آشپزی ایرانی

طرز تهیه کباب ترش گیلانی رستورانی

Rate this post

کباب ترش گیلانی یکی از غذاهای محلی و خوشمزه شمال ایران است که با طعم بی‌نظیرش هر فردی را شیفته خود می‌کند. این کباب با استفاده از مواد طبیعی و خوش‌طعم مانند گردو، رب انار و سبزیجات معطر تهیه می‌شود.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

اگر دوست دارید طعم متفاوت و خاصی را تجربه کنید، این آموزش را دنبال کنید تا با تمام جزئیات و نکات مهم تهیه کباب ترش گیلانی آشنا شوید.

در مجله آشپزون طرز تهیه غذاهای خوشمزه و بی نظیر ایرانی و بین المللی را به صورت مداوم با شما به اشتراک می‌گذاریم. برای مثال طرز تهیه میرزا قاسمی خانگی، طرز تهیه شامی بابلی با گوشت چرخ کرده، انواع غذا با بادمجان، طرز تهیه شامی شیرازی و فوت و فن کتلت شیرازی و انواع غذای نونی سریع ایرانی را به روش مرحله به مرحله و آسان با شما به اشتراک گذاشته‌ایم.

 

مواد لازم برای تهیه کباب ترش گیلانی

مواد اولیه مقدار
گوشت گوسفندی بدون چربی ۱ کیلوگرم
گردوی آسیاب شده ۲۰۰ گرم
سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری، چوچاق) ۲۰۰ گرم
رب انار ترش ۱ پیمانه
پیاز رنده شده ۲ عدد متوسط
سیر رنده شده ۴ حبه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
حتما بخوانید:  طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ برای 4 نفر

طرز تهیه کباب ترش شمالی خوشمزه

مرحله اول تهیه کباب ترش گیلانی

ابتدا گوشت گوسفندی را به قطعات در اندازه مناسب کباب چنجه خرد کنید. گوشت‌ها باید به اندازه‌ای باشند که بتوان به راحتی آنها را روی سیخ کشید. سپس گوشت‌ها را داخل یک ظرف بزرگ قرار دهید.

مرحله دوم تهیه کباب ترش شمالی

سبزیجات معطر شامل گشنیز، جعفری و چوچاق را به خوبی شسته و سپس ریز خرد کنید. سبزیجات خرد شده را به همراه پیاز و سیر رنده شده به گوشت اضافه کنید. این مواد به کباب طعم و عطر خاصی می‌بخشند.

مرحله سوم تهیه کباب ترش

گردوی آسیاب شده را به گوشت و سبزیجات اضافه کنید. گردو علاوه بر طعم بی‌نظیرش، بافت کباب را نیز بهبود می‌بخشد. سپس رب انار ترش را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم تهیه کباب ترش اصل گیلان

در این مرحله، روغن زیتون، نمک، فلفل و زعفران دم کرده را به مخلوط گوشت و سبزیجات اضافه کنید. تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید تا گوشت‌ها کاملاً با طعم‌دهنده‌ها پوشیده شوند. سپس ظرف را با یک پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها به خوبی به خورد گوشت بروند.

انواع کباب های ایرانی، علاوه بر طعم لذیذ، از نظر ارزش غذایی نیز بسیار غنی هستند. پروتئین بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری، از جمله فواید مصرف کباب‌های ایرانی هستند.

مرحله پنجم تهیه کباب ترش

پس از مدت زمان استراحت، گوشت‌ها را از یخچال خارج کرده و شروع به سیخ کردن کنید. گوشت‌ها را با فاصله‌های مناسب روی سیخ‌ها قرار دهید تا هنگام پختن به خوبی پخته شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کوفته شیرین کرمانشاهی مرحله به مرحله

مرحله ششم تهیه کباب ترش گیلانی

کباب‌ها را روی منقل با حرارت ملایم کباب کنید. حتماً توجه داشته باشید که کباب‌ها را به طور مداوم برگردانید تا همه قسمت‌های گوشت به خوبی پخته شوند و کباب‌ها خشک نشوند.

مرحله هفتم تهیه کباب ترش

کباب ترش گیلانی را می‌توانید با سبزیجات تازه، نان داغ و دوغ محلی سرو کنید. همچنین می‌توانید این کباب را به همراه برنج کته‌ای و مخلفات دیگر سرو کنید.

فوت و فن‌های تهیه کباب ترش گیلانی

  • استفاده از گوشت گوسفندی تازه و بدون چربی به نرم و لذیذ شدن کباب کمک می‌کند.پ
  • سبزیجات معطر محلی مانند چوچاق، گشنیز و جعفری طعم خاص و بی‌نظیری به کباب می‌دهند.
  • گردوی آسیاب شده علاوه بر طعم بی‌نظیر، باعث ایجاد بافت بهتر در کباب می‌شود.
  • رب انار ترش، مزه‌ی اصیل و خاصی به کباب می‌دهد و طعم ترش و شیرین آن را بهبود می‌بخشد.
  • مواد اولیه را به خوبی با گوشت مخلوط کنید تا طعم‌دهنده‌ها به همه قسمت‌های گوشت برسند.
  • گوشت‌ها را حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی به خورد گوشت بروند و طعم‌دهی کامل انجام شود.
  • حرارت منقل باید ملایم باشد تا گوشت‌ها به آرامی پخته شوند و خشک نشوند.
  • کباب‌ها را به طور مداوم برگردانید تا همه قسمت‌های آن به خوبی پخته شود و از سوختن یک طرفه جلوگیری شود.
  • زعفران دم کرده علاوه بر طعم و عطر، رنگ زیبایی به کباب می‌دهد.
  • کباب ترش را با نان داغ، سبزیجات تازه و دوغ محلی سرو کنید تا طعم واقعی آن را تجربه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا