فست فود

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با نان لواش | پیتزا لقمه ای با کالباس

Rate this post

آیا به دنبال یک میان‌وعده خوشمزه و آسان برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌های خانوادگی هستید؟ پیتزا لقمه‌ای با نان لواش یک گزینه عالی است! این پیتزای لقمه‌ای سریع آماده می‌شود و با طعم‌های مختلف قابل تغییر است.

در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!

با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این پیتزای خوشمزه و سریع آشنا شوید و از مزه بی‌نظیر آن لذت ببرید.

در مجله آشپزون می‌توانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو و طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!

 

مواد اولیه برای تهیه پیتزا لقمه ای

مواد اولیه مقدار
نان لواش ۴ عدد
سس گوجه‌فرنگی ۱ پیمانه
پنیر پیتزا ۲ پیمانه
سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
زیتون بدون هسته نصف پیمانه
قارچ ۱۰۰ گرم
پودر آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با نان لواش

مرحله اول تهیه پیتزا لقمه‌ای

در ابتدا، تمامی مواد اولیه را آماده کنید. نان‌های لواش را برش دهید و به شکل مستطیل‌های کوچک‌تر درآورید تا آماده استفاده شوند. سوسیس یا کالباس را به صورت نازک برش دهید و فلفل دلمه‌ای و قارچ را خرد کنید. همچنین زیتون‌ها را حلقه‌ای برش دهید. حالا که همه چیز آماده است، می‌توانیم به مرحله بعد برویم.

مرحله دوم تهیه پیتزا لقمه‌ای

نان‌های لواش را بر روی سطح صاف پهن کنید و با یک برس، مقداری روغن زیتون بر روی آنها بمالید. این کار باعث می‌شود نان‌ها بعد از پخت، ترد و خوشمزه شوند. پس از روغن‌مالی، نان‌ها را به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کمی گرم و آماده پذیرش مواد دیگر شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا مارگاریتا ایتالیایی به روش مرحله به مرحله

مرحله سوم تهیه پیتزا لقمه‌ای

بعد از گرم شدن نان‌ها، سس گوجه‌فرنگی را به طور یکنواخت روی نان‌ها بمالید. سعی کنید سس را به تمامی سطح نان‌ها برسانید تا همه قسمت‌ها طعم دار شوند. استفاده از سس به مقدار کافی، طعم نهایی پیتزا را بهتر می‌کند.

مرحله چهارم تهیه پیتزا لقمه‌ای

حالا نوبت به افزودن مواد اصلی می‌رسد. ابتدا سوسیس یا کالباس‌های برش‌خورده را به طور یکنواخت روی نان‌های سس‌مال شده بچینید. سپس فلفل دلمه‌ای و قارچ‌های خرد شده را به صورت یکنواخت اضافه کنید. در نهایت زیتون‌های حلقه‌ای را نیز بر روی مواد دیگر پخش کنید.

مرحله پنجم تهیه پیتزا لقمه‌ای

در این مرحله، پنیر پیتزا را به مقدار زیاد روی مواد پیتزا بپاشید. پنیر پیتزا باعث می‌شود تا مواد به خوبی به هم بچسبند و طعم لذیذی به پیتزا لقمه‌ای بدهد. مطمئن شوید که پنیر به تمام سطح نان‌ها برسد و هیچ قسمتی از نان بدون پنیر نماند.

مرحله ششم تهیه پیتزا لقمه‌ای

برای طعم‌دهی بیشتر به پیتزا، پودر آویشن و مقداری نمک و فلفل را روی پنیر بپاشید. این ادویه‌ها طعم نهایی پیتزا را بی‌نظیر می‌کنند و عطر و بوی خاصی به آن می‌دهند. می‌توانید بسته به سلیقه خود، از ادویه‌های دیگری نیز استفاده کنید.

مرحله  هفتم تهیه پیتزا لقمه‌ای

پیتزاهای لقمه‌ای را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر‌ها آب شده و به رنگ طلایی درآیند. حتماً مراقب باشید که نان‌ها نسوزند. پس از پخت، پیتزا‌ها را از فر خارج کرده و کمی صبر کنید تا خنک شوند.

حتما بخوانید:  طرز تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه | پیتزا پپرونی ایتالیایی

مرحله هشتم تهیه پیتزا لقمه‌ای

پیتزا‌های لقمه‌ای آماده شده را در ظرف سرو بچینید و با سس‌های دلخواه خود مثل سس کچاپ، سس مایونز یا هر نوع سس دیگری که دوست دارید، سرو کنید. این پیتزاها به عنوان یک میان‌وعده یا غذای اصلی در کنار سالاد یا نوشیدنی‌های خنک بسیار خوشمزه و لذیذ هستند.

نکات مهم در تهیه پیتزا لقمه‌ای با نان لواش

  • شما می‌توانید مواد اولیه پیتزا را بر اساس سلیقه و ذائقه خود تغییر دهید. مثلاً به جای سوسیس یا کالباس از مرغ پخته، گوشت چرخ‌کرده یا حتی سبزیجات مختلف استفاده کنید.
  • این پیتزا به خاطر استفاده از نان لواش، زمان کمتری برای پخت نیاز دارد. بنابراین، برای مواقعی که زمان زیادی برای پخت غذا ندارید، یک انتخاب عالی است.
  • مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه شما دارد. اگر دوست دارید پیتزا پرپنیر باشد، می‌توانید مقدار بیشتری پنیر استفاده کنید.

پیتزا لقمه‌ای با نان لواش یک غذای سریع، آسان و خوشمزه است که می‌تواند در هر زمانی از روز سرو شود. با این روش ساده و استفاده از مواد اولیه موجود در خانه، می‌توانید یک پیتزای عالی تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد و بتوانید پیتزا لقمه‌ای خوشمزه‌ای تهیه کنید. این دستورالعمل ساده و خوشمزه را امتحان کنید و از نتیجه آن لذت ببرید!

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا