شیرینی

طرز تهیه کوکی فندقی خانگی به روش مرحله به مرحله

Rate this post

کوکی فندقی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها است که با ترکیب فندق و شکلات طعمی بی‌نظیر و لذیذ را به ارمغان می‌آورد. این کوکی‌ها به عنوان یک میان‌وعده یا دسر فوق‌العاده می‌توانند مهمانی‌های شما را به یادماندنی کنند.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب آموزشی، طرز تهیه کوکی فندقی را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل برای شما توضیح خواهیم داد تا بتوانید به راحتی در خانه این شیرینی خوشمزه را آماده کنید.

ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع شیرینی‌های خوشمزه را برایتان آماده کرده‌ایم. برای مثال طرز تهیه شیرینی نخودچی، طرز تهیه کیک بادام زمینی، طرز تهیه شیرینی گردویی در منزل، طرز تهیه کروسان شکلاتی و انواع شیرینی قزوینی را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده‌ایم.

 

مواد لازم کوکی فندقی شکلاتی

نام ماده اولیه مقدار
آرد ۲۵۰ گرم
شکر قهوه‌ای ۱۰۰ گرم
شکر سفید ۱۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
فندق خرد شده ۱۵۰ گرم
چیپس شکلاتی ۱۰۰ گرم

مراحل تهیه کوکی فندقی

مرحله اول

برای شروع، ابتدا تمامی مواد اولیه را آماده کنید. کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد و نرم شود. فندق‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. همین‌طور، تخم‌مرغ‌ها را از یخچال بیرون آورید تا به دمای محیط برسند.

مرحله دوم

در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. این مواد خشک باید به خوبی ترکیب شوند تا در مراحل بعدی، خمیر کوکی به خوبی پف کند و یکدست شود.

حتما بخوانید:  طرز پخت شیرینی کاکائویی مجلسی | آموزش شیرینی کاکائویی

مرحله سوم

در یک کاسه دیگر، کره نرم شده، شکر قهوه‌ای و شکر سفید را با همزن برقی به مدت چند دقیقه بزنید تا یک مخلوط کرمی و یکدست به دست آید. سپس، تخم‌مرغ‌ها را به تدریج اضافه کرده و همزمان با همزن بزنید تا کاملاً با مخلوط کره و شکر ترکیب شوند. در نهایت، عصاره وانیل را به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله چهارم

مخلوط مواد خشک را کم کم به مخلوط مواد مرطوب اضافه کنید و با یک قاشق چوبی یا لیسک به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید. دقت کنید که بیش از حد مخلوط نکنید، زیرا این کار ممکن است باعث شود که کوکی‌ها پس از پخت، سفت شوند.

مرحله پنجم

فندق‌های خرد شده و چیپس شکلاتی را به خمیر اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا به طور یکنواخت در تمام خمیر پخش شوند. این کار باعث می‌شود که کوکی‌های شما دارای تکه‌های خوشمزه‌ای از فندق و شکلات باشند.

مرحله ششم

با استفاده از یک قاشق بستنی‌ساز یا یک قاشق معمولی، خمیر را به اندازه‌های مساوی بردارید و به شکل توپ‌های کوچکی درآورید. این توپ‌ها را روی یک سینی پخت که قبلاً با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، با فاصله مناسب از هم قرار دهید تا هنگام پخت به هم نچسبند.

مرحله هفتم

فر را از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی کوکی‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که لبه‌های کوکی‌ها طلایی شوند. دقت کنید که وسط کوکی‌ها هنوز کمی نرم باشد، زیرا پس از خارج شدن از فر، کمی سفت‌تر خواهند شد.

حتما بخوانید:  طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای عید

مرحله هشتم

پس از پخت، کوکی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید چند دقیقه روی سینی پخت بمانند تا کمی خنک شوند. سپس، آن‌ها را به یک توری انتقال دهید تا کاملاً خنک شوند. کوکی‌های فندقی شما آماده است. می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید یا بلافاصله سرو کنید و از طعم بی‌نظیرشان لذت ببرید.

با دنبال کردن این مراحل، می‌توانید کوکی‌های فندقی خوشمزه و خوشبویی را به راحتی در خانه تهیه کنید و از آن‌ها در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید. این کوکی‌ها با طعم و بوی فندق و شکلات، قطعاً مورد پسند همه قرار خواهند گرفت.

 

حتما بخوانید : شیرینی روح افزا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا