آموزش آشپزی

طرز تهیه واویشکا مرغ؛ خورش بین المللی گیلانی

Rate this post

طرز تهیه واویشکا مرغ

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون شما را با طرز تهیه واویشکا مرغ ، غذای خوشمزه و سنتی گیلانی آشنا خواهیم کرد.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

واویشکا مرغ یک غذای بین المللی می‌باشد. این غذا ریشه گیلانی داشته و بعد از جنگ جهانی و ورود روس‌ها در شمال به این اسم درآمده و جزء یکی از اصیل‌ترین غذاهای گیلانی محسوب می‌شود. برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذا‌ها سریعتر آماده می‌شود. امروز در این مطلب ساده‌ترین و اصیل‌ترین طرز تهیه واویشکا مرغ را آماده‌ کرده‌ایم تا همه افراد با مواد غذایی کاملا ساده و در دسترس بتوانند آن را تهیه و نوش جان کنند.

طرز تهیه واویشکا مرغ

مواد لازم برای تهیه واویشکا مرغ

  • سینه‌ مرغ ۳۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ خلالی شده ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد کوچک
  • گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
  • فلفل سبز قلمی خرد شده ۳ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • آب لیمو ترش تازه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
  • سیر ۲ حبه

طرز تهیه واویشکا مرغ

طرز تهیه واویشکا مرغ

ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن داغ سرخ کنید. برای سرخ کردن پیاز از کره و کمی روغن استفاده کنید تا طعم غذا بهتر و لذیذتر باشد.

بعد از پیاز سیر رنده شده و سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید. درب تابه را بگذارید تا کمی آب بیاندازد. بعد از آنکه آب مرغ کشیده شد درب تابه را برداشته و به آن ادویه اضافه کنید.

در این مرحله گوجه، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز را خرد کرده و اضافه کنید. بعد از آنکه مواد کمی تفت داده شد رب گوجه فرنگی را اضافه و کاملا هم بزنید تا رنگ رب پخش شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه حمیسه میگو؛ تجربه ای دلچسب از آشپزی جنوبی

سپس به آن ۱/۲ لیوان آب اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا خوب جا بیفتد. بعد از آنکه آب غذا کمی کشیده شد مقداری آب لیمو را به مواد اضافه کنید. واویشکا شما آماده است و می‌توانید نوش جان کنید.


منبع : topcooking.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا