فست فود

طرز تهیه پاستا فتوچینی ایتالیایی با سس آلفردو خوشمزه همراه با مرغ

Rate this post

پاستا فتوچینی با سس آلفردو این غذای خوشمزه و جذاب از دسته غذاهای ملل می باشد که توسط فردی ایتالیایی به نام آلفردو دی لیو برای اولین بار طبخ شد و این غذای خوشمزه و جذاب را به نام خودش نامگذاری کرد. این غذا دارای منابع غذایی مهمی مثل :گروه لبنیات، سبزیجات و فیبر و نشاسته می باشد که تامین کننده ویتامین و پروتئین لازم برای بدن در یک وعده کامل است. برای یاد گرفتن پاستا فتوچینی با سس آلفردو این غذای بی نظیر باآشپزون همراه باشید.

هیچ کس از خوردن این فست فود بی نظیر پشیمان نخواهد شد!

در ادامه یک مطلب جذاب در سایت آشپزی ایرانی آشپزون را به شما تقدیم خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه پاستا فتوچینی با سس آلفردو:

سینه مرغ ۱ عدد
خامه ۱۰۰ گرم
پاستا فتوچینی ۳۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
شیر نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
پنیر پارمزان نصف پیمانه
نمک، روغن به میزان لازم
فلفل سیاه، پودر سیر، پودر عصاره گوشت از هر کدا یک قاشق چایخوری

دستور پخت پاستا فتوچینی با سس آلفردو

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه:

ابتدا قارچ ها را شسته و بعد از خشک شدن آنها را مطابق سلیقه خورد می کنیم و داخل آب جوشیده داغ و آبلیمو حدود ده دقیقه قرار می دهیم و سپس آبکش می کنیم. سیرها را رنده کرده یا خیلی ریز خورد می کنیم. پیاز را پوست کنده و نگینی خیلی ریز می کنیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا ناپولیتن؛ یک پیتزای خاص اما ساده!

مرحله دوم آماده سازی سس:

ظرف مناسبی را روی حرارت گذاشته داخل آن روغن و پیاز را می ریزیم. کمی که طلایی شد سیر را به آن افزوده و عطر سیر که به مشام رسید قارچ ها را اضافه می کنیم وقتی قارچ از حالت خامی خارج شد ادویه ها را افزوده و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها بلند شود در این مرحله شیر و خامه را با هم حل کرده و داخل سس می ریزیم و اجازه می دهیم تا به قوام مورد نظر برسد حالا نیمی از پنیر پارمزان را به سس افزوده و نیمی را برای سرو و تزئین نگه می داریم.

مرحله سوم طبخ پاستا فتوچینی با سس آلفردو:

داخل ظرف مناسبی آب، نمک و یک قاشق روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید. بعد از جوشیدن پاستاها را به آن افزوده و اجازه می دهیم ۸ تا ۱۰ دقیقه پخته شوند و در نهایت آبکش می کنیم.

حالا فتوچینی های آماده شده را داخل ظرف سرو مناسبی ریخته سس آلفردو را روی آن می ریزیم و در نهایت با پنیر پارمزان کار را تمام می کنیم.

نکات مهم و فوت و فن های پاستا فتوچینی با سس آلفردو

  1. برای زیبایی بیشتر این غذا بهتر است از یک چنگال بزرگ استفاده کنید داخل پاستا فرو برده بپیچانید وقتی حجم زیادی از پاستا دور چنگال جمع شد آن را به بشقاب منتقل کنید و از سس روی کار بریزید ظاهر بسیار جذابی پیدا می کند.
  2. برای طعم بهتر می توانید از کمی آویشن و یا پونه کوهی استفاده کنید.
  3. در صورت تمایل می توانید میگو پلویی ریز را جایگزین مرغ در این غذا بکنید.
  4. بهتر است برای طعم بهتر از مقداری جعفری ساطوری شده روی کار استفاده کنید.
منبع : ashmazi.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا