انواع دسر

طرز تهیه کرم پاتیسیر؛ سفری به دنیای شیرینی‌های فرانسوی

Rate this post

کرم پاتیسیر، قلب تپنده شیرینی‌های فرانسوی، با بافتی لطیف و طعمی دلنشین، در میان لایه‌های تارت، اکلر و کیک‌ها خودنمایی می‌کند و هر لقمه را به تجربه‌ای به یادماندنی تبدیل می‌کند. اما پخت این کرم ظریف، فوت و فن‌های خاص خود را دارد.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب آموزشی، با ما همراه باشید تا با رازهای پخت کرم پاتیسیر اصیل فرانسوی آشنا شوید و با ظرافت‌های این هنر آشپزی آشنا شوید.

 

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، ژله رنگین کمان، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیر

ماده اولیه مقدار
شیر 500 میلی لیتر
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر 100 گرم
آرد سفید 40 گرم
نشاسته ذرت 20 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
کره 50 گرم

 

طرز تهیه کرم پاتیسیر

مرحله اول تهیه کرم پاتیسیر

شیر را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی گرم شود. مراقب باشید شیر نجوشد.

زرده‌های تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن دستی یا برقی به خوبی مخلوط کنید تا مایه‌ای غلیظ و کرم رنگ به دست آید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه آیس پک شکلاتی؛ خنکای بهشتی در گرمای تابستان!

مرحله دوم تهیه کرم پاتیسیر

آرد سفید و نشاسته ذرت را در یک کاسه جداگانه الک کنید تا مخلوطی یکدست و بدون گلوله به دست آید.

مخلوط آرد و نشاسته را به تدریج به زرده‌های تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با همزن به آرامی هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای باقی نماند.

مرحله سوم تهیه کرم پاتیسیر

وانیل را به مخلوط زرده‌ها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا عطر و طعم وانیل به طور یکنواخت پخش شود.

مرحله چهارم تهیه کرم پاتیسیر

مخلوط زرده‌ها را به شیر گرم شده در قابلمه اضافه کنید و به طور مداوم با همزن هم بزنید تا مایه یکدست شود.

حرارت را کمی زیاد کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم غلیظ شود. مراقب باشید ته قابلمه نچسبد.

مرحله پنجم تهیه کرم پاتیسیر

زمانی که کرم به غلظت فرنی رسید و پشت قاشق خط انداخت، از روی حرارت بردارید.

کره را به کرم داغ اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل ذوب شود و با کرم مخلوط شود.

مرحله ششم تهیه کرم پاتیسیر

برای جلوگیری از ایجاد پوسته روی سطح کرم، روی آن را با سلفون بپوشانید به طوری که سلفون به طور کامل با سطح کرم تماس داشته باشد.

کرم را در دمای اتاق خنک کنید و سپس به مدت حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.

کرم پاتیسیر را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

نکات و فوت و فن های تهیه کرم پاتیسیر

  • برای تهیه کرم پاتیسیر با طعم‌های مختلف، می‌توانید از اسانس‌های مجاز مانند اسانس توت فرنگی، نارگیل یا شکلات استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه به کرم پاتیسیر خنک شده اضافه کنید تا طعمی لطیف‌تر و خامه‌ای‌تر داشته باشد.
  • برای تزئین دسرها، می‌توانید از کرم پاتیسیر با ماسوله قنادی استفاده کنید.
  • کرم پاتیسیر کاربردهای فراوانی در شیرینی‌پزی دارد. از جمله می‌توان از آن برای پر کردن تارت، اکلر، کیک و شیرینی‌های مختلف استفاده کرد.
حتما بخوانید:  طرز تهیه تیرامیسو ساده با بیسکویت پتی بور

با رعایت این نکات و دستورالعمل‌ها، می‌توانید کرم پاتیسیر لطیف و خوشمزه‌ای را در منزل تهیه کنید و از آن برای خلق دسرهایی زیبا و خوش‌طعم استفاده کنید.

نوش جان.

 

حتما بخوانید : طرز تهیه فرنی سه رنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا