فست فود

پیتزا سیب زمینی؛ یک جایگزین فوق‌العاده خوشمزه برای پیتزای سنتی!

Rate this post
دنیای پیتزاها پر از رنگ و طعمه، اما یه وقتایی دلتون یه پیتزای خاص و متفاوت می‌خواد، یه پیتزایی که نه خمیرش دردسر داشته باشه، نه پختنش زیاد طول بکشه و یه عالمه مواد مغذی هم داشته باشه. پیتزای سیب زمینی دقیقا همون چیزیه که دنبالش می‌گردین! یه جایگزین فوق‌العاده خوشمزه و کم‌کالری برای پیتزای سنتی که توی فر یا حتی بدون فر هم می‌تونید درستش کنید.

امروز می‌خوایم یه دستور پخت کامل و بی‌نقص بهتون بدیم تا یه پیتزای سیب زمینی بی‌نظیر توی خونه‌تون درست کنید و حسابی ازش لذت ببرید.

همچنین طرز تهیه پیتزا با نان لواش را نیز به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه پیتزا سیب زمینی

ماده اولیه مقدار
سیب زمینی 4 عدد متوسط
تخم مرغ 1 عدد
پنیر موزارلا 200 گرم
فلفل دلمه‌ای ½ عدد
سوسیس 1 عدد
پیاز ½ عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی

 

حتما بخوانید:  پیتزا با نان باگت؛ آنقدر خوشمزه که می توانید انگشتانتان را هم بخورید!

مرحله 1: آماده‌سازی سیب زمینی‌های پیتزا سیب زمینی

سیب زمینی‌ها رو بشویید و پوستشون رو بگیرید. بعد با یه رنده‌ی درشت، سیب زمینی‌ها رو رنده کنید.

مرحله 2: آبگیری سیب زمینی‌های پیتزا سیب زمینی

سیب زمینی‌های رنده شده رو توی یه آبکش بریزید و حسابی فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه.

مرحله 3: طعم‌دهی به سیب زمینی‌های پیتزا سیب زمینی

سیب زمینی‌های آبگیری شده رو توی یه کاسه بزرگ بریزید. نمک، فلفل سیاه و آویشن رو بهشون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 4: آماده‌سازی مواد پیتزا سیب زمینی

فلفل دلمه‌ای، سوسیس، پیاز و گوجه فرنگی رو به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله 5: پخت پایه پیتزا سیب زمینی

فر رو با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یه سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید.

مخلوط سیب زمینی رو توی سینی فر بریزید و با دست به طور یکنواخت کف سینی پهن کنید.

روی سیب زمینی‌ها رو با یه لایه نازک روغن زیتون چرب کنید.

سینی رو به مدت 20 دقیقه توی فر قرار بدید تا سیب زمینی‌ها کمی طلایی و سفت بشن.

مرحله 6: افزودن مواد پیتزا سیب زمینی

بعد از 20 دقیقه، سینی رو از فر خارج کنید.

روی سیب زمینی‌های پخته شده، سس گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، سوسیس، پیاز و گوجه فرنگی رو به طور دلخواه بریزید.

مرحله 7: افزودن پنیر پیتزا سیب زمینی

در نهایت، پنیر موزارلا رو روی مواد پیتزا بریزید.

مرحله 8: پخت نهایی پیتزا سیب زمینی

سینی رو دوباره به مدت 15 تا 20 دقیقه توی فر قرار بدید تا پنیر آب بشه و کمی طلایی بشه.

مرحله 9: سرو پیتزا سیب زمینی

بعد از پخت، پیتزای سیب زمینی رو از فر خارج کنید و بذارید کمی خنک بشه.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا ناپولیتن؛ یک پیتزای خاص اما ساده!

سپس پیتزا رو به صورت دلخواه برش بزنید و با سس دلخواهتون سرو کنید.

نکات تکمیلی تهیه پیتزا سیب زمینی

  • می‌تونید از انواع مختلف پنیر برای پیتزای سیب زمینی استفاده کنید.
  • به جای سوسیس می‌تونید از کالباس، گوشت چرخ‌کرده یا مرغ پخته شده هم استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن پیتزا می‌تونید از فلفل سبز، ذرت و قارچ هم استفاده کنید.
  • پیتزای سیب زمینی رو می‌تونید به عنوان یه پیش‌غذا یا یه وعده غذایی سبک سرو کنید.

امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و یه پیتزای سیب زمینی فوق‌العاده خوشمزه توی خونه‌تون درست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا