انواع دسر

طرز تهیه دسر کرم چیز کاپوچینو به روش مجلسی و حرفه‌ای

Rate this post

دسر کرم چیز کاپوچینو، انتخابی است فوق‌العاده برای علاقه‌مندان به قهوه و دسرهای دلپذیر. این دسر با ترکیب خاصی از پنیر خامه‌ای و قهوه، طعمی فوق‌العاده و بافتی دلنشین دارد که هر لقمه از آن تجربه‌ای بی‌نظیر را به ارمغان می‌آورد.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

با این دستورالعمل مرحله‌به‌مرحله، می‌توانید این دسر را به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید. در ادامه، با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به تفصیل بیاموزید.

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

 

مواد لازم دسر کرم چیز کاپوچینو

ماده اولیه مقدار
پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ میلی‌لیتر
شکر ۱۰۰ گرم
قهوه فوری ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۲ ورق
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
شیر ۱۰۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه کرم چیز کاپوچینو

مرحله اول

برای شروع، پنیر خامه‌ای و خامه صبحانه را به دمای اتاق برسانید تا نرم و راحت‌تر ترکیب شوند. شیر را گرم کنید تا ژلاتین در آن حل شود، و قهوه فوری و پودر کاکائو را با یکدیگر ترکیب کنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید. شکر را نیز با وانیل در نظر داشته باشید تا طعم دسر شما کامل شود.

مرحله دوم

ژلاتین را در مقداری آب سرد بخیسانید و اجازه دهید تا نرم شود. سپس آن را با حرارت ملایم ذوب کنید. دقت کنید که ژلاتین نباید بجوشد، بلکه باید به حالت مایع شفاف درآید. این مرحله برای ایجاد بافت مناسب در دسر اهمیت زیادی دارد.

حتما بخوانید:  طرز تهیه آیس پک شکلاتی؛ خنکای بهشتی در گرمای تابستان!

مرحله سوم

در این مرحله، قهوه فوری و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید. برای این کار، شیر گرم را به قهوه و کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً حل شود. این مخلوط به عنوان پایه طعم‌دهنده دسر شما عمل می‌کند و باید کاملاً یکدست باشد.

مرحله چهارم

پنیر خامه‌ای و خامه صبحانه را در کاسه‌ای بزرگ بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا کاملاً مخلوط و نرم شوند. سپس شکر و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملاً حل شود و ترکیب یکنواختی به دست آید.

مرحله پنجم

مخلوط قهوه و کاکائو را به آرامی به ترکیب پنیر خامه‌ای اضافه کنید و با قاشق چوبی یا همزن دستی هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند. سپس ژلاتین ذوب شده را به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله ششم

قالب مورد نظر را با کمی روغن یا کره چرب کنید تا دسر به راحتی از قالب خارج شود. مخلوط آماده شده را به آرامی در قالب بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید. قالب را در یخچال قرار دهید تا دسر به مدت ۴ تا ۵ ساعت یا تا زمانی که کاملاً بسته شود، استراحت کند.

مرحله هفتم

پس از آنکه دسر به خوبی بسته شد، آن را از قالب خارج کنید. می‌توانید دسر را با یک لایه خامه و  پودر کاکائو یا دانه‌های قهوه تزئین کنید تا جلوه‌ای زیبا به آن بخشید. برای سرو، دسر را برش دهید و در ظرف‌های سرو قرار دهید. این دسر را می‌توان به همراه میوه‌های تازه یا بستنی نیز سرو کرد.

حتما بخوانید:  طرز تهیه رنگینک جنوبی؛ سفری به اعماق طعم و اصالت جنوب

با دنبال کردن این مراحل، دسر کرم چیز کاپوچینو به زیبایی آماده خواهد شد و شما می‌توانید از طعم و بافت آن لذت ببرید. امیدواریم این دستورالعمل برای شما مفید واقع شده باشد و تجربه‌ای لذت‌بخش از تهیه این دسر خوشمزه داشته باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا