آشپزی ایرانی

طرز تهیه کباب سلطانی رستورانی در خانه

Rate this post

کباب سلطانی یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که ترکیبی از کباب برگ و کباب کوبیده می‌باشد. این کباب خوشمزه، گزینه‌ای مناسب برای مهمانی‌ها و مجالس شماست که می‌تواند میز غذای شما را شگفت‌انگیز کند.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این آموزش، با طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله کباب سلطانی آشنا خواهید شد تا بتوانید این غذای بی‌نظیر را به راحتی در منزل تهیه کنید.

 

در مجله آشپزون طرز تهیه غذاهای خوشمزه و بی نظیر ایرانی و بین المللی را به صورت مداوم با شما به اشتراک می‌گذاریم. برای مثال طرز تهیه میرزا قاسمی خانگی، طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده، انواع غذا با بادمجان، طرز تهیه شامی شیرازی و فوت و فن کتلت شیرازی و انواع غذای نونی سریع ایرانی را به روش مرحله به مرحله و آسان با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

 

مواد لازم برای تهیه کباب سلطانی مجلسی

مواد اولیه مقدار
گوشت راسته گوسفندی ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده مخلوط ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
سماق به مقدار لازم
حتما بخوانید:  طرز تهیه شله مشهدی برای 10 نفر+ فوت و فن های پخت

طرز تهیه کباب سلطانی رستورانی

مرحله اول تهیه کباب سلطانی

ابتدا گوشت راسته گوسفندی را به قطعات باریک و دراز برش دهید. سپس با استفاده از چاقوی تیز، به آرامی گوشت را بکوبید تا نازک و پهن شود. این کار به پخت بهتر و سریع‌تر کباب کمک می‌کند.

مرحله دوم تهیه کباب سلطانی

پیازها را رنده کرده و آب آن‌ها را جدا کنید. گوشت‌های برش خورده را در ظرفی قرار دهید و آب پیاز را به همراه زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع به آن‌ها اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده و اجازه دهید گوشت‌ها حداقل به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنند تا طعم‌دار شوند.

مرحله سوم تهیه کباب سلطانی

پس از مرینیت شدن گوشت‌ها، آن‌ها را به سیخ بکشید. توجه داشته باشید که گوشت‌ها به طور یکنواخت روی سیخ‌ها قرار گیرند تا به خوبی پخته شوند.

در این مرحله کباب برگ را کنار بگذارید و به سراغ سیخ زدن کباب کوبیده بروید.

مرحله چهارم تهیه کباب سلطانی

گوشت چرخ کرده مخلوط را در ظرفی قرار دهید. پیازها را رنده کرده و آب آن‌ها را جدا کنید. آب پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید تا مواد یکدست و چسبنده شوند. اضافه کردن مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت چرخ کرده نیز توصیه می‌شود.

مرحله پنجم تهیه کباب سلطانی

مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا کاملاً چسبنده و همگن شود. این مرحله بسیار مهم است زیرا باعث می‌شود کباب‌ها هنگام پخت از سیخ جدا نشوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه سوپ مرغ برای مهمانی به روش حرفه‌ای

مرحله ششم تهیه کباب سلطانی

گوشت ورز داده شده را به اندازه‌های مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به روشی که آموزش دیده‌اید، به سیخ بکشید. با استفاده از دست، گوشت را به طور یکنواخت روی سیخ پخش کنید و با انگشتان، شیارهایی روی گوشت ایجاد کنید.

مرحله هفتم تهیه کباب سلطانی

سیخ‌های کباب برگ را روی منقل یا کباب‌پز قرار دهید. در حین پخت، هر چند ثانیه یکبار سیخ‌ها را بچرخانید تا گوشت‌ها به طور یکنواخت پخته شوند.

پس از پخت کامل، کباب‌های برگ را از روی منقل بردارید و با کره ذوب شده چرب کنید. سپس به سراغ کباب کردن کوبیده‌ها بروید. همانطور که می‌دانید کباب کردن کوبیده نیاز به دقت زیاد و آرامش بیشتر در هنگام چرخاندن سیخ‌ها دارد. سیخ ها را بسیار آرام و در فواصل زمانی 20 ثانیه‌ای بچرخانید تا کباب به اصطلاح خودش را بگیرد و به سیخ کاملا بچسبد و نگرانی ریختن کوبیده خوشمزه‌تان را کاهش دهید.

مرحله هشتم تهیه کباب سلطانی

کباب‌های برگ و کوبیده را روی بشقاب‌های سرو قرار دهید و با سماق و برنج زعفرانی تزیین کنید. این کباب‌های خوشمزه را می‌توانید با نان تازه و سبزی‌خوردن نیز سرو کنید. کباب سلطانی با طعم لذیذ و بی‌نظیر خود می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای مهمانی‌ها و مجالس شما باشد. با این دستور تهیه، به راحتی می‌توانید این غذای محبوب را در منزل تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا