آموزش آشپزی

طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی | راز خوشمزه شدن کتلت مرغ

Rate this post

کتلت مرغ و سیب زمینی، غذایی ایرانی محبوب و خوشمزه است که به سادگی در منزل قابل تهیه می‌باشد. این غذا به دلیل داشتن مرغ و سیب زمینی، منبع خوبی از پروتئین و کربوهیدرات بوده و می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی برای نهار، شام یا حتی میان وعده سرو شود.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مقاله، طرز تهیه کتلت مرغ و سیب زمینی را به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات کامل شرح خواهیم داد تا شما بتوانید به راحتی این غذای لذیذ را در منزل خود تهیه کنید.

مجله ما طرز تهیه انواع غذهای خوشمزه را به روش آسان و ساده آموزش می‌دهد. برای مثال شما می‌توانید فوت و فن کتلت شیرازی، طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه چکدرمه با گوشت گوسفندی و انواع غذای نونی سریع ایرانی را در مجله آشپزون به صورت مرحله به مرحله بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی

 

طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی خام

مرحله اول تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی

مرغ پخته شده را از استخوان جدا کرده و به صورت ریش ریش یا چرخ شده درآورید.
سیب زمینی‌ها را پوست کنده و رنده کنید. سپس آب اضافی سیب زمینی رنده شده را با فشار دست بگیرید تا کتلت شما سفت‌تر شود.

مرحله دوم تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی

پیازها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
سیر را رنده یا ریز خرد کنید.

مرحله سوم تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی

در یک کاسه بزرگ، مرغ ریش ریش شده، سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.
مواد را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی

از مخلوط کتلت به اندازه یک گردوی متوسط برداشته و به آن شکل دهید.
دست خود را کمی مرطوب کنید تا به کتلت‌ها نچسبد.
کتلت‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید تا به طور کامل آغشته شوند.

مرحله پنجم تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی

در یک تابه روغن سرخ کردنی را به مقدار کافی گرم کنید.
کتلت‌ها را در روغن داغ قرار دهید و با حرارت متوسط سرخ کنید.
هر طرف کتلت‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

مرحله ششم تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کتلت‌های شکل داده شده را در سینی فر بچینید.
به روی کتلت‌ها کمی روغن اسپری کنید.
سینی فر را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا کتلت‌ها پخته و طلایی شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه آش رشته؛ مشهور ترین آش ایرانی

مرحله هفتم تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی

کتلت‌های سرخ شده یا پخته شده را از روغن یا فر خارج کنید.
کتلت‌ها را با نان، سبزیجات تازه، سس گوجه فرنگی یا ماست سرو کنید.

نکات تکمیلی تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی خام

  • برای طعم بهتر کتلت، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز یا پودر آویشن نیز استفاده کنید.
  • اگر کتلت‌ها را در فر می‌پزید، می‌توانید از سس کچاپ یا سس مایونز برای چاشنی بیشتر استفاده کنید.
  • کتلت مرغ و سیب زمینی را می‌توانید به همراه برنج، پوره سیب زمینی یا سالاد سرو کنید.

با دنبال کردن مراحل ذکر شده در این مقاله، می‌توانید به سادگی کتلت مرغ و سیب زمینی را در منزل خود تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. این غذا به دلیل سادگی و سرعت پخت، می‌تواند گزینه مناسبی برای روزهای پرمشغله باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا