فست فود

طرز تهیه کیک پیتزا خانگی و خوشمزه

Rate this post

کیک پیتزا یک ترکیب جذاب و خلاقانه از دو غذای محبوب است که طعم و بوی بی‌نظیری دارد. این دستور پخت شما را به دنیای تازه‌ای از طعم‌ها می‌برد و تجربه‌ای فراموش‌نشدنی را برای شما و خانواده‌تان به ارمغان می‌آورد.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

کیک پیتزا نه تنها خوشمزه است بلکه به دلیل ظاهر زیبا و جذابش می‌تواند یکی از گزینه‌های فوق‌العاده برای پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد. با ما همراه باشید تا به طور جامع و مرحله به مرحله طرز تهیه این کیک خوشمزه را یاد بگیریم.

 

در مجله آشپزون می‌توانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو و طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!

 

مواد اولیه برای تهیه کیک پیتزا خانگی

مواد لازم برای خمیر مقدار
آرد همه‌منظوره ۳ پیمانه
آب گرم ۱ پیمانه
خمیر مایه فوری ۲ قاشق چای‌خوری
شکر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای مواد رویه کیک پیتزا مقدار
سس پیتزا ۱ پیمانه
پنیر موزارلا رنده‌شده ۲ پیمانه
فلفل دلمه‌ای خرد شده ۱ عدد
قارچ ورقه‌شده ۱ پیمانه
زیتون سیاه حلقه‌شده ۱/۲ پیمانه
ژامبون یا سوسیس خرد شده ۲۰۰ گرم
پیاز حلقه‌شده ۱ عدد
ریحان تازه به میزان لازم
حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی به روش مرحله به مرحله

طرز تهیه خمیر کیک پیتزا

برای تهیه خمیر کیک پیتزا ابتدا باید خمیر مایه را فعال کنیم. در یک کاسه کوچک آب گرم را با شکر مخلوط کرده و خمیر مایه فوری را به آن اضافه می‌کنیم. پس از ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه باید فعال شده و حباب‌های کوچکی روی سطح آب تشکیل شده باشد. این نشانه فعال شدن خمیر مایه است.

سپس در یک کاسه بزرگ آرد را الک کرده و نمک را به آن اضافه می‌کنیم. خمیر مایه فعال‌شده را به همراه روغن زیتون به آرد اضافه کرده و شروع به مخلوط کردن می‌کنیم. به تدریج آب گرم را اضافه کرده و مواد را به خوبی ورز می‌دهیم تا خمیری یکدست و نرم حاصل شود. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم تا حالت ارتجاعی پیدا کند.

خمیر آماده‌شده را به شکل یک توپ گرد درآورده و درون کاسه‌ای که کمی روغن زده‌ایم قرار می‌دهیم. روی کاسه را با پارچه‌ای تمیز پوشانده و در جای گرمی قرار می‌دهیم تا حجم آن دو برابر شود. این فرآیند معمولاً حدود ۱ ساعت طول می‌کشد.

طرز تهیه کیک پیتزا خانگی

مرحله اول تهیه کیک پیتزا

در این مرحله به سراغ آماده‌سازی مواد رویه کیک پیتزا می‌رویم. فلفل دلمه‌ای را به صورت باریک خرد کرده و قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش می‌دهیم. ژامبون یا سوسیس را به قطعات کوچک‌تر تقسیم می‌کنیم. زیتون‌ها را به حلقه‌های نازک برش داده و پیاز را نیز به صورت حلقه‌ای خرد می‌کنیم. تمامی مواد باید آماده و در دسترس باشند تا فرآیند پخت به سرعت و بدون وقفه انجام شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا با نان باگت با طعم ویژه

مرحله دوم تهیه کیک پیتزا

پس از اینکه خمیر به اندازه کافی ور آمد، آن را روی سطحی که کمی آرد پاشیده‌ایم پهن می‌کنیم. خمیر را با استفاده از وردنه به ضخامت حدود نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم. سپس خمیر را در قالب کیک که کمی چرب کرده‌ایم، قرار می‌دهیم و لبه‌های خمیر را به دیواره‌های قالب فشار می‌دهیم تا خمیر به خوبی در قالب قرار بگیرد.

مرحله سوم تهیه کیک پیتزا

حالا نوبت افزودن سس پیتزا است. با استفاده از قاشق، سس را به صورت یکنواخت روی سطح خمیر پهن می‌کنیم. سپس نیمی از پنیر موزارلا را به صورت یکنواخت روی سس پخش می‌کنیم. در مرحله بعد، فلفل دلمه‌ای، قارچ، ژامبون یا سوسیس، زیتون و پیاز را به ترتیب روی خمیر قرار می‌دهیم. در نهایت باقی‌مانده پنیر موزارلا را به صورت یکنواخت روی مواد پخش می‌کنیم تا سطح کیک پیتزا پوشیده شود.

مرحله چهارم تهیه کیک پیتزا

فر را از قبل به دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد (۳۹۰ درجه فارنهایت) گرم می‌کنیم. قالب کیک پیتزا را در فر قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخت می‌کنیم تا پنیر ذوب شده و سطح پیتزا طلایی شود. حتماً در این مدت چند بار به پیتزا سر بزنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید.

مرحله پنجم تهیه کیک پیتزا

پس از پخت، کیک پیتزا را از فر خارج کرده و چند دقیقه صبر می‌کنیم تا کمی خنک شود. سپس با استفاده از چاقوی تیز، کیک را به قطعات دلخواه برش می‌دهیم. می‌توانیم روی کیک پیتزا را با ریحان تازه تزئین کنیم تا طعم و ظاهر آن بهتر شود.

کیک پیتزای ما آماده است تا با طعم بی‌نظیرش لحظات خوشی را برای شما و عزیزانتان رقم بزند. این کیک می‌تواند به عنوان یک غذای اصلی در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو شود و مطمئن باشید که همه از آن لذت خواهند برد.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با پنیر پارمزان مرحله به مرحله

لطفاً این دستور پخت را با دوستان خود به اشتراک بگذارید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید. نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا