آشپزی ایرانی

طرز تهیه مرغ زعفرانی

Rate this post

طرز تهیه مرغ زعفرانی

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون شما را با طرز تهیه مرغ زعفرانی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید تا از آشپزی ایرانی لذت ببریم.

زرشک‌پلو با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در بسیاری از مهمانی‌ها و اعیاد سرو می‌شود. این غذا معمولاً با تکه‌های بزرگ مرغ زعفرانی آماده می‌شود و به همین دلیل نیز طعمی بی‌نظیر و غیرقابل وصف دارد. وجود زعفران در هر غذایی، علاوه‌بر ایجاد طعمی خاص و جذاب در غذا، رنگ و لعاب آن را مجلسی‌تر می‌کند. در ادامه قصد داریم تا  را به شما آموزش دهیم.

در ادامه یک مطلب جذاب در سایت آشپزی ایرانی آشپزون را به شما تقدیم خواهیم کرد.

طرز تهیه مرغ زعفرانی

مواد لازم برای تهیه چلو مرغ زعفرانی

  • مخلوط ران و سینه ۲ عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • زعفران غلیظ دم کرده به مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • برنج ۲ پیمانه
  • زرشک و خلال پسته و بادام برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ زعفرانی

طرز تهیه

ابتدا داخل تابه کره را ریخته و مقدار روغن بریزید تا کره نسوزد سپس مرغ ها را خوب سرخ کنید.


منبع : topcooking.ir
حتما بخوانید:  طرز تهیه لوبیا پلو؛غذای ایرانی محبوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا