آموزش آشپزی

طرز تهیه کوفته بلغور حرفه ای و خوشمزه مرحله به مرحله

Rate this post

کوفته بلغور یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ای است که علاوه بر طعم دلپذیر، سرشار از مواد مغذی و فیبر است. این غذا با استفاده از بلغور گندم تهیه می‌شود و یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال غذاهای سالم و بدون گوشت هستند.

در مجله آشپزون این غذای خوشمزه را مرحله به مرحله بیاموزید و با این آموزش آشپزی در پخت یک غذای خوشمزه حرفه ای شوید.

طرز تهیه این کوفته نسبتاً آسان است و با کمی دقت و توجه می‌توانید یک وعده غذایی خوشمزه و کامل برای خانواده خود آماده کنید. در این آموزش، به شما نشان خواهیم داد چگونه کوفته بلغور را با دقت و جزئیات تهیه کنید.

لطفا بخوانید: طرز تهیه کوفته هویج

 

مواد لازم برای تهیه کوفته بلغور بدون گوشت

مواد اولیه مقدار
بلغور گندم 1 پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 2 حبه
جعفری تازه 1/2 پیمانه
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زیره 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته بلغور بدون گوشت

مرحله اول

در اولین قدم برای تهیه کوفته بلغور، باید بلغور گندم را آماده کنید. بلغور را در یک کاسه بریزید و روی آن آب گرم بریزید تا بلغورها نرم و قابل استفاده شوند. اجازه دهید بلغورها برای حدود 30 دقیقه در آب بمانند تا کاملاً نرم شوند. پس از این مدت، آب اضافی را از بلغورها جدا کنید و آنها را در یک ظرف بزرگ‌تر بریزید. این مرحله بسیار مهم است زیرا بلغور باید کاملاً نرم و قابل ترکیب باشد تا کوفته‌ها بافت مناسبی داشته باشند.

مرحله دوم

پیاز و سیر نقش مهمی در طعم‌دهی به کوفته بلغور دارند. پیاز را به صورت ریز خرد کنید و در یک ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شود. سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر سرخ کنید تا عطر سیر کاملاً آزاد شود. توجه داشته باشید که پیاز و سیر نباید بیش از حد سرخ شوند تا طعم تلخ به خود نگیرند. این مخلوط را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

حتما بخوانید:  شپردز پای؛ غذا با مرغ چرخ کرده و سیب‌ زمینی

مرحله سوم

در این مرحله، بلغور نرم شده را با مخلوط پیاز و سیر سرخ شده ترکیب کنید. سپس جعفری تازه خرد شده، آرد نخودچی، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زیره و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید. با دست یا یک قاشق چوبی همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست و چسبناک به دست آید. این خمیر باید به اندازه‌ای نرم باشد که بتوانید به راحتی کوفته‌ها را شکل دهید، اما نباید بیش از حد چسبناک باشد. اگر احساس کردید که خمیر بیش از حد چسبنده است، می‌توانید کمی آرد نخودچی اضافه کنید.

لطفا بخوانید: طرز تهیه کوفته قلقلی

 

مرحله چهارم

حال نوبت به شکل دادن کوفته‌ها می‌رسد. از خمیر کوفته تکه‌هایی به اندازه یک گردو بردارید و آنها را با دست به شکل توپ‌های کوچک یا گردهای بیضی شکل دهید. سعی کنید همه کوفته‌ها یک اندازه باشند تا در زمان پخت به طور یکنواخت پخته شوند. این مرحله از کار نیاز به دقت و حوصله دارد، زیرا باید کوفته‌ها به طور محکم و منظم شکل داده شوند تا در هنگام سرخ کردن از هم نپاشند.

مرحله پنجم

یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید و روغن کافی در آن بریزید تا برای سرخ کردن کوفته‌ها آماده شود. وقتی روغن به دمای مناسب رسید، کوفته‌ها را به آرامی در ماهیتابه قرار دهید و آنها را سرخ کنید تا از هر دو طرف طلایی و برشته شوند. توجه داشته باشید که حرارت باید ملایم باشد تا کوفته‌ها به خوبی پخته شوند و از داخل خام نمانند. پس از سرخ شدن، کوفته‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کتلت مرغ؛ کتلت مرغ و سیب زمینی

لطفا بخوانید: طرز تهیه کوفته برنجی

 

مرحله ششم

کوفته‌های بلغور آماده شده را می‌توانید با سبزیجات تازه، ماست چکیده، یا یک سس دلخواه سرو کنید. برای تزئین می‌توانید از برگ‌های تازه جعفری یا نعناع استفاده کنید تا ظاهری زیبا و دلپذیر به غذا بدهید. این کوفته‌ها هم به عنوان یک وعده غذایی کامل و هم به عنوان یک میان‌وعده سالم و مقوی می‌توانند سرو شوند. این غذا نه تنها طعمی بی‌نظیر دارد، بلکه بسیار مغذی و مناسب برای تمامی اعضای خانواده است.

 

با دنبال کردن این مراحل ساده و دقیق، می‌توانید یک غذای سالم و خوشمزه به نام کوفته بلغور را به راحتی در خانه تهیه کنید. این غذا با طعم خاص و خواص فراوانش، گزینه‌ای مناسب برای افرادی است که به دنبال تغذیه سالم و گیاهی هستند. امیدوارم از این دستور پخت لذت برده و آن را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا