انواع دسر

طرز تهیه ژله خرده شیشه ساده و شیک به روش رستورانی

Rate this post

طرز تهیه سیمفردوی انبه سیمفردوی انبه یکی از انواع دسرهای محبوب ایتالیایی است که بافت بسیار لطیف و نرمی دارد و برای مجالس مناسب می باشد.

در مجله آموزش آشپزی آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

طرز تهیه ماقوت بستنی ماقوت یک دسر مشابه ژله است که با پودر نشاسته ذرت و ژلاتین سفت می شود. ماقوت یک دسر قدیمی و پرطرفدار است.

طرز تهیه ژله شکری ژله شکری یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم ها و رنگ های متنوعی تهیه می شود.

 

ژله خرده شیشه یکی از انواع دسرهای نوین و مجلسی ایرانی است که با طرح های متنوعی تهیه می شود.

 

مواد لازم ژله خرده شیشه
ژله رنگی ۳ بسته
ژله آلوورا ۱ بسته
بستنی لیوانی ۱ عدد
آب جوش ۴ لیوان

دستور تهیه ژله خرده شیشه

مرحله اول

ابتدا ژله های رنگی را داخل سه کاسه جداگانه می ریزیم و روی هر کدام یک لیوان آب جوش می ریزیم و خوب هم می زنیم تا پودر ژله به طور کامل در آب جوش حل شود. برای اینکه ژله ها سفت و منجسم در بیاید بهتر است بیشتر از یک لیوان آب جوش اضافه نکنیم.

مرحله دوم

در مرحله بعدی هر کدام از ژله ها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا ببندند. توجه داشته باشید برای اینکه در ادامه می خواهیم ژله ها را به صورت حبه قندی خرد کنیم، بهتر است ژله ها را داخل ظرفی چهار گوش بریزیم.

حتما بخوانید:  طرز تهیه رنگینک

مرحله سوم

پس از اینکه ژله های رنگی به خوبی سفت شدند، انها را از یخچال خارج می کنیم و مانند قند حبه ای به صورت مکعبی خرد می کنیم. در ادامه ظرفی که برای تهیه ژله خرده شیشه در نظر گرفته ایم را با کمی روغن مایع چرب می کنیم.

 

مرحله چهارم

حالا ژله های خرد شده را داخل ظرف می ریزیم. در ادامه ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا به طور کامل حل شود، سپس اجازه می دهیم کمی خنک شود. در ادامه بستنی لیوانی وانیلی را به یله آلوورا اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

ژله و بستنی وانیلی را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی ژله های خرد شده می ریزیم و قالب را کمی تکان می دهیم تا ژله آلوورا تمامی نقاط قالب را پر کند. در پایان ژله خرده شیشه را در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

 

منبع : chishi.ir
حتما بخوانید : طرز تهیه فرنی سه رنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا