آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی خوشمزه و مجلسی

Rate this post

کباب تابه‌ای یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که به سادگی تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد. این غذا گزینه‌ای عالی برای وعده‌های ناهار و شام است و با ترکیبی از گوشت چرخ‌کرده، پیاز و ادویه‌های خوش‌طعم همراه با سیب‌زمینی سرخ‌کرده، لذت‌بخش‌تر می‌شود.

در مجله  آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

با رعایت مراحل تهیه‌ی این کباب، می‌توانید یک غذای خوشمزه و پرطرفدار را در خانه درست کنید.

ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع غذاها، نان‌ها، فست فود‌ها، شیرینی‌ها و دسرها را به روش‌های آسان و سریع برای شما آماده کرده‌ایم. طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی، طرز تهیه کباب تابه‌ای بوقلمون، طرز تهیه توتک خانگی و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا نمونه هایی از این دست هستند.

 

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای

مواد اولیه مقدار
گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیب‌زمینی ۲ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی حلقه شده ۲ عدد
سماق ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی

مرحله اول

ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده را به پیاز اضافه کرده و مواد را به خوبی ورز دهید تا کاملاً یکدست و منسجم شوند.

مرحله دوم

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید. آن‌ها را در آب سرد قرار دهید تا نشاسته اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس در یک تابه با مقداری روغن، سیب‌زمینی‌ها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را کنار بگذارید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه ته انداز ماهی جنوبی؛ ته انداز ماهی بوشهری

مرحله سوم

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت ورز داده شده را به صورت یکنواخت در تابه پهن کنید. با کمک یک کفگیر خط‌هایی روی گوشت بکشید تا شکل کباب‌تابه‌ای به خود بگیرد. حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد و آب خود را پس دهد.

مرحله چهارم

در یک کاسه کوچک، رب گوجه‌فرنگی، سماق، زردچوبه و کمی آب جوش را مخلوط کنید. گوجه‌فرنگی‌های حلقه شده را روی کباب‌ها قرار دهید و سس را روی آن‌ها بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کباب‌ها با سس به مدت ۳۰ دقیقه بپزند و طعم‌دار شوند.

مرحله پنجم

در ۱۰ دقیقه آخر پخت، مقداری کره به کباب‌ها اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرند. کباب‌ها را در ظرف دلخواه سرو کنید و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را دور آن بچینید. این غذا را با نان تازه و سبزیجات معطر سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 

با رعایت این نکات و مراحل، شما می‌توانید یک کباب تابه‌ای ​خانگی خومشزه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. این دستورالعمل به شما کمک می‌کند تا یک غذای خوشمزه و پرطرفدار را برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا