آموزش آشپزی

طرز تهیه کباب تابه‌ای؛ غذای فوری و خوشمزه

Rate this post

طرز تهیه کباب تابه‌ای

در این مطلب از مجله آشپزی آشپزون شما را با طرز تهیه کباب تابه‌ای خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

کباب تابه‌ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است.

این غذا جزو غذاهای اصلی سفره ما ایرانی هاست و طرز تهیه آن بسیار ساده است و برای آماده سازی آن به کمتر از نیم ساعت زمان نیاز دارید و به همین زمان هم برای پختن و جا افتادن غذا به زمان نیاز دارید.طرز تهیه کباب تابه ای

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده ۷۵۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • سماق قرمز ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه به مقدار لازم
  • روغن و کره به مقدار لازم
  • پودر تخم گشنیز به مقدار لازم
  • پودر زعفران نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه‌ای

پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید سپس با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و پودر تخم گشنیز و زعفران را اضافه کنید و با دست خوب ورز بدهید و مخلوط کنید.

‬مواد را یک ساعت استراحت بدهید تا هم آب اضافی اش خارج شود و هم  تمام طعم ها به خورد مواد برود. کف تابه را چرب کنید و گوشت را کف تابه به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر پهن کنید.‬

حتما بخوانید:  دستور پخت پاستا و تن ماهی به روش خاص و خوشمزه

دستتان را خیس کنید و سطح روی گوشت را خوب صاف کنید. با کفگیر کباب ها را به قطعاتی به عرض ۴ سانتی متر برش بدهید تا بین کباب ها کمی فاصله ایجاد شود.

گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده یا حلقه ای کلفت برش بدهید و روی کباب ها بذارید.درب تابه را بذارید و حرارت را کم کنید تا کباب ها آرام آرام با آب خودشان پخته شوند.

در ۵ دقیقه آخر پخت، روی کباب ها سماق بپاشید و اجازه بدهید تا کباب ها سرخ شوند و بعد کباب ها را برگردانید تا سمت دیگر هم کمی طلایی شود. سپس به همراه کته و کره سرو کنید.

نکات

  • بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند برای تهیه کباب تابه‌ ای استفاده کنید.
  • دقت کنید اگر چربی گوشت بیش از اندازه باشد، هنگام پخت اندازه و سایز کباب تابه‌ای تغییر می‌کند و کباب تابه‌ ای جمع می‌شود.
  • هر چه مقدار گوشت گوسفندی کباب‌ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه‌تر خواهد شد.
  • برای معطر کردن کباب یک قالب کره را روی آن خرد کنید.
  • هرگز از تخم مرغ در کباب تابه‌ای استفاده نکنید. چون باعث سفت شدن کباب می‌شود.
  • کباب‌ها را با حرارت بسیار کم بپزید تا مغز پخت شوند.
  • آب پیاز را پس از رنده کردن حتما بگیرید.
  • روغن را حتما داغ کنید تا کباب‌ها هنگام سرخ شدن وا نروند.

منبع : topcooking.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا