طرز تهیه کیک بستنی خانگی و خوشمزه
در گرمای طاقتفرسای تابستان، هیچ چیز به اندازه یک دسر خنک و خوشمزه نمیتواند حال و روزمان را دگرگون کند. کیک بستنی، ترکیبی دلانگیز از کیک و بستنی، یکی از این دسرهای بینظیر است که میتواند لحظات شیرینی را برای شما و عزیزانتان رقم بزند.
در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه این دسر محبوب را به صورت کامل و با جزئیات به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید تا با تهیه این کیک خنک و خوشمزه، کام خود و اطرافیانتان را شیرین کنید.
جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشتهایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، ژله رنگین کمان، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوهای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آنها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کردهایم.
آموزش کیک بستنی
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی
ماده اولیه | مقدار |
---|---|
آرد | 250 گرم |
شکر | 200 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شیر | 120 میلیلیتر |
روغن مایع | 100 میلیلیتر |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
بستنی وانیلی | 1 لیتر |
شکلات تختهای | 100 گرم |
طرز تهیه کیک بستنی
مرحله اول تهیه کیک بستنی
ابتدا، تمام مواد اولیه را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند. این کار باعث میشود تا مواد به طور یکنواخت با یکدیگر مخلوط شوند و کیک شما بافت لطیف و پوک داشته باشد.
مرحله دوم تهیه کیک بستنی
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم تهیه کیک بستنی
- در کاسه دیگری، شکر و تخم مرغها را با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا مخلوطی کرمرنگ و حجیم به دست آید.
- وانیل و شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
- مخلوط آرد را به تدریج به مواد خیس اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا زمانی که خمیری یکدست و بدون گلوله به دست آید.
مرحله چهارم تهیه کیک بستنی
- روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
- کف قالب کمربندی به قطر 24 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید.
- کیک را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید. برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را داخل آن فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون بیاید، کیک پخته شده است.
- کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله پنجم تهیه کیک بستنی
- بستنی وانیلی را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا کمی نرم شود.
- شکلات تختهای را به روش بنماری ذوب کنید.
مرحله ششم تهیه کیک بستنی
- کیک خنک شده را از قالب خارج کنید و به دو قسمت مساوی برش بزنید.
- لایه اول کیک را در یک ظرف مناسب قرار دهید.
- بستنی وانیلی نرم شده را روی لایه کیک پخش کنید.
- لایه دوم کیک را روی بستنی قرار دهید.
- شکلات ذوب شده را روی کیک بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
مرحله هفتم تهیه کیک بستنی
کیک بستنی را به مدت حداقل 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود. سپس، آن را از فریزر خارج کنید و به برشهای دلخواه برش زده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در آموزش کیک بستنی
طعمهای متنوع:
- به جای بستنی وانیلی، از طعمهای دلخواه خود مانند شکلاتی، توت فرنگی، زعفرانی، نانی، موزی و … استفاده کنید.
- میتوانید از ترکیب دو یا چند طعم بستنی برای ایجاد طعمی منحصر به فرد استفاده کنید.
تزیین خلاقانه:
- با میوههای تازه فصل مانند توت فرنگی، تمشک، گیلاس، برشهای هلو یا زردآلو کیک بستنی خود را تزیین کنید.
- از سس شکلات، کارامل یا توت فرنگی برای طعم و ظاهری دلچسبتر استفاده کنید.
- خامه فرم گرفته را با طعمهای مختلف مانند وانیل، شکلات یا توت فرنگی طعمدار کنید و با ماسک پایپ آن را روی کیک بریزید.
- از مغزهای آجیل خرد شده، پسته، بادام یا گردو برای تردی و طعم بیشتر استفاده کنید.
- با بیسکویتهای خرد شده، شکلات رنده شده یا پودر پسته میتوانید لبههای کیک را تزیین کنید.
نکات پخت:
- برای داشتن کیکی با بافت لطیف و پوک، حتما تخم مرغها و شیر را به دمای محیط برسانید.
- مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و نمک) را قبل از اضافه کردن به مواد خیس، به خوبی مخلوط و الک کنید.
- مایه کیک را بیش از حد هم نزنید، زیرا این کار باعث سفت شدن بافت کیک میشود.
- برای اینکه کیک به طور یکنواخت بپزد، از فر از قبل گرم شده استفاده کنید.