طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی خوشمزه و مجلسی
کباب تابهای یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که به سادگی تهیه میشود و طعمی بینظیر دارد. این غذا گزینهای عالی برای وعدههای ناهار و شام است و با ترکیبی از گوشت چرخکرده، پیاز و ادویههای خوشطعم همراه با سیبزمینی سرخکرده، لذتبخشتر میشود.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
با رعایت مراحل تهیهی این کباب، میتوانید یک غذای خوشمزه و پرطرفدار را در خانه درست کنید.
ما در مجله آشپزون دستور پخت انواع غذاها، نانها، فست فودها، شیرینیها و دسرها را به روشهای آسان و سریع برای شما آماده کردهایم. طرز تهیه آش شله قلمکار برای 10 نفر، طرز تهیه املت با رب گوجه فرنگی، طرز تهیه کباب تابهای بوقلمون، طرز تهیه توتک خانگی و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا نمونه هایی از این دست هستند.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای
مواد اولیه | مقدار |
---|---|
گوشت چرخکرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیبزمینی | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
رب گوجهفرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجهفرنگی حلقه شده | ۲ عدد |
سماق | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کباب تابه ای با سیب زمینی
مرحله اول
ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید. سپس گوشت چرخکرده، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده را به پیاز اضافه کرده و مواد را به خوبی ورز دهید تا کاملاً یکدست و منسجم شوند.
مرحله دوم
سیبزمینیها را پوست بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید. آنها را در آب سرد قرار دهید تا نشاسته اضافی آنها گرفته شود. سپس در یک تابه با مقداری روغن، سیبزمینیها را سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. سیبزمینیهای سرخشده را کنار بگذارید.
هر منطقه از ایران، کبابهای خاص خود را دارد. کباب بناب، کباب تبریزی، کباب کوبیدهی یزدی و بسیاری دیگر از انواع کباب های ایرانی، هر کدام با طعم و روش پخت مخصوص به خود، ذائقهها را به خود جذب کردهاند. سفر به دنیای کبابهای ایرانی، همانند سفری به مناطق مختلف این کشور است.
مرحله سوم
در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت ورز داده شده را به صورت یکنواخت در تابه پهن کنید. با کمک یک کفگیر خطهایی روی گوشت بکشید تا شکل کبابتابهای به خود بگیرد. حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد و آب خود را پس دهد.
مرحله چهارم
در یک کاسه کوچک، رب گوجهفرنگی، سماق، زردچوبه و کمی آب جوش را مخلوط کنید. گوجهفرنگیهای حلقه شده را روی کبابها قرار دهید و سس را روی آنها بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کبابها با سس به مدت ۳۰ دقیقه بپزند و طعمدار شوند.
مرحله پنجم
در ۱۰ دقیقه آخر پخت، مقداری کره به کبابها اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرند. کبابها را در ظرف دلخواه سرو کنید و سیبزمینیهای سرخشده را دور آن بچینید. این غذا را با نان تازه و سبزیجات معطر سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
با رعایت این نکات و مراحل، شما میتوانید یک کباب تابهای خانگی خومشزه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. این دستورالعمل به شما کمک میکند تا یک غذای خوشمزه و پرطرفدار را برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.