انواع دسر

طرز تهیه محلبی کادایف؛ دسری خوشمزه و خاص

5/5 - (1 امتیاز)

محلبی کادایف یکی از انواع دسرهای خوشمزه و متفاوت است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی کادایف در ادامه با سایت آموزشی آشپزون همراه باشید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم محلبی کادایف
رشته کادایف ۱۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
شکر ۱ قاشق غذاخوری سرپر
گردو ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم محلبی
شیر ۲٫۵ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۵ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲  قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه محلبی کادایف

مرحله اول

برای تهیه محلی کادایف خوشمزه در ابتدای کار رشته های کادایف را با دست خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کره و شکر را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر حل شود.

مرحله دوم

حالا رشته های کادایف را به کاسه اضافه کرده و به صورت مداوم تفت می دهیم تا رشته های کادایف طلایی شوند. در ادامه مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کرده و بین کار به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که رشته های کادایف کاملا طلایی شدند، تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. حالا به سراغ درست کردن مایه محلبی می رویم، برای این منظور شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه ژله خرده شیشه ساده و شیک به روش رستورانی

مرحله چهارم

در ادامه نشاسته ذرت را به همراه آرد و شکر به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد درون شیر حل شوند. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه محلبی به غلظت فرنی برسد.

مرحله پنجم

زمانی که مایه محلبی به غلظت مطلوب رسید، وانیل را به آن اضافه کرده و هم می زنیم، سپس بلافاصله قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه اجازه می دهیم کمی از دمای مایه محلبی کاسته و ولرم شود.

مرحله ششم

پس از اینکه مایه محلبی ولرم شد، خامه صبحانه را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود. در ادامه لیوان های سرومان را انتخاب کرده و یک لایه از مخلوط رشته های کادایف درون آن می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا ۲ قاشق غذاخوری از مایه محلبی روی رشته های کادایف ریخته و مجددا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند. در ادامه لیوان ها را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا دسر استراحت کند.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان لیوان ها را یخچال خارج کرده و به دلخواه با اسلایس های میوه یا پودر پسته تزیین می کنیم. در صورت تمایل می توانید محلبی کادایف را تک نفره به صورت رولی درست کنید. نوش جان.

 

منبع : chishi.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا