آشپزی ایرانی

طرز تهیه سوپ مرغ به سبک رستوران های معروف

Rate this post

در دنیای رنگارنگ آشپزی، گاه طعم‌هایی نوستالژیک و دلچسب، ما را به سفری در خاطرات شیرین گذشته می‌برند. سوپ مرغ، با آن عطر و طعم بی‌نظیر و سادگی دلنشین، یکی از این طعم‌های خاطره‌انگیز است که از دیرباز در سفره‌های ایرانیان جای داشته و لحظات گرم و صمیمی را برای ما رقم زده است.

در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه سوپ مرغ را به صورت گام به گام و با جزئیات کامل به شما آموزش دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه و مقوی را در منزل خود تهیه کنید و از طعم دلچسب آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم

ماده لازم میزان
مرغ (سینه یا ران) 400 گرم
هویج 2 عدد متوسط
سیب زمینی 1 عدد متوسط
پیاز 1 عدد متوسط
جعفری تازه 50 گرم
رشته سوپی 100 گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
آب 4 پیمانه
روغن 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم (اختیاری)

مراحل تهیه سوپ مرغ به صورت مرحله به مرحله

مرحله اول: آماده سازی مرغ

  1. مرغ را به طور کامل بشویید و چربی‌های اضافی آن را جدا کنید.
  2. مرغ را به همراه 2 پیمانه آب در یک قابلمه مناسب قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. پس از به جوش آمدن آب، کف روی آن را با قاشق جمع کنید.
  4. سپس، شعله را کم کنید و اجازه دهید مرغ به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزد تا پخته شود.
حتما بخوانید:  یخنی مرغ: معجونی از طعم و اصالت برای روزهای سرد

مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات

  1. هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  2. پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  3. هویج و سیب زمینی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم: پخت سوپ

  1. مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن، گوشت آن را از استخوان جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله چهارم

آب مرغ صاف شده را به تابه حاوی سبزیجات اضافه کنید. رشته سوپی را به سوپ اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا رشته‌ها نرم شوند. گوشت مرغ خرد شده را به سوپ اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سوپ اضافه کنید و به دلخواه زعفران دم کرده را نیز به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

  • شعله را خاموش کنید و جعفری تازه خرد شده را به سوپ اضافه کنید.
  • سوپ را در ظرف مورد نظر خود بریزید و به همراه نان سرو کنید.

نکات طبخ سوپ مرغ

  • برای طعم قوی‌تر سوپ مرغ، می‌توانید از 1 عدد ساق مرغ نیز در کنار سینه یا ران مرغ استفاده کنید.
  • برای تنوع در طعم سوپ، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند ذرت، قارچ یا کدو سبز نیز در تهیه آن استفاده کنید.
  • برای غلیظ‌تر شدن سوپ، می‌توانید 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت را در 1/4 پیمانه شیر سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید.

امیدواریم از پخت و سرو این سوپ خوشمزه و مقوی لذت ببرید!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا