آموزش آشپزی

طرز تهیه واویشکا مرغ خوشمزه شمالی

Rate this post

واویشکا مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با ترکیبی از مواد ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این غذا با طعم دلچسب و عطر دلپذیر خود، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های ایرانی دارد.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

اگر به دنبال یک دستور پخت جدید و خوشمزه برای تنوع بخشیدن به وعده‌های غذایی خود هستید، این مطلب را از دست ندهید. در ادامه با طرز تهیه کامل واویشکا مرغ آشنا خواهید شد.

ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع غذاها، نان‌ها، فست فود‌ها، شیرینی‌ها و دسرها را به روش‌های آسان و سریع برای شما آماده کرده‌ایم. طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی، طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون، طرز تهیه توتک خانگی و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا نمونه هایی از این دست هستند.

 

مواد لازم واویشکا مرغ گیلانی

مواد اولیه مقدار
سینه مرغ 500 گرم
پیاز 2 عدد
گوجه‌فرنگی 3 عدد
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه واویشکا مرغ خوشمزه

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک و مربعی شکل برش دهید. این قطعات نباید خیلی بزرگ باشند تا در زمان پخت به خوبی طعم بگیرند. پیازها را پوست گرفته و به صورت خلالی نازک خرد کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و رنده کنید تا یک پوره یکدست حاصل شود. فلفل دلمه‌ای را نیز به قطعات کوچک خرد کنید. سیرها را رنده یا له کنید.

مرحله دوم

در یک تابه بزرگ مقداری روغن بریزید و پیازهای خلالی شده را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی رنگ شوند. سپس سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود. این ترکیب پیاز و سیر اساس طعم‌دهی به واویشکا مرغ را فراهم می‌کند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه لازانیا اسفناج و مرغ خانگی و خوشمزه

مرحله سوم

قطعات مرغ خرد شده را به تابه اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت دهید. ادامه دهید تا رنگ مرغ تغییر کرده و کمی طلایی شود. این مرحله برای اینکه مرغ‌ها به خوبی طعم مواد دیگر را جذب کنند بسیار مهم است. همچنین زردچوبه را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله فلفل دلمه‌ای خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پوره گوجه‌فرنگی و رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اجازه دهید تا مواد به آرامی بجوشند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. این مرحله حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد.

مرحله پنجم

بعد از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شدند و طعم‌ها به خوبی جذب مرغ شدند، نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید آب لیمو تازه را نیز اضافه کنید تا طعم تازگی و ترشی ملایمی به غذا بدهد. مواد را خوب مخلوط کنید و اجازه دهید تا چند دقیقه دیگر بپزند.

مرحله ششم

واویشکا مرغ آماده شده را در ظرف سرو بریزید و با برنج سفید یا نان تازه سرو کنید. می‌توانید این غذا را با سبزیجات تازه و ماست نیز همراه کنید تا یک وعده غذایی کامل و مقوی داشته باشید. از طعم لذیذ و عطر دلپذیر این غذا لذت ببرید.

واویشکا مرغ یکی از غذاهای سریع و آسان است که می‌تواند در مدت زمان کوتاهی آماده شود و گزینه‌ای عالی برای وعده‌های ناهار یا شام باشد. این غذا با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌شود و می‌تواند یک انتخاب خوب برای تنوع بخشیدن به منوی غذایی شما باشد. امیدواریم این دستور پخت مورد پسند شما قرار گیرد و از طعم آن لذت ببرید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه غذای بدون برنج با گوشت چرخ کرده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا