فست فود

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خوشمره و رستورانی

Rate this post

پیتزا یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که می‌توان آن را به روش‌های مختلفی تهیه کرد. پیتزا گوشت و قارچ با طعم بی‌نظیر و عطری دل‌انگیز، از گزینه‌های محبوب بین دوستداران پیتزا است.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب آموزشی، طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش داده می‌شود تا بتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید.

در مجله آشپزون می‌توانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو، طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت و طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی ساده را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!

 

مواد لازم پیتزا گوشت و قارچ

مواد اولیه مقدار
خمیر پیتزا 1 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه‌ای 1 عدد
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
پنیر پیتزا 200 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ رستورانی

مرحله اول تهیه پیتزا گوشت و قارچ

ابتدا خمیر پیتزا را آماده کنید یا از خمیر آماده استفاده کنید. گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید. قارچ‌ها را بشویید و به صورت نازک برش دهید. پیاز را به صورت ریز خرد کنید و فلفل دلمه‌ای را نیز به شکل نواری ببرید. سس گوجه فرنگی را نیز آماده کنید و کنار بگذارید.

حتما بخوانید:  راز خوشمزه‌ترین پیتزای خانگی؛ طرز تهیه سس پیتزا در 7 قدم ساده

مرحله دوم تهیه پیتزا گوشت و قارچ

یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که نرم و طلایی شود، تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا کاملاً پخته و قهوه‌ای شود. در این مرحله می‌توانید مقداری پودر آویشن برای عطر و طعم بهتر به گوشت اضافه کنید.

مرحله سوم تهیه پیتزا گوشت و قارچ

در تابه‌ای جداگانه مقداری روغن زیتون بریزید و قارچ‌ها را در آن تفت دهید تا آب آن‌ها تبخیر شود و نرم شوند. سپس فلفل دلمه‌ای‌های خرد شده را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. ترکیب قارچ و فلفل دلمه‌ای را کنار بگذارید.

مرحله چهارم تهیه پیتزا گوشت و قارچ

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر پیتزا را روی سطح کاری قرار دهید و با دست یا وردنه به اندازه قالب پیتزا باز کنید. خمیر را در قالب قرار دهید و به آرامی پهن کنید تا همه جای قالب را بپوشاند. اگر از خمیر آماده استفاده می‌کنید، آن را طبق دستورالعمل روی بسته‌بندی آماده کنید.

مرحله پنجم تهیه پیتزا قارچ و گوشت

روی خمیر پیتزا را با لایه‌ای از سس گوجه فرنگی بپوشانید. سپس ترکیب گوشت چرخ کرده و پیاز تفت داده شده را به طور یکنواخت روی خمیر پخش کنید. قارچ و فلفل دلمه‌ای تفت داده شده را نیز به صورت یکنواخت روی گوشت پخش کنید. در نهایت، مقدار زیادی پنیر پیتزا روی مواد بریزید تا سطح پیتزا را کاملاً بپوشاند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه کیک پیتزا خانگی و خوشمزه

مرحله ششم تهیه پیتزا قارچ و گوشت

پیتزا را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر طلایی و حباب‌دار شود و خمیر پیتزا نیز پخته و ترد شود. پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کنید و چند دقیقه بگذارید خنک شود تا برش زدن آن آسان‌تر شود.

مرحله هفتم تهیه پیتزا قارچ و گوشت

پیتزا گوشت و قارچ آماده است! با استفاده از یک چاقوی تیز، پیتزا را به قطعات دلخواه برش دهید و سرو کنید. می‌توانید این پیتزا را با سس‌های مورد علاقه‌تان مثل سس کچاپ یا سس تند میل کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

این دستور پیتزا گوشت و قارچ با استفاده از مواد اولیه تازه و روش‌های ساده و آسان، طعمی لذیذ و متفاوت به شما ارائه می‌دهد. امیدوارم از تهیه و میل کردن این پیتزا لذت ببرید و تجربه‌ای خوشایند داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا