طرز تهیه سوپ مرغ به سبک رستوران های معروف
در دنیای رنگارنگ آشپزی، گاه طعمهایی نوستالژیک و دلچسب، ما را به سفری در خاطرات شیرین گذشته میبرند. سوپ مرغ، با آن عطر و طعم بینظیر و سادگی دلنشین، یکی از این طعمهای خاطرهانگیز است که از دیرباز در سفرههای ایرانیان جای داشته و لحظات گرم و صمیمی را برای ما رقم زده است.
در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه سوپ مرغ را به صورت گام به گام و با جزئیات کامل به شما آموزش دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه و مقوی را در منزل خود تهیه کنید و از طعم دلچسب آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
مواد لازم
ماده لازم | میزان |
---|---|
مرغ (سینه یا ران) | 400 گرم |
هویج | 2 عدد متوسط |
سیب زمینی | 1 عدد متوسط |
پیاز | 1 عدد متوسط |
جعفری تازه | 50 گرم |
رشته سوپی | 100 گرم |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
آب | 4 پیمانه |
روغن | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم (اختیاری) |
مراحل تهیه سوپ مرغ به صورت مرحله به مرحله
مرحله اول: آماده سازی مرغ
- مرغ را به طور کامل بشویید و چربیهای اضافی آن را جدا کنید.
- مرغ را به همراه 2 پیمانه آب در یک قابلمه مناسب قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- پس از به جوش آمدن آب، کف روی آن را با قاشق جمع کنید.
- سپس، شعله را کم کنید و اجازه دهید مرغ به مدت 45 تا 60 دقیقه بپزد تا پخته شود.
مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات
- هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
- پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
- هویج و سیب زمینی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید.
مرحله سوم: پخت سوپ
- مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و پس از خنک شدن، گوشت آن را از استخوان جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید.
مرحله چهارم
آب مرغ صاف شده را به تابه حاوی سبزیجات اضافه کنید. رشته سوپی را به سوپ اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا رشتهها نرم شوند. گوشت مرغ خرد شده را به سوپ اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سوپ اضافه کنید و به دلخواه زعفران دم کرده را نیز به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم
- شعله را خاموش کنید و جعفری تازه خرد شده را به سوپ اضافه کنید.
- سوپ را در ظرف مورد نظر خود بریزید و به همراه نان سرو کنید.
نکات طبخ سوپ مرغ
- برای طعم قویتر سوپ مرغ، میتوانید از 1 عدد ساق مرغ نیز در کنار سینه یا ران مرغ استفاده کنید.
- برای تنوع در طعم سوپ، میتوانید از سبزیجات دیگری مانند ذرت، قارچ یا کدو سبز نیز در تهیه آن استفاده کنید.
- برای غلیظتر شدن سوپ، میتوانید 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت را در 1/4 پیمانه شیر سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید.
امیدواریم از پخت و سرو این سوپ خوشمزه و مقوی لذت ببرید!