انواع دسر

طرز تهیه کرم انجیر؛ دسری خوشمزه و مجلسی

Rate this post

کرم انجیر یکی از دسرهای خوشمزه و متفاوت است که می‌تواند هر سفره‌ای را زیباتر و جذاب‌تر کند. ترکیب طعم دلپذیر انجیر تازه با عطر وانیل و گلاب، این دسر را به یک انتخاب ایده‌آل برای مهمانی‌ها و مجالس خاص تبدیل می‌کند.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، طرز تهیه کرم انجیر را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل برای شما توضیح خواهیم داد تا بتوانید این دسر لذیذ را به راحتی در خانه تهیه کنید.

جالب است بدانید که ما در مجله آشپزون دستور تهیه انواع دسرهای خوشمزه را با شما به اشتراک گذاشته‌ایم. برای مثال انواع دسر ساده و کم هزینه، محلبی کرم لاته، طرز تهیه ژله رنگین کمان در ظرف پیرکس، ژله خرده شیشه و بستنی یخی میوه‌ای جز همین دسرهای خومشزه هستند که طرز تهیه آن‌ها را به روش مرحله به مرحله برایتان آماده کرده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه شربت انجیر

مواد اولیه مقدار
انجیر تازه 300 گرم
شکر 100 گرم
گلاب 2 قاشق غذاخوری
هل (آسیاب‌شده) 1 قاشق چایخوری
آب 1 پیمانه

مواد اولیه برای تهیه کرم پایه

مواد اولیه مقدار
شربت انجیر 1 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 200 گرم
شیر 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
گردو (خردشده) 50 گرم

طرز تهیه کرم انجیر

مرحله اول

ابتدا انجیرها را شسته و به دو نیم تقسیم کنید. سپس انجیرها را در یک قابلمه با شکر، گلاب، هل و آب ترکیب کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به آرامی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود و مخلوط به جوش آید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و اجازه دهید مخلوط به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم بجوشد تا انجیرها نرم شوند و شربت غلیظ شود. پس از این مدت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم

در یک کاسه بزرگ، نشاسته ذرت را با کمی شیر مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس باقی شیر را به کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید. شربت انجیر خنک‌شده را نیز به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و ترکیب را خوب هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه بستنی انبه بدون ثعلب خوشمزه و حرفه‌ای

مرحله سوم

مخلوط آماده‌شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط به جوش آید و غلیظ شود. توجه داشته باشید که مخلوط نباید گلوله شود و باید یکدست باقی بماند. وقتی که کرم به غلظت مناسبی رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

خامه صبحانه را به مخلوط کرم اضافه کنید و با یک همزن دستی به آرامی هم بزنید تا خامه به خوبی در کرم حل شود. سپس وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید. این کار باعث می‌شود کرم انجیر عطر و طعم فوق‌العاده‌ای پیدا کند.

مرحله پنجم

گردوهای خردشده را به کرم اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا گردوها به طور یکنواخت در سراسر کرم پخش شوند. این مرحله به کرم انجیر بافت و طعم بیشتری می‌دهد.

مرحله ششم

کرم آماده‌شده را در قالب‌های دلخواه بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک و سفت شود. پس از این مدت، کرم انجیر را از قالب‌ها خارج کرده و در ظرف‌های سرو قرار دهید. می‌توانید با کمی گردو خردشده و چند برش انجیر تازه، کرم را تزئین کنید و سپس سرو کنید.

کرم انجیر آماده است! امیدواریم از این دسر خوشمزه و متفاوت لذت ببرید. با رعایت دقیق مراحل و استفاده از مواد اولیه تازه، می‌توانید کرم انجیر را به بهترین نحو ممکن تهیه کنید و مهمانان خود را با یک دسر بی‌نظیر و خاص شگفت‌زده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا