کسب و کار

طرز تهیه کیک کدو حلوایی خانگی

Rate this post

کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و جذاب شب یلدا به شمار می‌آید که نه تنها طعم لذیذ و دلپذیری دارد، بلکه به دلیل استفاده از کدو حلوایی، سرشار از خواص غذایی نیز هست. این کیک را می‌توان با روش‌های متنوعی تهیه کرد، از جمله افزودن ادویه‌جات معطر مانند دارچین و جوز هندی که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌بخشند.

همچنین ممکن است در برخی دستورها از مغزهای تازه یا خشک شده مانند گردو یا بادام استفاده شود که نه تنها بافت کیک را غنی‌تر می‌کند بلکه ارزش غذایی آن را نیز بالا می‌برد. با توجه به اینکه شب یلدا نمادی از دورهمی‌های خانوادگی و جشن گرفتن طولانی‌ترین شب سال است، سرو کردن کیک کدو حلوایی در این مراسم، لحظات شیرینی را برای مهمانان فراهم می‌آورد.

مواد اولیه
اسم    مقدار
آرد    ۲ لیوان
شکر    ۱ لیوان
تخم مرغ    ۴ عدد
پنیر خامه ای    ۱۵۰ گرم
کدو حلوایی    ۱ لیوان
مغز گردو    ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر    ۱ قاشق مرباخوری سرپر
وانیل    ½ قاشق چایخوری
دارچین    ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع    ½ لیوان

مراحل تهیه کیک کدو حلوایی

مرحله اول

ابتدا کدو حلوایی را به صورت آبپز می پزیم و آنرا پوره می کنیم (۱ لیوان پوره کدو حلوایی) و کنار می گذاریم تا خنک شود.در ادامه زرده و سفیده تخم مرغ ار جدا می کنیم و سفیده تخم مرغ را در حدی هم می زنیم تا که فرم بگیرد.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کیک بادام زمینی به صورت مرحله به مرحله

مرحله دوم

سپس نصف شکر را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که سفیده تخم مرغ کمی سفت شود. سفیده تخم مرغ را در یخچال قرار می دهیم و زرده تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر و وانیل مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

زرده تخم مرغ را به حدی می زنیم که کشدار و کرمی رنگ شود. در ادامه روغن مایع را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا پنیر خامه را کمی مخلوط می کنیم که نرم شود سپس به مواد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه پنیر خامه ای با دیگر مواد یکدست شد، مغز گردو را به همراه دارچین و پوره کدو حلوایی اضافه می کنیم و در حدی که با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله پنجم

نصف آرد را اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شود، سپس باقیمانده آرد را به همراه سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم  تا مایه کیک یکدست شود.

مرحله ششم

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد از ۱۵ دقیقه قبل روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک قالب ۲۰ سانتی را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. برای پخت کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان لازم است.

سلام دنیا

حتما بخوانید:  گوشی Xiaomi 13 Ultra_ مظهر سبک، قدرت و عملکرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا