آموزش آشپزی

طرز تهیه لوه کباب مازندرانی | لوه کباب با گوشت گوسفندی

5/5 - (1 امتیاز)

لوه کباب یکی از غذای های اصیل و مجلسی مازندران است که به طور معمول به همراه نان یا برنج سرو میشود. برای پخت این غذا باید صبر و حوصله داشته باشید.

چرا که برای پخت گوشت نیازی به آب نیست و تنها با آب پیاز گوشت ها پخته میشوند. در ادامه این مطلب طرز تهیه لوه کباب مازندرانی به صورت کامل توضیح داده شده است.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون یک مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

آموزش لوه کباب مازندرانی

 

مواد مورد نیاز تهیه لوه کباب مازنداران

 

گوشت گوسفندی 500 گرم
پیاز 3 عدد بزرگ
آلو بخارا 6 عدد
رب آلو یا رب انار 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
زرشک به مقدار نیاز و  باب طبع خود
شکر ۱ ق مربا خوری
کره محلی ارگانیک 3 الی 4 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، دارچین به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه لوه کباب مازندرانی

مرحله اول تهیه لوه کباب

ابتدا گوشت را به اندازه و شکل دلخواه خود برش دهید و آن را بشویید و در صافی قرار دهید.

مرحله دوم تهیه لوه کباب مازندرانی

 

حتما بخوانید:  طرز تهیه اشکنه

طرز تهیه لوه کباب گوشت گوسفندی

 

پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید. قابلمه‌ای مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

اگر به کباب علاقه دارید، به هیچ عنوان از طرز تهیه کباب چنجه غافل نشوید!

مرحله سوم تهیه لوه کباب

گوشت خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت و پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد به خوبی مزه‌دار شوند.

مرحله چهارم تهیه لوه کباب مازندرانی

آلو بخارا را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. زرشک را به همراه مقداری کره و شکر در تابه دیگری چند ثانیه تفت دهید تا خوشرنگ شود. سپس آن را به قابلمه اضافه کنید. مواظب باشید که زرشک فورا خواهد سوخت.

مرحله پنجم تهیه لوه کباب شمالی

 

 

طرز تهیه لوه کباب مجلسی

زعفران دم کرده غلیظ را به قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید لوه کباب با حرارت ملایم به مدت 2 تا 3 ساعت پخته شود تا گوشت کاملا نرم شود.
پس از پخت کامل، لوه کباب را در دیس سرو بکشید و با برنج زعفرانی میل کنید.

نکات طرز تهیه لوه کباب با گوشت گوسفندی

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از گوشت گوسفندی ران یا سردست استفاده کنید.
  • اگر زمان کافی ندارید، می‌توانید پیاز را چند ساعت قبل سرخ کنید و در یخچال نگهداری کنید.
  • مقدار آلو بخارا و زرشک را می‌توانید با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه حمیسه میگو؛ تجربه ای دلچسب از آشپزی جنوبی

 

لوه کباب مازندرانی یک تجربه لذت بخش برای ذائقه ایرانی

 

 

لوه کباب گوسفندی

 

لوه کباب مازندرانی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که با طعم و عطر بی‌نظیر خود، تجربه‌ای فراموش نشدنی را برای شما رقم خواهد زد. اگر به دنبال یک طعم لذت بخش و تجربه یک غذای سنتی ایرانی اصیل هستید، حتما لوه کباب مازندرانی را امتحان کنید.

لوه کباب مازندرانی یک انتخاب هوشمندانه برای سلامتی

لوه کباب مازندرانی، علاوه بر طعم بی‌نظیر، دارای ارزش غذایی بالایی نیز می‌باشد. گوشت گوسفندی سرشار از پروتئین و مواد مغذی ضروری برای بدن است. همچنین پیاز و ادویه‌های موجود در این غذا، خواص متعددی برای سلامتی دارند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا