انواع دسر

طرز تهیه کیم بستنی با روش قدم به قدم و کامل

Rate this post

بستنی کیم یکی از انواع بستنی های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آشپزون همراه باشید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

 

مواد لازم برای ۴ بستنی
شیر ۲۵۰ گرم
شکر ½ پیمانه
حامه صبحانه ۹۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
نشاسته گل ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی کیم

مرحله اول

ابتدا شیر را به همراه نشاسته و شکر داخل یک قابلمه مناسب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا به غلظتی شبیه به فرنی برسد.

مرحله دوم

پس از اینکه غظت مواد به حد کافی رسید خامه و وانیل را اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد کمی خنک شود و از حرارت بیفتد.

مرحله سوم

در حین خنک شدن مواد هر چند دقیقه یک بار مواد را هم می زنیم تا رویه نبندد. پس از اینکه مواد از حرارت افتاد انرا داخل قالب بستنی کیم می ریزیم و به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا به صورت کامل یخ بزند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کرم چیز کاپوچینو خوشمزه به روش مجلسی

 

مرحله چهارم

پس از اینکه بستنی به خوبی یخ زد، شکلات تخته ای را به صورت بن ماری روی بخار آب ذوب می کنیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم تا شکلات کاملا روان شود، سپس شکلات را داخل یک لیوان بزرگ که مناسب سایز بستنی ها باشد می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا بستنی ها را داخل لیوان حاوی شکلات می زنیم و کنار می گذاریم تا شکلات سفت شود. به دلیل اینکه بستنی یخ است شکلات خلی سریع سفت می شود. بستنی ها را تا زمان سرو در فریزر نگهداری می کنیم.

 

منبع : chishi.ir
حتما بخوانید : طرز تهیه محلبی پرتقال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا