انواع دسر

طرز تهیه کرم انجیر یک دسر فوق العاده شیک و خوشمزه

Rate this post

کرم انجیر یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرم انجیر در ادامه با سایت آموزشی آشپزون همراه باشید.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

مواد لازم شربت انجیر
انجیر ۲۰ عدد
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
هل ۲ عدد
مواد لازم کرم
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲٫۵ قاشق سوپخوری
شربت انجیر ½ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
وانیل ¼ قاشق چایخوری
پسته یا گردوی خرد به مقدار کافی

طرز تهیه کرم انجیر

مرحله اول

برای تهیه کرم انجیر خوشمزه در ابتدای کار شربت انجیر را آماده می کنیم، برای این منظور آب را به همراه شکر و هل درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا جوش بیاید.

مرحله دوم

حالا انجیرها را شسته و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا رطوبت آنها گرفته شده و کاملا خشک شوند. زمانی که شربت جوش آمد، انجیرها را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان گلاب را به قابلمه اضافه کرده، سپس آنرا از روی حرارت بر می داریم تا شربت کاملا خنک شوند. در ادامه چند عدد از انجیرها را برای تزیین دسر جدا کرده و مابقی آنها را کاملا میکس و پوره می کنیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کرم پاتیسیر

مرحله چهارم

در این مرحله نصف لیوان از شربت انجیر را برای تهیه کرم کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ درست کردن کرم می رویم، برای این منظور شیر را به همراه نشاسته ذرت درون یک قابلمه مناسب ریخته و به خوبی هم می زنیم.

مرحله پنجم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مرتب هم می زنیم، سپس شربت انجیر را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه به هم زدن بدون وقفه ادامه می دهیم تا کرم به غلظت فرنی رسیده و غلیظ شود.

مرحله ششم

در این مرحله خامه را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا پخش شود، سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل را به قابلمه می افزاییم. در ادامه از پوره انجیر درون لیوان های سرومان ریخته و انجیرها را به صورت ورقه ای برش می زنیم.

مرحله هفتم

حالا ورقه های انجیر را به دیواره های لیوان می چسبانیم، سپس مقداری از کرم خنک شده درون لیوان می ریزیم. در ادامه لیوان ها را به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار می دهیم و در نهایت دسر را به همراه پودر پسته تزیین می کنیم. نوش جان.

 

منبع : chishi.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا