انواع دسر

طرز تهیه کیم بستنی با روکش شکلاتی به روش مرحله به مرحله

Rate this post

کیم بستنی با روکش شکلاتی یکی از دسرهای پرطرفدار و لذیذ است که ترکیبی از بستنی نرم و خامه‌ای با روکش شکلاتی ترد و دلپذیر را ارائه می‌دهد. این دسر نه تنها ظاهری جذاب دارد بلکه طعم و مزه‌ی بی‌نظیری را نیز به ارمغان می‌آورد.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

اگر به دنبال یک دسر خاص برای پذیرایی از مهمانان یا حتی لذت بردن از یک میان‌وعده شیرین در خانه هستید، این دستور پخت را از دست ندهید!

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

 

مواد لازم بستنی کیم شکلاتی

نام ماده اولیه مقدار
شیر 2 لیوان
شکر 1 لیوان
شکلات تخته‌ای 200 گرم
نشاسته گل 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
خامه صبحانه 200 گرم

طرز تهیه کیم بستنی با روکش شکلاتی

مرحله اول تهیه کیم بستنی

برای شروع، ابتدا باید تمامی مواد اولیه را آماده کنید. شیر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. شکر را به شیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکر به‌طور کامل حل شود. سپس نشاسته گل و نشاسته ذرت را به مخلوط شیر و شکر اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یکنواخت شود.

مرحله دوم تهیه کیم بستنی

وقتی که مخلوط شما شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کاهش دهید و به هم زدن ادامه دهید. این کار را تا زمانی که مخلوط غلیظ شود ادامه دهید. سپس وانیل و خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط نرم و یکنواختی به دست آید. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مخلوط خنک شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه بستنی زمستانی خانگی | آموزش بستنی زمستانی

مرحله سوم تهیه کیم بستنی

برای تهیه روکش شکلاتی، شکلات تخته‌ای را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. کاسه را روی بخار آب قرار دهید (روش بن‌ماری) تا شکلات به آرامی ذوب شود. وقتی که شکلات کاملاً ذوب شد، می‌توانید آن را از روی بخار آب بردارید و کمی خنک کنید.

مرحله چهارم تهیه کیم بستنی

در این مرحله، مخلوط بستنی که از قبل خنک شده را درون قالب‌های بستنی بریزید. سپس قالب‌ها را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملاً یخ بزند. بعد از یخ زدن بستنی‌ها، هر یک از آنها را درون شکلات ذوب شده قرار دهید تا کاملاً با روکش شکلاتی پوشیده شوند. دوباره بستنی‌ها را درون فریزر قرار دهید تا روکش شکلاتی نیز یخ بزند و ترد شود.

مرحله پنجم تهیه کیم بستنی

بعد از اینکه بستنی‌ها کاملاً آماده شدند، می‌توانید آنها را از فریزر خارج کرده و در یک ظرف سرو کنید. کیم بستنی با روکش شکلاتی آماده است! این دسر لذیذ را می‌توانید به همراه خانواده و دوستان خود میل کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

با پیروی از این مراحل، شما می‌توانید به راحتی یک دسر خوشمزه و جذاب تهیه کنید که مورد توجه همه قرار خواهد گرفت. تهیه این دسر نه تنها سرگرم‌کننده است بلکه نتیجه‌ای شگفت‌انگیز و خوشمزه را نیز به ارمغان می‌آورد.

این مطلب، با ارائه‌ی جزئیات دقیق و مراحل گام به گام، به شما کمک می‌کند تا بتوانید یک کیم بستنی با روکش شکلاتی عالی تهیه کنید. امیدواریم از این دستور پخت لذت ببرید و تجربه‌ی شیرینی داشته باشید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه سوفله شکلاتی فرانسوی و ترکیه‌ای خوشمزه و مجلسی

 

حتما بخوانید : طرز تهیه محلبی پرتقال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا