شیرینی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی شیری+همراه با توضیحات مرحله به مرحله

Rate this post
 شیرینی نارگیلی شیری نوعی شیرینی هندی است که به آن « لادوی نارگیلی» هم گفته می‌شود. این شیرینی در عرض ۱۵ دقیقه و خیلی خیلی آسان آماده می‌شود. شیرینی نارگیلی شیری از دو ماده اصلی تهیه می‌شود که عبارتند از پودر نارگیل و شیر تغلیظ شده شیرین شده یا همان شیر عسلی. در ضمن مقداری مغز بادام، پسته یا بادام هندی بوداده و خرد شده هم در آن به کار می‌رود که بافت و طعم بهتری به آن می‌دهد. شیرینی نارگیلی شیری بسیار مقوی است و برای سفره افطار انتخاب مناسبی است.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در پخت شیرینی نارگیلی شیری می‌توان به شکل‌های مختلفی تنوع ایجاد کرد و خلاقیت به خرج داد. مثلاً می‌توان به مواد کمی کاکائو یا زعفران اضافه کرد و به این ترتیب شیرینی را در رنگ‌های مختلف تهیه کرد. یا می‌توان بعد از آماده شدن کوفته‌های نارگیلی آنها را در شکلات ذوب شده فرو برد. همچنین برای تغییر میزان شیرین بودن آنها می‌توان مقدار پودر نارگیل را بیشتر یا مقدار شیر عسلی را کمتر کرد.

 

    • مواد لازم برای شیرینی نارگیلی شیری

      • شیر عسلی 1/2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
      • پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
      • پودر نارگیل 2 پیمانه
      • مغز بادام یا پسته بو داده مقدار دلخواه
      • پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری برای تزیین
این دستور را برای دوستان ارسال کنید.

 

منبع : irancook.com
حتما بخوانید : شیرینی روح افزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا