آشپزی ایرانی

طرز تهیه کشک بادمجان؛خوراک دوست داشتنی خوشمزه

Rate this post

طرز تهیه کشک بادمجان

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون شما را با طرز تهیه کشک بادمجان ، غذای خوشمزه و پرطرفدار ایارانی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کشک بادمجان غذایی ساده و خوشمزه می باشد که می توان آن را هم سرد و هچنین گرم نیز سرو نمود . کشک بادمجان علاوه بر این که در برنامه‌ی غذایی اکثر خانواده‌های ایرانی جا دارد، در بسیاری از مهمانی‌های ایرانی هم، چه سنتی و چه مدرن، سرو می‌شود. چرا که کشک بادمجان علاوه بر وعده‌ی اصلی می‌تواند یک پیش غذای مجلسی هم باشد؛ حتی می‌توان با آن ساندویچ‌های کوچک درست و به‌عنوان فینگرفود سرو کرد. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کشک بادمجان بیشتر آشنا شوید..

 

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

طرز تهیه کشک بادمجان

مواد لازم

بادمجان پنج عدد
پیاز بزرگ یک عدد
کشک پاستوریزه نصف پیمانه
سیر دو حبه
نعنا خشک سه قاشق غذاخوری
مغز گردوی آسیاب شده یک‌سوم پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان

ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشورید، آن‌ها را پوست بگیرید سپس به صورت طولی از وسط نصف کنید. برای آن که تلخی بادمجان از بین برود بعد از خرد کردن آن‌ها را بشویید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه آن‌ها را کنار بگذارید؛ سپس آن‌ها را خشک کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید.

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید. بعد از این که پیازها طلایی شدند، سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و نعنا خشک را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید. از آنجا که نعنا به سرعت می‌سوزد، دقت کنید که حرارت باید خیلی کم باشد.

بادمجان‌ها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و با حرارت ملایم به تفت دادن ادامه دهید، در همین حین با یک قاشق چوبی یا گوشت‌کوب بادمجان‌ها را له کنید.

سپس گردوی آسیاب شده را به این ترکیب اضافه کنید. کشک را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کرده، درون ترکیب بادمجان و پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن بخار شود. کشک بادمجان شما حاضر است آن را به ظرف سروتان منتقل کنید و رویش را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید. نوش جان

 


منبع : topcooking.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا