فست فود

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی به روش مرحله به مرحله

Rate this post

پیتزا مارگاریتا یکی از محبوب‌ترین و ساده‌ترین پیتزاهای ایتالیایی است که با ترکیبی از گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا و ریحان تازه تهیه می‌شود. این پیتزا که به افتخار ملکه مارگاریتا نامگذاری شده، با طعم بی‌نظیر و ظاهر جذاب خود، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی است.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

در این مطلب، به شما طرز تهیه یک پیتزا مارگاریتا اصیل و خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم.

 

در مجله آشپزون می‌توانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو، طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت و طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی ساده را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!

مواد اولیه برای تهیه پیتزا مارگاریتا حرفه ‌ای

مواد اولیه مقدار
آرد سفید 500 گرم
آب ولرم 300 میلی‌لیتر
مخمر خشک 10 گرم
شکر 1 قاشق چای‌خوری
نمک 1 قاشق چای‌خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی تازه 400 گرم
پنیر موزارلا 250 گرم
ریحان تازه به مقدار لازم
سیر (اختیاری) 2 حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون (برای روی پیتزا) به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیتزا مارگاریتا

برای تهیه خمیر پیتزا، ابتدا آرد سفید را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس مخمر خشک و شکر را به آب ولرم اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا مخمر فعال شود. حالا مخلوط مخمر را به آرد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس نمک و روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده و خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و یکدست شود. خمیر را در یک کاسه چرب قرار داده و روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید. به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیا

مرحله اول تهیه پیتزا مارگاریتا

برای تهیه سس گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید. اگر از سیر استفاده می‌کنید، آن را رنده کرده و به گوجه‌فرنگی‌ها اضافه کنید. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را در یک تابه روی حرارت متوسط قرار داده و به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا آب آن‌ها تبخیر شود و سس غلیظی به دست آید. در نهایت نمک و فلفل سیاه را به سس اضافه کرده و مخلوط کنید.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا رست بیف خوشمزه به روش مرحله به مرحله

مرحله دوم تهیه پیتزا مارگاریتا

پنیر موزارلا را رنده کنید یا به صورت ورقه‌های نازک برش دهید. ریحان تازه را شسته و برگ‌های آن را جدا کنید. اگر برگ‌های ریحان بزرگ هستند، می‌توانید آن‌ها را به قطعات کوچکتر خرد کنید.

مرحله سوم تهیه پیتزا مارگاریتا

پس از اینکه خمیر پف کرد، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی سطح آردپاشی شده با کمک وردنه به شکل دایره‌ای با قطر حدود 30 سانتیمتر باز کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید.

مرحله چهارم تهیه پیتزا مارگاریتا

سس گوجه‌فرنگی را به طور یکنواخت روی سطح خمیر پخش کنید. دقت کنید که لبه‌های خمیر را خالی بگذارید تا هنگام پخت پف کند و حالت تردی داشته باشد.

مرحله پنجم تهیه پیتزا مارگاریتا

ورقه‌های پنیر موزارلا را روی سس گوجه‌فرنگی قرار دهید. برگ‌های ریحان تازه را به صورت یکنواخت روی پنیر بچینید. در این مرحله می‌توانید مقدار کمی روغن زیتون نیز روی مواد بریزید تا طعم بهتری داشته باشد.

مرحله ششم تهیه پیتزا مارگاریتا

فر را از قبل با دمای 220 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی پیتزا را در فر قرار داده و به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا خمیر پیتزا طلایی و ترد شود و پنیر کاملاً ذوب و طلایی گردد.

مرحله هفتم تهیه پیتزا مارگاریتا

پس از پخت پیتزا، آن را از فر خارج کرده و به مدت چند دقیقه خنک کنید. سپس پیتزا را به قطعات دلخواه برش دهید و با برگ‌های ریحان تازه و روغن زیتون اضافی تزئین کنید. پیتزا مارگاریتای خوشمزه شما آماده است. نوش جان!

 

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا کالزونه مجلسی و ساده

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا