نوشیدنی

چگونه می­ توان مدت زمان نگهداری آب سیب را افزایش داد؟

Rate this post

مصرف آب سیب می‌تواند بخشی از نیاز بدن به ویتامین­‌ها را تامین کند چرا که فواید و خواص بی‌شماری دارد. آب سیب حاوی آنتی اکسیدان، ویتامین B و C، آهن، کلسیم، منیزیوم، مس و منگنز است. خوردن آب سیب موجب افزایش سلامت قلب، پاک­سازی کبد، کاهش کلسترول، تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از سرطان می­‌شود. به طور کلی مدت زمان ماندگاری آبمیوه به نوع آن و شرایط نگهداری بستگی دارد. در این مطلب به بررسی مدت زمان نگهداری آب سیب و نحوه جلوگیری از سیاه شدن آن می‌پردازیم.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

 

مدت زمان نگهداری آب سیب

آب سیب از آبمیوه‌­هایی است که به سرعت پس از 24 ساعت فاسد می‌­شود و نمی­‌توان آن را برای مدت طولانی حتی در یخچال نگهداری کرد. برای نگهداری آب سیب در یخچال، آن را درون یک ظرف شیشه‌­ای بریزید. دقت داشته باشد که شیشه باید کاملا پر شود، زیرا آب سیب در معرض هوا تغییر رنگ می‌­دهد. این آبمیوه را در ظروف پلاستیکی نگهداری نکنید زیرا حالت اسیدی آن موجب ورود ترکیبات شیمیایی از ظرف به آبمیوه می­‌شود.

نحوه جلوگیری از سیاه شدن آب سیب

علت سیاه شدن سیب ماده‌ای به نام پلی فنول اکسیداز است که پس از قرارگیری در برابر هوا از طریق فرایند اکسیداسون موجب تغییر رنگ سیب می­‌شود. در صورتی که آب سیب در معرض اکسیژن هوا قرار بگیرد، پس از 20 دقیقه سیاه شده و شروع به فاسد شدن می­‌کند. به همین دلیل آن را بلافاصله پس از آبگیری نوش جان کرده و با این کار از نابودی مواد مغذی آن جلوگیری کنید. با استفاده از چند روش می‌­توان مانع از سیاه شدن سریع آب سیب شد:

  • اضافه کردن مقداری آبلیمو از فرایند اکسیداسیون جلوگیری می‌­کند.
  • مقدار یک هشتم قاشق چای­خوری نمک را در آب حل کنید و برش­‌های سیب را دو دقیقه در آب نمک قرار دهید، سپس آبکش کرده و بلافاصله سیب­‌ها را با آب بشویید تا شور نشوند، در نهایت آن­‌ها را آبگیری کنید.
  • اضافه کردن آب مرکبات و آب آناناس واکنش شیمیایی را کند کرده و مانع از سیاه شدن آب سیب می­‌شود. همچنین می‌­توانید سیب‌­ها را پس از برش زدن به آبمیوه آغشته کنید.
  • پس از برش دادن سیب، آن را به مدت 30 ثانیه در محلول آب و عسل قرار دهید، این کار علاوه بر متوقف کردن فرایند اکسیداسیون، در طعم آب سیب تغییری ایجاد نمی‌کند.
حتما بخوانید:  طرز تهیه انواع شیک وانیل، کارامل، کیت کت و بادام زمینی

چرا آب سیب کف می­ کند؟

احتمالا شما نیز شاهد کف کردن آب سیب بوده‌­اید که چندان خوشایند نیست. علت این اتفاق ترکیب هوا با آبمیوه در حین فرایند آبگیری است. این موضوع به کیفیت دستگاه آبمیوه­‌گیری شما بستگی دارد، یعنی هرچه تعداد دور دستگاه بیشتر بوده و سریع‌­تر کار کند، میزان کف کمتری ایجاد می­‌شود. برای از بین بردن کف روی آبمیوه می‌­توانید آن را از یک صافی عبود دهید تا کف آن جدا شده و آبمیوه شفاف­‌تری به دست آید.

شیوه‌ های مختلف مصرف سیب

همانطور که گفتیم سیب خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و باید آن را در رژیم غذایی خود جای دهیم. سیب را می‌­توان به عنوان میوه و به صورت خام در میان وعده استفاده کرد. اما روش­‌های دیگری نیز برای مصرف سیب وجود دارد:

  • استفاده از سیب خرد شده در سالاد­های میوه یا سالاد فصل
  • کیک، شیرینی و پای سیب
  • انواع اسموتی­‌های ترکیبی با سیب
  • سس سیب
  • سیب خشک شده
  • انواع آبمیوه‌­های ترکیبی با سیب
  • سیب پخته شده
  • کمپوت سیب
  • مربا سیب
  • فالوده سیب
  • دمنوش سیب

نکات مهم درباره آب سیب

خوردن آب سیب این نوشیدنی مقوی و لذیذ را فراموش نکنید، اما توجه به نکات زیر در هنگام مصرف آب سیب مهم و ضروری است:

  • 250 گرم آب سیب حاوی 114 کالری انرژی است.
  • اگر آب سیب تغییر رنگ یا بو داد، از مصرف آن خودداری کنید زیرا بسیار خطرناک است.
  • اگر به سیب حساسیت دارید، آب سیب را مصرف نکنید.
  • شیرینی سیب بر خلاف شیرینی‌­های مصنوعی همچون قند و شکر مضر نیست.
حتما بخوانید:  طرز تهیه شربت جلاب، ترکیب خوش زعفران و گلاب

آب سیب را به صورت تازه مصرف کنید!

مصرف آب سیب خواص و فواید بسیار زیادی برای بدن دارد که در این مطلب بهترین روش و مدت زمان نگهداری آب سیب را معرفی کردیم. اگر می­‌خواهید در مهمانی‌­های خود با آب سیب یا دیگر انواع نوشیدنی و معجون‌­ها پذیرایی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا