کسب و کار

صفر تا صد هزینه راه اندازی قنادی

Rate this post

قنادی یکی از شغل‌های پرطرفداری است که امروزه محبوبیت فراوانی میان افراد پیدا کرده و کسانی که مشتاق راه‌اندازی آن هستند می‌توانند با دارا بودن مهارت و سرمایه لازم کسب و کار خود را راه اندازی کنند. شیرینی‌پزی نوعی هنر به شمار می‌رود که ملزم به داشتن دانش و مهارت لازم در این حوزه خواهد بود تا بتوانید در کسب و کار خود پیشرفت کنید.

تجهیزات قنادی بسیار متنوع و گوناگون هستند و به شما این امکان را می‌دهند تا بتوانید انواع کیک و شیرینی‌ها را با بالاترین کیفیت تولید کنید. اگر به این حرفه علاقمند هستید و قصد شروع این کار را دارید، بهتر است پیش از هرگونه اقدام با نکات و موارد مهم در این حوزه آشنا شوید. پس تا پایان این مقاله با کیانی ماشین همراه باشید.

 

  1. نحوه راه اندازی قنادی
  2. مراحل راه اندازی قنادی
  3. مجوز های لازم برای راه اندازی قنادی
  4. مهارت های مورد نیاز برای راه اندازی قنادی
  5. تجهیزات لازم برای راه اندازی قنادی
  6. تخمین هزینه راه اندازی قنادی
  7. سخن پایانی

نحوه راه اندازی قنادی

اگر تا به حال برای شما پیش آمده که از خود بپرسید چه کاری برای شروع بهتر است یا می‌توانید با چه کاری به درآمد و پیشرفت برسید باید بگوییم یکی از بهترین شغل‌ها قنادی خواهد بود. قناد فرد هنرمندی به شمار می‌رود که با دارا بودن مهارت لازم و لوازم قنادی بهترین و لذیذترین شیرینی‌ها را تولید می‌کند. اگر تا به حال به این فکر افتادید یک کارگاه قنادی برای خود ایجاد کنید، باید پیش از اقدام با مراحل و نحوه راه‌اندازی آن آشنا شوید.

هزینه راه اندازی قنادی یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید پیش از اقدام به شروع کار مورد بررسی قرار گیرد تا در میانه راه با مشکل مواجه نشوید. برای شروع بهتر است با افرادی که پیش از شما اقدام به راه‌اندازی کارگاه قنادی کرده‌اند مشورت کنید تا از تجربه‌ها و مشکلات آنان در این مسیر آگاه شوید.

قنادی یکی از شغل‌های محبوب و پردرآمد در سراسر دنیا به شمار می‌رود که با توجه به شیرینی‌های محبوب هر کشور و هر منطقه‌ای می‌تواند برای شما سرمایه آفرین باشد. نحوه راه‌اندازی قنادی باید به این صورت باشد که شما در اولین اقدام مهارت و تجربه لازم برای تهیه انواع شیرینی‌ها را داشته باشید. پس از آن هزینه راه اندازی قنادی را در نظر گرفته و با استخدام پرسنل مورد نظر می‌توانید تجهیزات مورد نیاز را تهیه کرده و شروع به کار کنید.

حتما بخوانید:  8 چیز که پس از جراحی بینی باید دوری کرد

 

مراحل راه اندازی قنادی

راه‌اندازی قنادی اقدامی است که می‌تواند در صورت داشتن مهارت و تجهیزات لازم در مدت زمان کوتاهی موجب پیشرفت شما شده و سود فراوانی برای شما به دنبال داشته باشد. با در پیش گرفتن قدم به قدم مراحل راه‌اندازی قنادی می‌توانید به خوبی مشکلات و پیچیدگی‌های این امر را پشت سر گذاشته و یک کارگاه قنادی ایده‌آل داشته باشید.

در واقع مهم‌ترین بخش راه‌اندازی یک کارگاه شیرینی‌پزی شناخت مراحل آن و پیمودن تمامی آن موارد به درستی است. برخی از مهم‌ترین مراحل راه‌اندازی یک کارگاه شیرینی‌پزی مطلوب شامل موارد زیر می‌شوند:

  1. هزینه و سرمایه

مهم‌ترین مرحله و اولین مرحله راه‌اندازی یک کارگاه قنادی برای شما داشتن سرمایه و در نظر گرفتن هزینه لازم برای شروع آن است.

  1. تهیه تجهیزات

تهیه تجهیزات و لوازم مورد نیاز قنادی یکی دیگر از مواردی است که برای داشتن یک کارگاه قنادی حتما باید مورد توجه قرار گیرد تا شما به عنوان یک قناد بتوانید کسب و کار خود را آغاز کنید.

  1. مجوز و مدارک

راه‌اندازی کارگاه شیرینی‌پزی به صورت خودسرانه امکان‌پذیر نیست بلکه شما باید برای انجام این امر مجوز و مدارک لازم را از ادارات مربوطه دریافت کنید تا مراحل به صورت قانونی طی شوند.

  1. اجاره مغازه برای راه‌اندازی

اجاره مغازه و حقوق پرسنل یکی دیگر از مواردی است که باید جدی گرفته شود تا رضایت صاحب ملک و پرسنل را جلب کنید.

  1. چگونگی جذب مشتری و درآمدزایی

شما به خوبی باید با راهکارها و روش‌های  جذب مشتری آشنا باشید تا به خوبی بتوانید در این حوزه پیشرفت کرده و درآمد فراوانی به دست آورید.

راه اندازی قنادی

مجوز های لازم برای راه اندازی قنادی

هزینه راه اندازی قنادی یا شیرینی‌پزی ممکن است در مراحل اولیه برای شما بسیار زیاد باشد اما مطمئن باشید در صورت پیشرفت در این حوزه بیشتر از آن سرمایه اولیه به شما باز می‌گردد. برای اینکه بتوانید کارگاه شیرینی‌پزی خود را راه‌اندازی کنید باید مجوزهای لازم را از اتحادیه قنادان دریافت کنید.

داشتن جواز کسب مهم‌ترین مجوزی است که شما باید برای کارگاه قنادی خود تهیه کنید تا بتوانید به صورت قانونی اقدام به کار نمایید. پروانه کسب به شما این امکان را می‌دهد تا در صورت نیاز برای کسب و کار خود وام دریافت کنید و بتوانید موجب گسترش و رونق آن شوید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده به روش فست فودی

برای این مجوز لازم است مدارکی را ارائه کرده تا بتوانید جواز کسب را دریافت نمایید و کسب و کار خود را آغاز کنید. این مدارک شامل موارد زیر می‌شوند:

  • تصویر شناسنامه
  • گواهی گذراندن ده ساعت آموزش لازم برای یادگیری شیرینی‌پزی
  • تصویر اجاره نامه یا سند مالکیت واحد صنفی
  • یک عکس ۳*۴
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه

 

مهارت های مورد نیاز برای راه اندازی قنادی

یک فرد برای اینکه تبدیل به یک قناد ماهر شود باید مهارت‌های لازم را دارا باشد تا طی سالیان با کسب تجربه و آپدیت‌های مورد نیاز پیشرفت کند. قنادی هنری است که نیازمند دارا بودن مهارت و تجربه و همچنین شناخت تجهیزات و لوازم قنادی خواهد بود. برخی از مهم‌ترین مهارت‌های مورد نیاز جهت تبدیل شدن به یک قناد ماهر شامل موارد زیر می‌شوند:

  • مهارت‌های ارتباط کلامی و نوشتاری

یک قناد به خوبی باید بتواند با سایر افراد ارتباط برقرار کرده و فن بیان قدرتمندی داشته باشد تا بتواند آموزش‌های جدید را یاد گرفته و همچنین به سایر افراد منتقل کند.

  • خلاقیت و شناخت طعم و بافت هر مواد

برای اینکه بتوانید تبدیل به یک قناد ماهر شوید باید تمامی طعم‌ها را بشناسید و بتوانید هر یک را از دیگری تشخیص داده و برای تهیه شیرینی به خوبی از آن‌ها استفاده کنید.

  • مهارت کار با ابزار و لوازم آشپزخانه

از مهم‌ترین مهارت‌هایی که یک قناد باید آن را دارا باشد مهارت کار با لوازم و تجهیزات شیرینی‌پزی است تا بتوان به خوبی در این محیط پیشرفت کرد.

  • توجه به جزئیات

توجه به جزئیات یکی دیگر از مهارت‌های مورد نیاز یک قناد است تا بتواند محصولی باکیفیت، شیک و در عین حال لذیذ و خوشمزه تولید کند.

  • هماهنگی ایده‌آل دست و چشم

برای تهیه یک شیرینی خوشمزه و لذیذ لازم است هماهنگی لازم میان دست و چشم قناد وجود داشته باشد تا بتواند یک شیرینی ایده‌آل تولید کند.

 

تجهیزات لازم برای راه اندازی قنادی

در واقع تجهیزات و لوازم قنادی از مهم‌ترین مواردی هستند که هر قنادی برای شروع به کار باید به سراغ آن‌ها برود. اساسی‌ترین مرحله برای ساخت و ایجاد کارگاه قنادی تهیه و شناخت لوازم شیرینی‌پزی است تا با استفاده از آن‌ها بتوان انواع شیرینی‌ها را تولید کرد. برخی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین لوازم قنادی که هر قنادی به آن نیاز پیدا می‌کند شامل موارد زیر می‌شوند:

  • دستگاه قیف زن قنادی

یکی از ضروری‌ترین لوازم قنادی همین دستگاه قیف‌زن است تا بتوانید انواع شیرینی‌ها را با استفاده از آن با بالاترین کیفیت تولید کنید.

  • یخچال و ویترین
حتما بخوانید:  طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون

برای نگهداری و مراقبت از مواد شیرینی و کیک یا حتی شیرینی‌های درست‌شده نیازمند یخچال و ویترین هستید که از مهم ترین لوازم قنادی به شمار می‌‌روند.

  • میکسر قنادی

بدیهی است برای درست کردن خمیر یا مواد شیرینی‌ها باید از میکسر استفاده کنید تا تمامی مواد به خوبی با یکدیگر به صورت یکدست مخلوط شوند.

  • فر قنادی

برای تهیه شیرینی‌ها و کیک ها در کارگاه قنادی به فر و موارد مختلفی همچون دستگاه کیک صاف کن، دستگاه برش کیک نیاز است تا مواد با حرارت مورد نیاز پخته شده و یک شیرینی درجه یک تولید شود، به همین دلیل فر قنادی یکی از ضروری‌ترین لوازم آن به شمار می‌رود.

  • دستگاه خمیر پهن‌کن

یکی دیگر از دستگاه‌های مورد نیاز در کارگاه‌های شیرینی‌پزی دستگاه خمیر پهن‌کن است که با استفاده از آن خمیر شیرینی‌ها را پهن کرده و مواد مورد نیاز به آن اضافه می‌کنند تا در اشکال مختلف تولید شوند.

 

تخمین هزینه راه اندازی قنادی

یکی از مهم‌ترین چالش‌ها برای هر فردی که قصد راه‌اندازی کارگاه قنادی را دارد هزینه راه اندازی قنادی است. به طور کلی این امر با دارا بودن سرمایه نسبتا بالا امکان‌پذیر است تا بتوانید هزینه لوازم و تجهیزات قنادی و همچنین اجاره مغازه و حقوق پرسنل را تهیه کنید. قیمت وسایل کارگاه شیرینی پزی چندان پایین نیست؛ اما در صورتی که لوازم تهیه شود و قنادی تبدیل به شغل ایده‌آل شما گردد می‌توانید سرمایه هزینه‌شده را مجدد به دست آورید.

پیش از هرگونه اقدام شما باید تمامی مراحل و لوازم مورد نیاز برای راه‌اندازی کارگاه شیرینی‌پزی را مورد بررسی قرار دهید تا متوجه شوید بودجه لازم برای انجام این امر را دارید. راه‌اندازی کارگاه قنادی چندان کار ساده‌ای نیست و با پیچیدگی‌های بسیاری از جمله هزینه بالای راه‌اندازی آن همراه است.

برخی از مهم‌ترین مواردی که برای تهیه آن‌ها در حوزه قنادی باید هزینه‌هایی صرف کنید را در زیر برای شما توضیح داده ایم:

  • اجاره ملک یا مغازه
  • حقوق پرسنل
  • تهیه لوازم و تجهیزات کارگاه شیرینی‌پزی
  • تهیه لباس برای پرسنل
  • تهیه مواد اولیه مرغوب و باکیفیت

راه اندازی قنادی

سخن پایانی

امروزه تهیه انواع شیرینی‌ها و کیک‌های خوشمزه یک هنر به شمار می‌رود که می‌توان در صورت داشتن مهارت، تجربه و سرمایه کافی به درآمد فراوان رسید. اگر قصد دارید وارد حوزه قنادی شوید بهتر است پیش از اقدام از بودجه مورد نیاز، لوازم کار و دستگاه‌ها اطلاعات کافی به دست آورید‌. هزینه راه اندازی قنادی که به عنوان یک چالش در این حوزه به شمار می‌رود چندان پایین نیست اما می‌توانید مطمئن باشید در صورت پیشرفت در این حرفه سرمایه اولیه به شما باز می‌گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا