آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب تابه ای دو رنگ مجلسی با سیخ چوبی

Rate this post

کباب تابه ای، ناجی روزهای پر مشغله و عاشقان طعم اصیل ایرانی! این غذای سریع و خوشمزه، بافتی لطیف و طعمی دلچسب دارد و به سادگی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. اما چه چیزی می تواند از کباب تابه ای دو رنگ هیجان انگیزتر باشد؟ بله درست شنیدید، دو رنگ، دو طعم و دو برابر لذت!

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این دستور پخت، به شما خواهیم گفت که چگونه با ترکیب گوشت چرخ کرده و مرغ، یک کباب تابه ای دو رنگ مجلسی و خوشمزه خلق کنید که مهمانان شما را انگشت به دهان خواهد گذاشت.

ما در مجله آشپزون برایتان طرز تهیه میرزا قاسمی، طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، انواع غذای نونی سریع ایرانی و طرز تهیه چکدرمه ترکمنی اصل را نیز آماده کرده‌ایم. تا شما به آسانی به دستور پخت این غذاهای خوشمزه دسترسی داشته باشید.

مواد لازم کباب تابه‌ای دو رنگ

ماده اولیه مقدار
گوشت چرخ کرده 300 گرم
مرغ چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای (سبز، قرمز یا مخلوط) 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
حتما بخوانید:  طرز تهیه پاستا آلفردو خوشمزه + آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه کباب تابه‌‌ای دو رنگ

مرحله اول تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

پیاز را رنده ریز کنید و آب آن را بگیرید.
فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کنید.
گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه برش بزنید.

مرحله اول تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، زعفران دم کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به خوبی مخلوط کنید. مواد را به مدت 5 تا 10 دقیقه ورز دهید تا مایه یکدست شود.

مرحله اول تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

در کاسه ای دیگر، مرغ چرخ کرده را با نمک، فلفل سیاه و 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده مخلوط کنید.

مرحله اول تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

دست خود را کمی مرطوب کنید تا مواد به دستتان نچسبند.
به اندازه یک گردو از مایه گوشت چرخ کرده بردارید و آن را به شکل بیضی در دستتان فرم دهید.

مرحله اول تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

در ادامه، به اندازه یک گردو از مایه مرغ چرخ کرده برداشته و آن را روی بیضه گوشت چرخ کرده قرار دهید.
با انگشتان خود، مرغ و گوشت را به هم بچسبانید و به شکل بیضی فرم دهید.
مراحل 2 تا 4 را تکرار کنید تا تمام مواد به شکل کباب دو رنگ آماده شوند.

مرحله اول تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

در یک تابه رژیمی مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.
کباب های دو رنگ را به آرامی در تابه بچینید و اجازه دهید تا یک طرف آنها سرخ و طلایی شود.
کباب ها را برگردانید و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کتلت مرغ؛ کتلت مرغ و سیب زمینی

مرحله اول تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

فلفل دلمه ای های نگینی شده را به کباب ها اضافه کنید و به همراه کباب ها تفت دهید تا کمی نرم شوند.
حلقه های گوجه فرنگی را روی کباب ها بچینید و درب تابه را ببندید.

مرحله اول تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

حرارت را کم کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید تا گوجه فرنگی ها پخته و سس خوشمزه ای ایجاد شود.

مرحله اول تهیه کباب تابه‌ای دو رنگ

کباب تابه ای دو رنگ را به همراه سس گوجه فرنگی و نان یا پلو سرو کنید.
می توانید از جعفری یا گشنیز ساطوری شده برای تزیین کباب استفاده کنید.

نکات تکمیلی برای پخت کباب تابه ای دو رنگ

طعم و مزه:

  • برای تندی بیشتر، می توانید از فلفل سبز یا پودر فلفل چیلی استفاده کنید.
  • به جای فلفل سیاه، می توانید از فلفل قرمز یا فلفل پاپریکا استفاده کنید.
  • می توانید از سبزی های معطر مانند جعفری، گشنیز یا نعناع در مایه کباب استفاده کنید.
  • برای طعم ترش و ملس، می توانید از کمی آبلیمو یا رب انار به مایه کباب اضافه کنید.

نکات پخت:

  • برای اینکه کباب ها به طور یکسان بپزند، از تابه ای با اندازه مناسب استفاده کنید.
  • می توانید از این روش برای تهیه کباب تابه ای با طعم های دیگر مانند کباب تابه ای گوشت و سبزیجات، یا کباب تابه ای مرغ و قارچ استفاده کنید.
  • اگر وقت کافی ندارید، می توانید از گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ کرده آماده استفاده کنید.
  • اگر تابه شما رژیمی نیست، می توانید از مقدار کمی روغن بیشتر برای سرخ کردن کباب ها استفاده کنید.
  • مراقب باشید که کباب ها را بیش از حد سرخ نکنید، زیرا ممکن است خشک شوند.
  • می توانید از یک تابه گریل برای پخت کباب ها استفاده کنید تا خطوط زیبایی روی آنها ایجاد شود.
  • برای اینکه کباب ها آبدارتر بمانند، می توانید قبل از پخت، آنها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
حتما بخوانید:  طرز تهیه غذای بدون برنج با گوشت چرخ کرده

نکات سرو:

  • کباب تابه ای دو رنگ را می توانید با نان، پلو، یا سبزیجات تازه سرو کنید.
  • برای سس کباب می توانید از سس گوجه فرنگی، سس کچاپ، سس مایونز یا ماست چکیده استفاده کنید.
  • می توانید از زیتون، پیاز خلالی، یا جعفری ساطوری برای تزیین کباب استفاده کنید.

امیدواریم با رعایت این نکات، کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه ای تهیه کنید و از آن لذت ببرید!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا