فست فود

طرز تهیه پیتزا کالزونه مجلسی و ساده

Rate this post

پیتزا کالزونه یک نوع پیتزای ایتالیایی است که به شکل نان پیچیده و پر شده با مواد مختلف درست می‌شود. این پیتزا با خمیر تازه و مواد متنوع داخلی، طعمی خاص و منحصربه‌فرد دارد که می‌تواند هر کسی را مجذوب خود کند.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

با دنبال کردن این دستور جامع، می‌توانید در خانه یک پیتزا کالزونه خوشمزه و حرفه‌ای درست کنید و خانواده و دوستان خود را شگفت‌زده کنید.

در مجله آشپزون می‌توانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو و طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!

 

مواد اولیه برای تهیه پیتزا کالزونه

نام ماده اولیه مقدار
آرد ۴ پیمانه
آب گرم ۱ و ۱/۲ پیمانه
مخمر ۲ و ۱/۴ قاشق چای‌خوری
شکر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۲ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۲ پیمانه
کالباس ۲۰۰ گرم
قارچ ۱ پیمانه
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
سس گوجه‌فرنگی ۱/۲ پیمانه
ادویه پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا کالزونه خانگی

مرحله اول: آماده‌سازی خمیر

برای شروع، در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، و شکر را مخلوط کنید. مخمر را با آب گرم مخلوط کرده و بگذارید چند دقیقه بماند تا فعال شود. سپس مخمر فعال شده و روغن زیتون را به مخلوط آرد اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و یکدست بدست آید. این خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا لطیف و کشسان شود.

مرحله دوم تهیه پیتزا کالزونه خانگی

خمیر ورز داده شده را در یک کاسه که با کمی روغن زیتون چرب شده قرار دهید. روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خوشمره و رستورانی

مرحله سوم تهیه پیتزا کالزونه

در این مدت که خمیر در حال استراحت است، می‌توانید مواد داخلی پیتزا کالزونه را آماده کنید. سوسیس یا ژامبون را به قطعات کوچک خرد کنید. قارچ‌ها را بشویید و برش بزنید. فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کنید. پنیر موزارلا را رنده کنید و سس گوجه‌فرنگی را آماده کنید.

مرحله چهارم تهیه پیتزا کالزونه خانگی

پس از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد و حجم آن دو برابر شد، آن را روی سطحی که کمی آرد پاشیده‌اید، پهن کنید. خمیر را به صورت دایره‌ای با ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید. این خمیر باید به اندازه‌ای باشد که بتوانید مواد داخلی را در آن قرار داده و سپس آن را ببندید.

مرحله پنجم تهیه پیتزا کالزونه

نیمی از خمیر پهن شده را با سس گوجه‌فرنگی بپوشانید. سپس پنیر موزارلا، کالباس یا سوسیس، قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به طور یکنواخت روی سس پخش کنید. اگر علاقه‌مند به طعم‌های بیشتر هستید، می‌توانید ادویه پیتزا را نیز روی مواد بریزید.

مرحله ششم تهیه پیتزا کالزونه خانگی

نیمه خالی خمیر را روی نیمه پر شده بیاورید و لبه‌های خمیر را با انگشتان به هم بچسبانید. مطمئن شوید که خمیر به خوبی بسته شده و مواد داخلی از آن خارج نمی‌شود. برای اطمینان بیشتر، می‌توانید لبه‌های خمیر را با چنگال فشار دهید تا بهتر به هم بچسبند.

مرحله هفتم تهیه پیتزا کالزونه

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کالزونه‌های آماده شده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید. سپس سینی را درون فر بگذارید و بگذارید پیتزا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد تا رویه آن طلایی و ترد شود.

حتما بخوانید:  پیتزا سیب زمینی؛ یک جایگزین فوق‌العاده خوشمزه برای پیتزای سنتی!

مرحله هشتم تهیه پیتزا کالزونه خانگی

پس از اینکه پیتزا کالزونه کاملاً پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شود. سپس آن را به اندازه‌های دلخواه برش دهید و سرو کنید. این پیتزا را می‌توانید با سس‌های مختلف مثل سس گوجه‌فرنگی، سس پستو یا حتی سس‌های تند سرو کنید تا طعم آن بیشتر شود.

این دستور جامع و مرحله به مرحله به شما کمک می‌کند تا یک پیتزا کالزونه لذیذ و خوشمزه در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. با رعایت نکات این آموزش، می‌توانید همیشه یک پیتزا کالزونه عالی درست کنید و تجربه آشپزی خود را به سطح جدیدی ببرید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا