آشپزی ایرانی

طرز تهیه سوپ مرغ برای مهمانی به روش حرفه‌ای

Rate this post

سوپ مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که در فصول سرد سال محبوبیت زیادی دارد. این سوپ علاوه بر اینکه برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است، طعمی دلپذیر دارد که می‌تواند هر کسی را جذب کند.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این آموزش، طرز تهیه سوپ مرغ به صورت کامل و با جزئیات دقیق آورده شده است تا بتوانید این غذا را به راحتی در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

در مجله آشپزون طرز تهیه غذاهای خوشمزه و بی نظیر ایرانی و بین المللی را به صورت مداوم با شما به اشتراک می‌گذاریم. برای مثال طرز تهیه میرزا قاسمی خانگی، طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده، انواع غذا با بادمجان، طرز تهیه شامی شیرازی و فوت و فن کتلت شیرازی و انواع غذای نونی سریع ایرانی را به روش مرحله به مرحله و آسان با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

 

مواد اولیه برای تهیه سوپ مرغ

مواد اولیه مقدار
سینه مرغ 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
هویج 2 عدد متوسط
کرفس 2 ساقه
سیب زمینی 2 عدد متوسط
سیر 2 حبه
آب مرغ 4 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
حتما بخوانید:  طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار و رستورانی

 

طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی

مرحله اول تهیه سوپ مرغ

در مرحله اول، باید سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. برای این کار، ابتدا مرغ را به صورت نواری برش دهید و سپس آن را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید. پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. هویج‌ها را پس از پوست گرفتن، به صورت حلقه‌ای برش بزنید. کرفس را به قطعات کوچک تقسیم کنید و سیب زمینی‌ها را نیز پوست گرفته و به مکعب‌های کوچک خرد کنید. سیر را نیز پس از پوست گرفتن، رنده کنید یا ریز خرد کنید.

مرحله دوم تهیه سوپ مرغ

ابتدا در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. سپس پیازهای خرد شده را به روغن اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سیر خرد شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. دقت کنید که سیر نسوزد، زیرا طعم تلخی به سوپ خواهد داد.

مرحله سوم تهیه سوپ مرغ

هویج‌ها و کرفس‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آنها را با پیاز و سیر تفت دهید. سبزیجات را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. این کار باعث می‌شود تا طعم سبزیجات در سوپ بهتر نمایان شود و سوپ عطر و طعم بهتری پیدا کند.

مرحله چهارم تهیه سوپ مرغ

سپس تکه‌های مرغ خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و آنها را با سبزیجات تفت دهید تا مرغ‌ها کمی رنگ بگیرند. سیب زمینی‌های خرد شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. این کار کمک می‌کند تا مواد به صورت یکنواخت در سوپ پخش شوند و طعم بهتری به دست آید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کتلت شیرازی | آموزش مرحله به مرحله شامی شیرازی(کتلت بازاری)

مرحله پنجم تهیه سوپ مرغ

در این مرحله، آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. سپس نمک و فلفل را به میزان دلخواه به سوپ اضافه کنید. حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید سوپ به آرامی بجوشد تا تمامی مواد به خوبی پخته شوند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. این مرحله حدود 30 تا 40 دقیقه زمان می‌برد.

مرحله ششم تهیه سوپ مرغ

در پایان پخت، جعفری خرد شده را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر سوپ با جعفری بپزد تا عطر و طعم جعفری به سوپ منتقل شود. در نهایت، آب لیمو تازه را به سوپ اضافه کنید تا طعم تازگی و ترشی ملایمی به سوپ بدهد.

مرحله هفتم تهیه سوپ مرغ

سوپ مرغ خوشمزه و مقوی شما آماده است. می‌توانید این سوپ را به صورت داغ سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. این سوپ را می‌توانید با نان تازه یا کراکر سرو کنید. همچنین می‌توانید کمی فلفل سیاه تازه روی سوپ بریزید تا طعم تندتری به دست آورید.

نکات مهم در تهیه سوپ مرغ برای مهمانی‌ها

برای داشتن سوپ مرغی که طعمی عالی و بی‌نظیر داشته باشد، می‌توانید به چند نکته توجه کنید. اول اینکه از مرغ تازه و با کیفیت استفاده کنید. دوم اینکه حتماً آب مرغ خانگی و تازه تهیه کنید، زیرا طعم سوپ را بسیار بهتر می‌کند. و در نهایت، حتماً سبزیجات را به خوبی تفت دهید تا طعم آنها به خوبی در سوپ نمایان شود.

با رعایت این نکات ساده می‌توانید یک سوپ مرغ خوشمزه و مقوی تهیه کنید که تمامی اعضای خانواده از آن لذت ببرند. امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع شود و بتوانید با استفاده از آن، سوپ مرغی عالی تهیه کنید. نوش جان!

حتما بخوانید:  طرز تهیه خورش فسنجون با گوشت قلقلی|فسنجون با گوشت قرمز

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا