آشپزی ایرانی

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ برای 4 نفر

Rate this post

آلبالو پلو، یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که با فرا رسیدن فصل تابستان و وفور آلبالو، عطر و طعم بی‌نظیر خود را به سفره‌های ایرانیان می‌آورد. این غذای مجلسی، ترکیبی هنرمندانه از ترشی آلبالو و شیرینی ملایم زعفران و برنج است که در کنار هم، طعمی دلچسب و فراموش‌نشدنی خلق می‌کنند.

در این مطلب، قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ را به صورت کامل و مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم تا بتوانید این غذای لذیذ را در منزل خود برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

جالب است بدانید که مجله آشپزون طرز تهیه چکدرمه ترکمنی، طرز تهیه شامی بابلی، طرز تهیه کتلت شیرازی و لیست انواع غذای نونی سریع ایرانی برای شما آماده کرده است تا به آسانی به روش پخت این غذا‌های خوشمزه دسترسی داشته باشید.

 

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با مرغ

 

طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ

مرحله اول تهیه آلبالو پلو با مرغ

مرغ را به خوبی شسته و به تکه‌های دلخواه خرد کنید. سعی کنید تکه‌های مرغ درشت نباشد.

مرحله دوم تهیه آلبالو پلو با مرغ

در یک ظرف مناسب، مقداری روغن مایع بریزید و پیاز را به صورت نگینی خرد شده در آن تفت دهید تا نرم و شیشه‌ای شود.
تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید تا مرغ به طور کامل سرخ شود.

مرحله سوم تهیه آلبالو پلو با مرغ

مقداری آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ به طور کامل پخته شود. مرغ های پخته شده نباید سفت باشند. پس کاملا آن‌ را بپزیید.

مرحله چهارم تهیه آلبالو پلو با مرغ

آلبالوها را به خوبی شسته و هسته‌های آنها را جدا کنید.
آلبالوها را در یک قابلمه بریزید و به همراه مقداری آب و شکر روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله پنجم تهیه آلبالو پلو با مرغ

اجازه دهید تا آلبالوها پخته شوند و شربت آنها غلیظ شود.
در انتها، زعفران دم‌کرده را به آلبالوها اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم تهیه آلبالو پلو با مرغ

برنج را به مدت 1 الی 2 ساعت در آب و نمک خیس کنید.
پس از خیس شدن برنج، آن را آبکش کنید.

مرحله هفتم تهیه آلبالو پلو با مرغ

در قابلمه مورد نظر مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه خود را در آن قرار دهید.
مقداری از برنج آبکش شده را به صورت یکنواخت در قابلمه بریزید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی و ساده؛ حلیم بادمجان با گوشت

مرحله هشتم تهیه آلبالو پلو با مرغ

روی برنج، مقداری از آلبالوهای پخته شده و مرغ پخته شده را قرار دهید.
لایه‌های برنج، آلبالو و مرغ را به همین ترتیب ادامه دهید تا تمام مواد تمام شوند.
در آخر، مقداری از شربت آلبالو را روی برنج بریزید.
درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.

مرحله نهم تهیه آلبالو پلو با مرغ

برای دم کشیدن بهتر برنج، می‌توانید از دم‌کن یا یک حوله تمیز استفاده کنید.
حدود 30 تا 40 دقیقه زمان لازم است تا برنج به طور کامل دم بکشد.

مرحله دهم تهیه آلبالو پلو با مرغ

پس از دم کشیدن برنج، آن را به آرامی در دیس مورد نظر خود بکشید.
آلبالو پلو را می‌توانید با خلال پسته، بادام و زعفران تزئین کنید.
این غذا را به همراه سالاد و ماست سرو کنید.

ترفند های و نکات تهیه آلبالو پلو با مرغ

  • اگر آلبالوهای شما ترش هستند، می‌توانید مقدار شکر را در شربت آلبالو افزایش دهید.
  • برای ته دیگ آلبالو پلو می‌توانید از نان، سیب‌زمینی یا هر نوع ته دیگ دلخواه خود استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر آلبالو پلو، می‌توانید از زعفران مرغوب استفاده کنید.

ترفند‌های مراحل پخت

  • در مرحله تفت دادن مرغ، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر سیر، پودر گشنیز یا دارچین نیز استفاده کنید.
  • برای پخت آلبالو، می‌توانید از کمی گلاب یا آب لیمو نیز در کنار شکر استفاده کنید.
  • هنگام دم کشیدن برنج، می‌توانید از مقداری زغال یا رنده پوست پرتقال برای طعم‌دهی بیشتر به برنج استفاده کنید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه باقالی پلو؛ غذای محبوب و سنتی ایرانی

نکات تکمیلی سرو غذا

  • آلبالو پلو را می‌توانید به تنهایی یا به همراه سالاد، ماست، ترشی و سبزیجات تازه سرو کنید.
  • برای تزئین آلبالو پلو می‌توانید از خلال پسته، بادام، کشمش، زعفران و گل محمدی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا