آموزش تهیه حلیم مرغ خوشمزه با بلغور گندم بدون شیر
آموزش تهیه حلیم مرغ خوشمزه با بلغور گندم بدون شیر
مواد لازم:
مواد | مقدار |
نصف عدد سینه مرغ | ۱/۲ عدد |
بلغور گندم | ۱.۵ پیمانه |
آب | ۱.۵ لیتر |
پیاز | ۱ عدد |
چوب دارچین | ۱ عدد |
کره | به مقدار لازم |
کنجد و دارچین و نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه حلیم مرغ:
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا بلغور گندم را از ۴ ساعت قبل با مقداری آب بگذارید تا خوب خیس شود تا پخت آن آسانتر باشد. سینه مرغ را به صورت فیله دربیاورید و استخوانهای آن را جدا کنید.
مرحله دوم: پخت مرغ
مرغ را به همراه یک عدد پیاز رندهشده، کمی نمک و یک تکه چوب دارچین داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید. سپس آن را بپزید تا مرغ کاملاً پخته شود. سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و ریشههای آن را جدا کنید.
پیشنهاد خرید: خرید دارچین از فروشگاه شریفیان
مرحله سوم: پخت بلغور
بلغور گندم را با هفت برابر آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا پخته و نرم شود. توجه داشته باشید که ابتدا بلغور را نزنید و منتظر بمانید تا آب جوش آماده شود و سپس بلغور را به آب اضافه کنید. پس از پخت کامل گندم، با کمک گوشتکوب برقی مواد را خوب میمیکس کنید تا گندم به صورت پوره شود. سپس صبر کنید تا کمی خنک شود.
مرحله چهارم: ترکیب مرغ و گندم
مرغ پخته شده را به همراه گندم پوره شده داخل قابلمه بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. اگر حس کنید حلیم نسبت به دلخواهتان خیلی سفت شده است، میتوانید کمی آب مرغ یا آب جوش اضافه کنید و مخلوط را هم زنید تا به بافت دلخواه حلیم برسد. در آخر، نمک حلیم را اضافه کرده و به دلخواه کره و دارچین را هم اضافه کنید. سپس حلیم را در ظرف سرو به تزیین با دارچین، روغن و کنجد درآورده و آماده به میز میآوریم. نوش جان!
نکات و ترفندها:
- میتوانید به جای آب جوش یا آب مرغ از شیر استفاده کنید.
- هر چقدر بلغورها بیشتر پخته شوند، حلیم بهتری خواهید داشت. در گذشته، وقتی گوشتکوب برقی موجود نبود، بلغورها را کاملاً پخته و له میکردند.
با این دستور تهیه حلیم مرغ میتوانید یک صبحانه خوشمزه و مقوی داشته باشید. این غذا در ماه مبارک رمضان نیز به عنوان یک انتخاب عالی محسوب میشود. امیدواریم که این آموزش به شما کمک کند تا حلیم مرغ خوشمزه و مغذی را با موفقیت تهیه کنید.
آموزش ویدئویی:
برای دیدن ویدئوی طرز تهیه حلیم مرغ در یوتیوب، روی لینک زیر کلیک کنید: