فست فود

طرز تهیه پیتزا قارچ و سوسیس رستورانی

Rate this post

پیتزا قارچ و سوسیس یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع پیتزاهاست که طعم آن می‌تواند هر سلیقه‌ای را راضی کند. این پیتزا با ترکیبی از سوسیس‌های خوش‌عطر، قارچ‌های تازه، و پنیر پیتزا، یک تجربه خوشمزه و خاص را برای شما فراهم می‌کند.

در مجله آشپزون این غذای خوشمزه را مرحله به مرحله بیاموزید و با این آموزش فست فود در پخت یک غذای خوشمزه حرفه ای شوید.

در این آموزش قصد داریم تا شما را با روش تهیه پیتزا قارچ و سوسیس به سبک رستورانی آشنا کنیم؛ با رعایت تمام جزئیات و نکات لازم برای داشتن یک پیتزای خانگی فوق‌العاده که به آسانی در آشپزخانه خودتان تهیه می‌شود.

لطفا بخوانید: طرز تهیه پیتزا سبزیجات

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا و پیتزا سوسیس و قارچ

نام ماده اولیه مقدار
آرد سفید ۲ و نیم پیمانه
آب گرم ۱ پیمانه
مخمر خشک ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سوسیس ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
پودر آویشن ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا قارچ و سوسیس مرحله به مرحله

مرحله اول

برای تهیه یک پیتزا خوشمزه، اولین و مهم‌ترین مرحله آماده‌سازی خمیر آن است. ابتدا مخمر خشک و شکر را در آب گرم حل کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه مخمر فعال شود. سپس آرد سفید را به همراه نمک در یک کاسه بزرگ الک کنید و به آرامی مخلوط مخمر و آب را به آن اضافه کنید. روغن زیتون را نیز در این مرحله اضافه کرده و با دست خمیر را به خوبی ورز دهید. خمیر باید به حدی ورز داده شود که به دست نچسبد و نرم و لطیف شود. سپس خمیر را در یک کاسه با پوشش پارچه‌ای قرار دهید و اجازه دهید در جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله دوم

در حالی که خمیر پف می‌کند، شما می‌توانید مواد روی پیتزا را آماده کنید. ابتدا قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای برش دهید و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود و کمی طلایی شوند. سپس سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای یا برش‌های کوچک‌تر آماده کنید. این مرحله به شما کمک می‌کند تا مواد روی پیتزا به خوبی آماده و خوش‌طعم شوند.

حتما بخوانید:  راز خوشمزه‌ترین پیتزای خانگی؛ طرز تهیه سس پیتزا در 7 قدم ساده

مرحله سوم

برای داشتن یک پیتزا خوشمزه، سس گوجه فرنگی باید به درستی آماده شود. سس گوجه فرنگی را در یک قابلمه کوچک ریخته و به آن فلفل سیاه و پودر آویشن اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند. اجازه دهید سس به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.

لطفا بخوانید: طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت

 

مرحله چهارم

بعد از اینکه خمیر به خوبی پف کرد، آن را روی سطحی که کمی آرد پاشیده‌اید پهن کنید. از یک وردنه برای صاف و نازک کردن خمیر استفاده کنید تا به ضخامت دلخواه برسید. سپس خمیر را به اندازه قالب پیتزا برش دهید و روی قالب قرار دهید. حالا سس گوجه فرنگی آماده شده را به صورت یکنواخت روی خمیر پخش کنید. سپس سوسیس‌ها و قارچ‌های تفت داده شده را روی سس بچینید. در نهایت پنیر پیتزا را به مقدار فراوان روی مواد بپاشید.

مرحله پنجم

پیش از شروع پخت، فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. قالب پیتزا را در فر قرار دهید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا پیتزا بپزد. زمانی که لبه‌های خمیر طلایی شد و پنیر روی پیتزا به خوبی ذوب و طلایی شد، پیتزا آماده است. در صورت تمایل می‌توانید چند دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید تا پنیر بیشتر برشته شود.

لطفا بخوانید: طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

 

مرحله ششم

بعد از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده و کمی صبر کنید تا خنک شود. سپس با استفاده از یک برش‌زن پیتزا آن را به تکه‌های مثلثی تقسیم کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید روی پیتزا کمی پودر آویشن یا فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و با برگ‌های تازه ریحان یا سبزیجات دلخواه تزیین کنید.

 

حتما بخوانید:  طرز تهیه سریع و آسان لاهماجون؛ یک غذای عالی برای مهمانی های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا