

مرحله ششم

حالا مایه کرم چیز را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست و صاف شود، سپس درون یک قالب مناسب را با مقداری روغن مایع چرب کرده و مایه را درون آن می ریزیم. در ادامه قالب را به مدت ۷ تا ۸ ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کرده، سپس با چاقو لبه های کرم چیز را از قالب جدا کرده و کرم چیز را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در نهایت کرم چیز کاپوچینو را به سلیقه خود تزیین می کنیم. نوش جان.

 

منبع : chishi.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا