آشپزی ایرانی

طرز تهیه کوکو اسفناج با پنیر پیتزا

Rate this post

کوکو اسفناج با پنیر پیتزا یک غذای ساده و در عین حال بسیار مغذی است که به راحتی می‌تواند جای خود را در سفره‌های ایرانی باز کند. این غذا، ترکیبی از سبزیجات تازه و پنیر پیتزا است که نه تنها طعمی لذیذ به غذا می‌دهد بلکه آن را به یک وعده کامل و پر انرژی تبدیل می‌کند.

در ادامه یک مطلب جذاب در مجله آشپزون را به شما تقدیم خواهیم کرد.

اگر به دنبال یک غذای سریع و در عین حال سالم برای خانواده‌تان هستید، کوکو اسفناج با پنیر پیتزا یک انتخاب بی‌نظیر خواهد بود.

مواد لازم کوکو اسفناج با پنیر

مواد اولیه مقدار
اسفناج تازه 500 گرم
تخم‌مرغ 4 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
پنیر پیتزا 150 گرم
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار لازم

لطفا بخوانید: طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو اسفناج با پنیر پیتزا

مرحله اول

ابتدا اسفناج‌ها را به دقت بشویید تا هرگونه آلودگی یا خاک از بین برود. سپس آن‌ها را در یک آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. برای سرعت بیشتر می‌توانید از دستگاه خشک‌کن سبزیجات استفاده کنید. پس از خشک شدن، اسفناج‌ها را خرد کرده و در یک تابه بدون روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی پخته و آب اضافی آن‌ها تبخیر شود. این مرحله کمک می‌کند تا کوکو اسفناج شما حالت نرم و لطیفی پیدا کند.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز را پوست گرفته و رنده کنید. می‌توانید از پیاز سفید یا زرد استفاده کنید. سپس در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به کمک یک چنگال یا همزن دستی، آن‌ها را به خوبی هم بزنید تا مخلوطی یکدست و کمی پف کرده به دست آید. اضافه کردن کمی نمک و فلفل به تخم‌مرغ‌ها در این مرحله، طعم کلی کوکو را بهتر می‌کند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده | شامی بابلی اصیل

 

لطفا بخوانید: طرز تهیه کوکو نخود فرنگی

مرحله سوم

پس از اینکه اسفناج‌ها به اندازه کافی پخته شدند و آب آن‌ها گرفته شد، آن‌ها را به کاسه تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. پیاز رنده شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. سپس آرد گندم، زردچوبه، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد به طور یکنواخت با هم ترکیب شوند. در نهایت پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید تا پنیر به خوبی در تمامی مواد پخش شود. این مرحله به کوکو طعم دلپذیر و بافتی کشسانی می‌بخشد.

مرحله چهارم

تابه‌ای مناسب انتخاب کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. مقداری روغن مایع در تابه بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس مخلوط کوکو را به آرامی در تابه بریزید و با یک قاشق یا کفگیر، سطح آن را صاف کنید تا تمامی کوکو به طور یکنواخت پخته شود. پس از اینکه یک طرف کوکو طلایی شد، آن را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر نیز به خوبی سرخ شود. اگر تابه‌ی شما کوچک است، می‌توانید مخلوط کوکو را به چند بخش تقسیم کرده و به صورت جداگانه سرخ کنید.

مرحله پنجم

پس از اینکه کوکوها به طور کامل سرخ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس کوکوها را به اندازه‌های دلخواه برش دهید و در ظرف سرو قرار دهید. می‌توانید این غذا را همراه با نان تازه، سالاد سبزیجات یا ماست چکیده سرو کنید. این کوکو به دلیل داشتن پنیر پیتزا، هنگام سرو کش می‌آید و طعمی دلپذیر به همراه دارد که به مذاق همه خوش خواهد آمد.

حتما بخوانید:  طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی ساده | خوراک لوبیا با قارچ خوشمزه

 

لطفا بخوانید: طرز تهیه کوکو سبزی

نکاتی برای پخت بهتر کوکو اسفناج با پنیر پیتزا

  • اگر تمایل دارید که کوکوی شما حالت پف‌داری بیشتری داشته باشد، می‌توانید یک قاشق غذاخوری بکینگ‌پودر به مخلوط اضافه کنید.
  • در صورت علاقه به طعم‌های بیشتر، می‌توانید به مخلوط کوکو مقداری قارچ خرد شده یا فلفل دلمه‌ای اضافه کنید.
  • بهتر است از تابه‌های نچسب برای سرخ کردن کوکو استفاده کنید تا کوکو به راحتی از تابه جدا شود.

با رعایت این مراحل و نکات، کوکو اسفناج با پنیر پیتزای شما آماده سرو است. این غذا یک انتخاب عالی برای شام یا ناهار است که به سرعت آماده می‌شود و با طعم لذیذ و ظاهری جذاب، تمامی اعضای خانواده را راضی می‌کند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا