طرز تهیه کرم پاتیسیر؛ سفری به دنیای شیرینیهای فرانسوی
کرم پاتیسیر، قلب تپنده شیرینیهای فرانسوی، با بافتی لطیف و طعمی دلنشین، در میان لایههای تارت، اکلر و کیکها خودنمایی میکند و هر لقمه را به تجربهای به یادماندنی تبدیل میکند. اما پخت این کرم ظریف، فوت و فنهای خاص خود را دارد.
در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
در این مطلب آموزشی، با ما همراه باشید تا با رازهای پخت کرم پاتیسیر اصیل فرانسوی آشنا شوید و با ظرافتهای این هنر آشپزی آشنا شوید.
جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشتهایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، ژله رنگین کمان، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوهای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آنها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کردهایم.
مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیر
ماده اولیه | مقدار |
---|---|
شیر | 500 میلی لیتر |
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 100 گرم |
آرد سفید | 40 گرم |
نشاسته ذرت | 20 گرم |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه کرم پاتیسیر
مرحله اول تهیه کرم پاتیسیر
شیر را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی گرم شود. مراقب باشید شیر نجوشد.
زردههای تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن دستی یا برقی به خوبی مخلوط کنید تا مایهای غلیظ و کرم رنگ به دست آید.
مرحله دوم تهیه کرم پاتیسیر
آرد سفید و نشاسته ذرت را در یک کاسه جداگانه الک کنید تا مخلوطی یکدست و بدون گلوله به دست آید.
مخلوط آرد و نشاسته را به تدریج به زردههای تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با همزن به آرامی هم بزنید تا هیچ گلولهای باقی نماند.
مرحله سوم تهیه کرم پاتیسیر
وانیل را به مخلوط زردهها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا عطر و طعم وانیل به طور یکنواخت پخش شود.
مرحله چهارم تهیه کرم پاتیسیر
مخلوط زردهها را به شیر گرم شده در قابلمه اضافه کنید و به طور مداوم با همزن هم بزنید تا مایه یکدست شود.
حرارت را کمی زیاد کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم غلیظ شود. مراقب باشید ته قابلمه نچسبد.
مرحله پنجم تهیه کرم پاتیسیر
زمانی که کرم به غلظت فرنی رسید و پشت قاشق خط انداخت، از روی حرارت بردارید.
کره را به کرم داغ اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل ذوب شود و با کرم مخلوط شود.
مرحله ششم تهیه کرم پاتیسیر
برای جلوگیری از ایجاد پوسته روی سطح کرم، روی آن را با سلفون بپوشانید به طوری که سلفون به طور کامل با سطح کرم تماس داشته باشد.
کرم را در دمای اتاق خنک کنید و سپس به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.
کرم پاتیسیر را میتوانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
نکات و فوت و فن های تهیه کرم پاتیسیر
- برای تهیه کرم پاتیسیر با طعمهای مختلف، میتوانید از اسانسهای مجاز مانند اسانس توت فرنگی، نارگیل یا شکلات استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه به کرم پاتیسیر خنک شده اضافه کنید تا طعمی لطیفتر و خامهایتر داشته باشد.
- برای تزئین دسرها، میتوانید از کرم پاتیسیر با ماسوله قنادی استفاده کنید.
- کرم پاتیسیر کاربردهای فراوانی در شیرینیپزی دارد. از جمله میتوان از آن برای پر کردن تارت، اکلر، کیک و شیرینیهای مختلف استفاده کرد.
با رعایت این نکات و دستورالعملها، میتوانید کرم پاتیسیر لطیف و خوشمزهای را در منزل تهیه کنید و از آن برای خلق دسرهایی زیبا و خوشطعم استفاده کنید.
نوش جان.