فست فود

طرز تهیه کیک پیتزا؛ خداحافظی با پیتزاهای تکراری!

Rate this post

در دنیای رنگارنگ آشپزی، گاه طعم‌هایی نو و هیجان‌انگیز، ما را به سفری در سرزمین‌های ناشناخته می‌برند. کیک پیتزا، با آن ترکیب بی‌نظیر و طعمی دلچسب، یکی از این طعم‌های شگفت‌انگیز است که از ترکیب دو غذای محبوب پیتزا و کیک به وجود آمده و تجربه‌ای جدید و لذت‌بخش را برای شما رقم خواهد زد.

در این مطلب آموزشی، قصد داریم طرز تهیه کیک پیتزا را به روشی ساده و با جزئیات کامل به شما آموزش دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه و خلاقانه را در منزل خود تهیه کنید و از طعم دلچسب آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

کیک پیتزا
تعداد نفرات 5 نفر
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان پخت غذا 45 دقیقه
میزان سختی متوسط
میزان کالری در هر 100 گرم بسته به مواد میانی حدود 620 کالری

کیک پیتزا، کیکی با طعم قارچ و پنیر

 

طرز تهیه کیک پیتزا، روش‌های متنوعی دارد. برای مثال:

  • بعضی دوست دارند یک کیک حجیم لایه لایه داشته باشند، در این صورت، استفاده از لایه‌های خمیری بین مواد میانی کیک هم توصیه می‌شود و احتمالا ظاهر لایه‌ای آن شما را به یاد طرز تهیه لاهماجون می‌اندازد.
  • بعضی دیگر ترجیح می‌دهند از همان ابتدا، تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با قیف داخل قالب بریزند.
  • و بعضی دوست دارند که کلا فر را کنار بگذارند و برای طرز تهیه کیک پیتزا بدون فر، از قابلمه‌های دیواره بلند نچسب استفاده کنند.
حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا ناپولیتن؛ یک پیتزای خاص اما ساده!

در هر حال، انتخاب این روش‌ها سلیقه‌ای است و به شما اطمینان می‌دهیم که طرز تهیه کیک پیتزا در قابلمه هم به اندازه نمونه‌هایی که در فر تهیه می‌شود، خوشمزه است.

اما روشی که در ادامه می آید، یک روش متداول و آسان است که می‌توانید آن را به راحتی در منزل اجرا کنید. مواد لازم و مراحل کار را با هم می‌بینیم:

مواد لازم برای تهیه خمیر کیک پیتزا

برای تهیه خمیر کیک پیتزا این مواد را آماده کنید. در نظر داشته باشید که در بعضی رسپی‌ها، برای تهیه خمیر کیک پیتزا، تخم مرغ حذف شده و به جای آن، از ترکیب آب و شیر و روغن استفاده می‌شود که در این صورت، مدت نگهداری خمیر طولانی‌تر خواهد شد.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 3 تا 3.5 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آب 1 پیمانه
خمیر مایه 3 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 6 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه مواد داخلی پیتزا

دقت کنید که انتخاب ترکیب مواد میانی هم کاملا سلیقه‌ای است، برای مثال می توانید مانند طرز تهیه پیتزا پپرونی ، به جای کالباس از سوسیس استفاده کنید یا طرز تهیه کیک پیتزا با مرغ را امتحان کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت چرخ کرده 200 گرم
سیب زمینی 4 عدد
کالباس 200 گرم
فلفل دلمه ای 3 عدد
قارچ 15 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
ذرت به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

با مقدار مواد بالا می‌توانید به اندازه 5 نفر کیک پیتزا تهیه کنید، واضح است که برای تعداد کمتر، مثلا  طرز تهیه کیک پیتزا دونفره، باید با حفظ نسبت‌ها، مقدار مواد اولیه را چه در مورد خمیر و چه در مورد مواد میانی، کاهش دهید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ همراه با سس سفید به روش رستورانی

مراحل طرز تهیه کیک پیتزا

درست کردن کیک پیتزا، شامل تهیه خمیر پیتزا و مواد داخلی آن است. برای این کار، ابتدا باید خمیر کیک پیتزا را آماده کنید. برای این منظور، مثل همیشه، به سراغ آماده کردن و عمل آوردن خمیر مایه بروید و به این ترتیب عمل کنید:

  • مرحله اول: در ظرفی مناسب، آب را با 1 قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه مخلوط کرده و 10 دقیقه کنار بگذارید تا حباب‌هایی در سطح مایه ایجاد شود.
  • مرحله دوم: تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و باقیمانده شکر به اضافه روغن و نمک را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: در این فاصله، خمیر مایه آماده است. چند قاشق آرد در آن بریزید و مخلوط حاصل را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: حالا باقیمانده آرد را هم به تدریج به مواد خمیر کیک پیتزا اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را داخل کاسه بزرگی که از قبل چرب کرده‌اید، قرار دهید و رویش را بپوشانید تا 1 ساعت استراحت کند.

در این فاصله، مواد داخلی کیک پیتزا را به این ترتیب، آماده کنید:

  • مرحله پنجم: سیب زمینی را به شکل خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس، فلفل دلمه‌ای و قارچ را هم خرد کرده و با مقدار کمی روغن، تفت دهید. کالباس‌ها را هم خرد کنید و کنار بگذارید.
  • مرحله ششم: پیاز را به صورت جداگانه، در تابه‌ای مناسب تفت دهید و پس از اینکه کمی سبک شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و ادویه‌ها و نمک آن را اندازه کنید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه سالاد سیب زمینی مجلسی| انواع سالاد سیب زمینی

نکته: بهتر است از همین حالا فر را روشن کرده و حرارت آن را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن گرم و آماده شود.

  • مرحله هفتم: سری به خمیر بزنید و اگر آماده بود، یعنی حالت پوک و حجیم پیدا کرده بود، آن را به وسیله وردنه، روی یک سطح صاف و آرد پاشی شده، پهن کنید و کمی بزرگ‌تر از سطح قالب کیک، قالب بزنید.
  • مرحله هشتم: کف قالب کیک را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید. حالا روی خمیر سس بمالید و روی آن یک لایه کالباس، سیب زمینی، قارچ، فلفل دلمه‌ای‌، گوشت و ذرت بچینید. فراموش نکنید که بین هر دو لایه، حتما مقداری پنیر پیتزا بریزید.
  • مرحله نهم: در نهایت روی تمام مواد کیک را با خمیر پیتزا بپوشانید و لبه‌های خمیر را به سمت داخل قالب برگردانید تا لبه‌های کیک، برجسته شود.

25 دقیقه دیگر، کیک پیتزای خوشمزه شما آماده است و می‌توانید همراه با سایر مخلفات، در کنار دوستان و عزیزانتان، نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا