آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون با گوشت چرخ کرده بوقلمون

5/5 - (1 امتیاز)

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

دستور تهیه کباب تابه ای با گوشت بوقلمون

مواد مورد نیاز

گوشت بوقلمون چرخ کرده ۴۵۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
جعفری تازه (خرد شده) ½ فنجان
پودر زیره ½ قاشق چایخوری
پودر گشنیز ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
سیخ چوبی به میزان لازم

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیخ چوبی با طعمی بی نظیر را در آموزش آشپزی دنبال کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کباب تابه ای ترکیه مرحله به مرحله با عکس

مراحل طرز تهیه کباب تابه ای بوقلمون

زمان پخت: 40 دقیقه

کباب تابه ای بوقلمون نی نی سایت

مرحله 1

سیخ های چوبی را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا در حین پخت کباب نسوزند. پیاز را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. هم سیر و هم زنجبیل را رنده کنید. علاوه بر این، جعفری تازه را ریز خرد کنید.

مرحله 2

مقدار کمی روغن را به تابه اضافه کنید و پیازهای خرد شده را تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سبک تر شوند. سپس در یک کاسه، گوشت چرخ کرده بوقلمون، پیاز سرخ شده، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، زنجبیل رنده شده، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر گشنیز، پودر زیره، پودر دارچین و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. مخلوط را با دست کمی ورز دهید.

مرحله 3

سیخ های چوبی خیس شده را از آب بیرون بیاورید. این مقدار مواد باید تقریباً ده کباب تولید کند. مخلوط را به ده قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را دور یک سیخ چوبی قالب بزنید و به آن شکل دهید. سپس مقدار کمی روغن را در تابه ای روی حرارت ملایم گرم کنید. سیخ های چوبی را در تابه قرار دهید و از همه طرف به طور یکنواخت سرخ کنید.

کباب ها را روی ظرف انتخابی قرار دهید و به دلخواه تزیین کنید.

گرفتن چربی اضافه کبات تابه ای بوقلمون

بعد از سرخ شدن کامل کباب، آن را از تابه خارج می‌کنیم و روی سطح کمی کاغذ آشپزی قرار می‌دهیم تا اضافه‌ای از چربی جذب شود. سپس کباب را به همراه نان تست و سالاد دلخواه سرو می‌کنیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه سالاد زمستانی با لوبیا چیتی

 

کباب تابه ای بوقلمون خوشمزه

نکات و ترفندها در تهیه کباب تابه ای بوقلمون

  • می‌توانید به مایه کباب آویشن یا ریحان اضافه کنید تا به طعم غذا افزوده شود.
  • در صورت استفاده از مایه چرخ کرده دیگری مانند گوشت گاو، زمان پخت را به مدت بیشتری در نظر بگیرید.
  • می‌توانید کباب را با سس‌های مختلفی مانند ماست یا ادویه‌ای سرو کنید.

پرسش‌های متداول

آیا می‌توانم از گوشت دیگری برای این کباب استفاده کنم؟

بله، می‌توانید از گوشت مرغ نیز برای تهیه این کباب استفاده کنید. در واقع، گوشت مرغ نیز به عنوان یک جایگزین خوب برای گوشت چرخ کرده بوقلمون استفاده می‌شود.

 آیا برای مزه‌دهی بیشتر می‌توانم ادویه‌های دیگری اضافه کنم؟

بله، می‌توانید به مایه کباب ادویه‌های دلخواه خود را اضافه کنید تا به طعم و مزه‌ای منحصر به فرد برسید. اما توجه داشته باشید که ادویه‌های زیادی ممکن است طعم اصلی گوشت را محو کند و طعم اصلی غذا را بهم بزند.

آیا این کباب را در باربیکیو می توان پخت؟

بله، می‌توانید این کباب را در باربیکیو نیز پخت کنید. در واقع، پخت کباب تابه ای بوقلمون با گوشت چرخ کرده بوقلمون در باربیکیو می‌تواند به طعم ویژه ای برسد و تجربه‌ای متفاوت از آماده‌سازی در تابه ایجاد کند.

چقدر طول می‌کشد تا کباب در تابه بپزد؟

مدت زمان پخت کباب تابه ای بوقلمون به اندازه‌ای است که گوشت کاملاً پخته باشد. این مدت زمان معمولاً حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است، ولی بهتر است با تست و آزمایش به مدت دقیق‌تری برسید.

اگر قصد داشتید کباب تابه ای بوقلمون رو از بهترین رستوران سفارش بدید روی این لینک کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا