فست فود

طرز تهیه پیتزا رست بیف

Rate this post

پیتزا رست بیف یکی از فست فودهای محبوب در سطح جهان است. شاید شما هم طعم پیتزا رست بیف رستورانی را بپسندید اما باید بدانید که می‌توانید به راحتی آن را در منزل آماده کنید. در این مقاله از آشپزون شما را با نحوۀ تهیۀ این پیتزا آشنا می‌کنیم.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

تهیه پیتزا رست بیف

رستوران‌ها برای تهیۀ پیتزاهای مختلف از سوسیس و کالباس استفاده می‌کنند. اما برای تهیۀ پیتزای رست بیف از گوشت جای سوسیس و کالباس استفاده می شود. اگر می‌خواهید در منزل دست به کار شوید! سلامتی خود را فدای طعم و مزه نکنید. شما می‌توانید به راحتی مقدار کافی گوشت پیتزایی خوشمزه تهیه کنید. در ضمن با استفاده از سبزیجات تازه و ادویه ای متنوع طعم و مزۀ بهتری به آن بدهید.

مراحل تهیه پیتزا

برای اینکه پیتزا رست بیف را در منزل آماده کنید، می توانید خمیر پیتزا را آماده تهیه کنید. علاوه بر این شما می‌توانید با در اختیار داشتن مواد لازم و دستور پخت آن، به راحتی خمیر را در منزل آماده کنید. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم دستور پخت زیر را به دقت مطالعه و استفاده کنید.

مواد اولیه خمیر پیتزا

  • ۳ پیمانه آرد
  • نصف پیمانه شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری ماست
  • ۱ قاشق مرباخوری خمیر مایۀ خشک
  • ۱ قاشق چای‌خوری شکر
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر

در میان این مقاله پیشنهاد می کنیم نگاهی به طرز تهیه پیتزا پپرونی هم داشته باشید.

 

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا مخصوص رستورانی | مواد پیتزا مخصوص خانگی

مواد اولیه پیتزا رست بیف خانگی

  • ۲۰۰ گرم گوشت راسته
  • ۵ عدد قارچ
  • ۳ قاشق غذاخوری زیتون حلقه شده
  • ۲ عدد فلفل دلمه ای
  • ۳ حبه سیر
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ
  • ۲ قاشق غذاخوری سس خردل
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • ادویه ایتالیایی به مقدار لازم
  • ادویه گرام ماسالا به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا رست بیف

در گام نخست نحوۀ تهیه خمیر پیتزا را ارائه می دهیم.

  • نصف پیمانه شیر را با حرارت کم، گرم کنید. همین که سرمای خود را از دست دهد و ولرم شود کافی است.
  • خمیر مایه خشک را به شیر ولرم اضافه کنید و شکر را روی خمیر مایه بپاشید.
  • در مرحلۀ مخلوط کردن کافی است چند تکان به ظرف بدهید.
  • روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در جای گرم قرار دهید. هنگامی که خمیر به عمل آید و کف کند، سراغ مراحل بعدی بروید.
  • آرد، پودر سیر و نمک را با هم مخلوط و ۲ بار الک کنید.
  • ماست را به مخلوط آرد اضافه کنید.
  • اکنون نوبت به افزودن خمیر مایه به مخلوط آرد و ماست است.
  • خمیر را کمی ورز داده و روی آن را بپوشانید. مخلوط را به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت دهید.

 

در این یک ساعت فرصت دارید مواد اصلی پیتزا رست بیف خود را آماده کنید.

  1. گوشت راستۀ گوساله چند برش بدهید و با کمی روغن سرخ کنید. باید گوشت های سرخ شده کمی به آب بیفتد
  2. ادویه گرام ماسالا را به گوشت‌ ها اضافه کنید تا خوش طعم شود. می توانید به جای ادویه گرام ماسالا از فلفل سیاه یا فلفل قرمز هم استفاده کنید.
  3. در این مرحله سیرها را له کنید. سپس پیاز را چهار قسمت کرده و به همراه سیر له شده به گوشت اضافه کنید.
  4. مخلوط گوشت و سبزیجات را در قابلمه قرار داده و به آن مقداری آب اضافه کنید.
  5. مخلوط باید به مدت حداقل یک ساعت و نیم روی شعله ای با حرارت کم قرار گیرد.
  6. هنگامی که گوشت پخته شد، پیازها را از آن جدا کنید. گوشت را به طور کامل رشته رشته کنید.
  7. در این مرحله باید خمیر آماده شده را کمی با دست و سپس با وردنه ورز دهید.
  8. ظرف پیتزای خود را با کره کمی چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید.
  9. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه و با حرارت کم در فر بگذارید. کافی است کمی روی خمیر پخته شود. به آرامی خلال دندان یا کبریت در خمیر فرو کنید. چنانچه خمیر به آن نچسبد، آماده شده است.
  10. روی خمیر را سس خردل، سس کچاپ و کمی پنیر پیتزا بمالید.
  11. گوشت پخته و رشته رشته را روی خمیر قرار دهید.
  12. مقداری پنیر پیتزا روی گوشت ها بریزید.
  13. در این مرحله فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ و زیتون حلقه شده را روی گوشت قرار دهید.
  14. ادویۀ ایتالیایی خود را روی مواد بپاشید.
  15. در این مرحله نیز پنیر پیتزا را به مقدار لازم روی مواد بریزید.
  16. کافی است حدود ۴۰ دقیقه پیتزا را در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه | پیتزا پپرونی ایتالیایی

 

نکات لازم در تهیه پیتزا رست بیف

  • هنگام تهیۀ پیتزا رست بیف می‌توانید فلفل سیاه و قرمز را جایگزین ادویۀ ایتالیایی کنید. هرچند افزودن ادویه‌ های اصلی طعمی متفاوت به پیتزای شما می‌ دهد.
  • اگر طعم سس خردل را دوست ندارید، می ‌توانید از افزودن آن صرف نظر کنید.
  • از سیر و قارچ با توجه به سلیقه خود استفاده کنید. در ضمن اگر از پودر سیر استفاده کنید، طعم و بوی کمتری می ‌دهد.

طرز تهیه پیتزا رست بیف بدون فر

اگر فر ندارید، می توانید مراحل زیر را پیش گیرید.

  • تابه ای با سایز مورد نظر را انتخاب کنید. آن را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید.
  • مواد اصلی را طبق دستور ارائه شده روی خمیر بریزید.
  • تابه را روی شعله ای با حرارت کم بگذارید. دقت کنید که در تابه در تمام مدت زمان پخت بسته باشد.

طرز تهیه انواع پیتزا تابه (بدون فر) را نیز می توانید در وبلاگ آشپزون بخوانید.

طرز تهیه پیتزا رست بیف رستورانی

برای تهیۀ پیتزای رست بیف مانند رستوران ها، می توانید از دستور پخت زیر پیروی کنید.

 

مواد اولیه تهیه پیتزا رست بیف رستورانی

  • ۱ عدد خمیر پیتزای آماده
  • ۱ پیمانه قارچ خرد شده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ عدد فلفل قرمز متوسط شیرین
  • ۲ پیمانه گوشت راسته (پخته و رشته رشته شده)
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل
  • سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
  • یک چهارم پیمانه روغن مایع یا کنجد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم

دستور پخت پیتزا رست بیف رستورانی

  • در گام نخست سراغ سیرها را پوست بگیرید و رنده کنید.
  • پیاز را به طور کامل خرد کنید.
  • روغن، سرکه، سیر له شده، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید.
  • رست بیف را به همراه قارچ، پیاز خورد شده و فلفل قرمز شیرین به مخلوط قبلی اضافه کنید.
  • مواد را به خوبی هم بزنید و ۲ تا ۳ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • خمیر پیتزای آماده را در قالب چرب شده بگذارید.
  • روی خمیر سس قرمز و پنیر پیتزا بریزید.
  • گوشت پخته و رشته رشته شده را همراه سبزیجات خرد شده روی پنیر پیتزا بریزید.
  • روی تمام مواد به مقدار لازم پنیر پیتزا بریزید.
  • پیتزا را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه سریع و آسان لاهماجون؛ یک غذای عالی برای مهمانی های شما

جمع بندی

پیتزا رست بیف در کشورهای مختلف طرفداران زیادی دارد. استفاده از گوشت راسته به جای سیس و کالباس باعث شده است که غذایی سالم به حساب آید. با توجه به قیمت پیتزا رست بیف در رستوران ها، با پیروی از دستور پخت آشپزون می توانید پیتزا رست بیف خوش طعمی آماده کنید.

اگر به تهیه پیتزا علاقه مند هستید:

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

طرز تهیه پیتزا تابه ای (پیتزا خانگی بدون فر)

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

دستور پخت پیتزا مخصوص خوشمزه و حرفه ای (تجربه‌ای فراموش نشدنی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا