طرز تهیه پیتزا رست بیف خوشمزه به روش مرحله به مرحله
پیتزا رست بیف یکی از لذیذترین و محبوبترین نوعهای پیتزا است که با ترکیبی از گوشت گوساله رستشده، پنیر پیتزا و سبزیجات تازه تهیه میشود. این پیتزا با عطر و طعمی بینظیر، یک انتخاب عالی برای مهمانیها و جمعهای دوستانه است.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
در این مطلب، طرز تهیه کامل و دقیق پیتزا رست بیف را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید این پیتزای خوشمزه را به راحتی در خانه درست کنید و لذت ببرید.
در مجله آشپزون میتوانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو، طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت و طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی ساده را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!
مواد اولیه برای تهیه پیتزا رست بیف خانگی
مواد اولیه | مقدار |
---|---|
خمیر پیتزا | 1 عدد |
گوشت گوساله رست شده | 200 گرم |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
قارچ | 100 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سس گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه پیتزا رست بیف
مرحله اول تهیه پیتزا رست بیف
ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید. اگر از خمیر آماده استفاده میکنید، آن را به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا به دمای محیط برسد و کار با آن آسانتر شود. در غیر این صورت، میتوانید خمیر را خودتان تهیه کنید. برای این کار، آرد، آب، نمک و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود. سپس خمیر را به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله دوم تهیه پیتزا رست بیف
گوشت گوساله رست شده را به صورت نوارهای نازک برش دهید. فلفل دلمهای را خرد کرده و قارچها را به ورقههای نازک برش بزنید. پیاز را نیز خلالی خرد کنید. همه این مواد را کنار بگذارید تا هنگام تهیه پیتزا به راحتی در دسترس باشند.
مرحله سوم تهیه پیتزا رست بیف
برای تهیه سس پیتزا، سس گوجه فرنگی را با روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن مخلوط کنید. این سس باید طعمدهنده اصلی پیتزا باشد و به آن طعم و عطر دلپذیری ببخشد. سس را به خوبی هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم تهیه پیتزا رست بیف
خمیر پیتزا را روی سطح کار پهن کنید و با کمک وردنه به شکل دایرهای با قطر مناسب باز کنید. سپس سس گوجه فرنگی آماده شده را با استفاده از قاشق روی سطح خمیر پخش کنید. دقت کنید که سس به همه جای خمیر برسد و یک لایه یکنواخت روی آن ایجاد شود.
مرحله پنجم تهیه پیتزا رست بیف
اکنون نوبت به اضافه کردن مواد اولیه میرسد. ابتدا گوشت گوساله رست شده را به صورت یکنواخت روی سطح خمیر پخش کنید. سپس فلفل دلمهای، قارچ و پیاز خرد شده را به ترتیب روی گوشت بچینید. مواد اولیه باید به گونهای قرار گیرند که تمام سطح پیتزا را پوشش دهند.
مرحله ششم تهیه پیتزا رست بیف
در این مرحله، پنیر پیتزا را به صورت یکنواخت روی مواد اولیه پخش کنید. مقدار پنیر باید به حدی باشد که تمام مواد را بپوشاند و لایهای ضخیم از پنیر روی پیتزا ایجاد شود. اگر دوست دارید، میتوانید از ترکیب چند نوع پنیر مختلف استفاده کنید تا طعم پیتزا غنیتر شود.
مرحله هفتم تهیه پیتزا رست بیف
فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. پیتزا را روی سینی فر قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا زمانی که خمیر پیتزا طلایی شود و پنیر روی آن ذوب و طلایی شود. توجه داشته باشید که زمان پخت ممکن است بسته به نوع فر و ضخامت خمیر کمی متفاوت باشد.
مرحله هشتم تهیه پیتزا رست بیف
پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده و به مدت چند دقیقه استراحت دهید تا کمی خنک شود و بتوانید آن را برش بزنید. سپس پیتزا را به قطعات دلخواه برش زده و سرو کنید. میتوانید پیتزا را با سسهای مختلف مانند سس کچاپ یا سس تند میل کنید.
پیتزا رست بیف یکی از خوشمزهترین نوعهای پیتزا است که با ترکیب مناسبی از گوشت، سبزیجات و پنیر تهیه میشود. با رعایت نکات و مراحل ذکر شده در این مطلب، میتوانید یک پیتزای بینظیر و خوشطعم در خانه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.