آشپزی ایرانی

طرز تهیه خورش ناردون

Rate this post

طرز تهیه خورش ناردون

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون طرز تهیه خورش ناردون ، یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای محبوب مازندران را خواهیم داشت.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

خورش ناردون از غذاهای ترش و خوشمزه مازندران است. مازندرانی‌ها هم مثل گیلانی‌ها، غذاهای ترش فراوانی دارند. خورش ناردون از دسته غذاهای رسمی استان مازندران می باشد که آنرا اصولا در نهار عروسی های اطراف مازندران تهیه می نمایند. این غذا یکی از غذاهای بسیار لذیذ این استان است.

به طور کلی باید بدانید که برای تهیه این غذا، مرغ را سرخ می‌کنند، سپس با دانه‌های انار، رب انار، پیاز داغ، شکر و ادویه می‌پزند. خورشت ناردون را با برنج اعلای ایرانی نوش جان می‌کنند. اگر می خواهید حتما این غذا را امتحان کنید. در ادامه با طرز تهیه خورش ناردون با ما باشید.

طرز تهیه خورش ناردون
طرز تهیه خورش ناردون

مواد لازم برای تهیه خورش ناردون

  • ران مرغ ۴ تکه
  • انار متوسط ۱ عدد
  • آلو بخارا ۸ عدد
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • شکر به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورش ناردون

ابتدا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار بدهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید ، پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آنرا کمی تفت دهید تا نرم شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه یخنی گوشت

پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در مرحله بعدی ران های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سرخ شوند.

در ادامه رب انار را به قابلمه اضافه کنید و آنرا به همراه پیاز و مرغ کمی تفت دهید تا طعم خامی رب انار گرفته شود. حالا چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزد.

در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش آلو بخارا را اضافه کنید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش انار را دان کنید و دانه های انار را به خورش اضافه کنید. در پایان طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل مقداری شکر به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورش ناردون
طرز تهیه خورش ناردون

نکات قابل توجه

این خورش به صورت کم آب سرو می شود، پس باید خورش تا زمانی که به روغن بیفتد روی حرارت بماند، پس از اینکه خورش آماده شد آنرا به همراه کته یا برنج سرو کنید.

 اگر از اردک و یا غاز استفاده کردید زمان بیشتری را باید برای پخت آنها صرف کنید، چون گوشت این حیوانات سفت تر است. اما اگر با مرغ درست کردید همانند زمان همیشگی پخت آن است.

 

 


منبع : topcooking.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا