طرز تهیه پیتزا ناپولیتن ایتالیایی و حرفهای
پیتزا ناپولیتن یکی از اصیلترین و محبوبترین انواع پیتزا در جهان است که ریشهای عمیق در فرهنگ غذایی ایتالیا دارد. با خمیر نرم و انعطافپذیر، سس گوجهفرنگی تازه و پنیر موزارلا عالی، این پیتزا میتواند طعمی بینظیر و به یادماندنی را برای شما به ارمغان بیاورد.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
در این مطلب، شما با طرز تهیه پیتزا ناپولیتن به صورت گام به گام و با تمامی جزئیات آشنا خواهید شد.
در مجله آشپزون میتوانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو و طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!
مواد اولیه برای تهیه پیتزا
مواد اولیه | مقدار |
---|---|
آرد | ۵۰۰ گرم |
آب ولرم | ۳۲۵ میلیلیتر |
نمک | ۱۰ گرم |
خمیر مایه | ۳ گرم |
گوجهفرنگی تازه | ۴۰۰ گرم |
پنیر موزارلا | ۲۵۰ گرم |
ریحان تازه | چند برگ |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا ناپولیتن
مرحله اول تهیه پیتزا ناپولیتن
خمیر پیتزا ناپولیتن نیاز به زمان و توجه ویژهای دارد تا به بافت نرم و انعطافپذیر مورد نظر برسد. ابتدا آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید و نمک را به آن اضافه کنید. در یک ظرف کوچک، خمیر مایه را در آب ولرم حل کنید و سپس به آرد اضافه کنید. با استفاده از دست، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید.
مرحله دوم تهیه پیتزا ناپولیتن
خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید تا بافت آن نرم و کشسان شود. سپس خمیر را در یک کاسه چربشده قرار دهید و با یک پارچه مرطوب بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله سوم تهیه پیتزا ناپولیتن
در این مرحله، گوجهفرنگیهای تازه را پوست بگیرید و خرد کنید. گوجهها را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. در نهایت، روغن زیتون را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا طعم سس بهبود یابد.
مرحله چهارم تهیه پیتزا ناپولیتن
فر را با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایرهای نازک پهن کنید. هر دایره خمیر را روی یک سینی فر آردپاشی شده قرار دهید. سس گوجهفرنگی را به صورت یکنواخت روی خمیر پخش کنید. سپس پنیر موزارلا را به تکههای کوچک تقسیم کنید و روی سس قرار دهید. چند برگ ریحان تازه را نیز روی پیتزا بگذارید.
مرحله پنجم تهیه پیتزا ناپولیتن
پیتزاها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر پخته و پنیر موزارلا ذوب و طلایی شود. هنگام پخت، میتوانید پیتزاها را چند بار بچرخانید تا به صورت یکنواخت پخته شوند.
مرحله ششم تهیه پیتزا ناپولیتن
پیتزاهای ناپولیتن را از فر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند. سپس با چند قطره روغن زیتون و برگهای ریحان تازه تزئین کنید و سرو نمایید. این پیتزاها با طعم اصیل و بینظیرشان میتوانند هر میهمانی را مجذوب کنند.
نکات مهم در تهیه پیتزا ناپولیتن
- برای بهترین نتیجه، از آردی با پروتئین بالا استفاده کنید.
- سس گوجهفرنگی باید کاملاً غلیظ باشد تا از نرمی بیش از حد خمیر جلوگیری کند.
- اگر امکان دارید، از پنیر موزارلا بوفالا استفاده کنید که طعم اصیلتری دارد.
- برای تجربهای بهتر، پیتزا را در فر با سنگ پیتزا یا روی آتش چوبی بپزید.
پیتزا ناپولیتن با عطر و طعم خاص خود، یادآور یک سفر دلپذیر به ایتالیا است. با رعایت این مراحل و نکات، شما میتوانید این پیتزای خوشمزه و اصیل را در خانه تهیه و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.