طرز تهیه پیتزا سیسیلی مثل سرآشپزهای ایتالیایی
آمادهاید تا با یکی از لذیذترین و اصیلترین پیتزاهای ایتالیایی آشنا شوید؟ پیتزا سیسیلی با خمیر ضخیم و پفکی، سس گوجهفرنگی غنی و پنیرهای خوشطعم، یکی از بهترین انتخابها برای عاشقان غذاهای ایتالیایی است. این پیتزا با مواد اولیه تازه و عطر و طعمی منحصر به فرد، هر کسی را مسحور خواهد کرد.
در مجله آشپزون این مطلب فوق العاده را از دست ندهید!
با ما همراه شوید تا با طرز تهیه این پیتزای فوقالعاده آشنا شویم.
در مجله آشپزون میتوانید طرز تهیه پیتزا سبزیجات، طرز تهیه سالاد سیب زمینی، طرز تهیه پاستا آلفردو و طرز تهیه پیتزا ذرت و گوشت را نیز به روش مرحله به مرحله و آسان بیاموزید!
مواد اولیه برای تهیه پیتزا سیسیلی
ماده اولیه | مقدار |
---|---|
آرد نان | 500 گرم |
آب گرم | 350 میلیلیتر |
مخمر خشک فعال | 2 قاشق چایخوری |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
گوجهفرنگی خرد شده | 400 گرم |
سیر خرد شده | 2 حبه |
اورگانو خشک | 1 قاشق چایخوری |
پنیر موزارلا | 200 گرم |
پنیر پارمزان | 50 گرم |
ریحان تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا سیسیلی ایتالیایی
مرحله اول تهیه پیتزا سیسیلی
در ابتدا، خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار، مخمر خشک فعال و شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود و حبابهای کوچکی روی سطح آب ایجاد کند. در یک کاسه بزرگ، آرد نان و نمک را مخلوط کنید و سپس مخلوط مخمر و آب را به تدریج به آن اضافه کنید. در این مرحله، مخلوط را به خوبی هم بزنید تا خمیری چسبناک و یکدست به دست آید. روغن زیتون را اضافه کرده و خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و کشسان شود. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار داده و روی آن را با پارچهای مرطوب بپوشانید. بگذارید خمیر به مدت 1 ساعت در جای گرم استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله دوم تهیه پیتزا سیسیلی
در حالی که خمیر در حال استراحت است، میتوانید سس گوجهفرنگی را تهیه کنید. در یک تابه بزرگ، مقداری روغن زیتون گرم کنید و سیر خرد شده را در آن تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سپس گوجهفرنگیهای خرد شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید تا سس غلیظ شود. در این مرحله، اورگانو خشک را به سس اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه به آن طعم دهید. بگذارید سس به آرامی بجوشد تا مزهها به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم تهیه پیتزا سیسیلی
پس از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را به سطحی آردپاشی شده منتقل کرده و با دست یا وردنه به شکل مستطیل باز کنید. سینی فر را با روغن زیتون چرب کرده و خمیر را در آن پهن کنید. روی خمیر را با سس گوجهفرنگی پوشانده و پنیر موزارلا و پارمزان رنده شده را به طور یکنواخت روی سس بپاشید.
مرحله چهارم تهیه پیتزا سیسیلی
فر را از قبل به دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. پیتزا را در فر قرار داده و به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا خمیر طلایی و پنیرها آب شوند و روی آن کمی برشته شود. پس از پخت، پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شود.
مرحله پنجم تهیه پیتزا سیسیلی
پیتزا سیسیلی شما آماده است! روی آن را با برگهای تازه ریحان تزئین کرده و به قطعات مستطیلی برش دهید. این پیتزا با خمیر ضخیم و پفکی، سس گوجهفرنگی خوشطعم و پنیرهای لذیذ، یک غذای ایدهآل برای هر مهمانی یا دورهمی خانوادگی است. با نان ترد و مواد اولیه تازه، هر برش از این پیتزا یک تجربه لذیذ و فراموشنشدنی خواهد بود.
این آموزش جامع و مفصل به شما کمک میکند تا یک پیتزا سیسیلی اصیل و خوشطعم را در خانه تهیه کنید. با رعایت دقیق مراحل و نکات ذکر شده، میتوانید مطمئن باشید که پیتزای شما بهترین طعم و کیفیت را خواهد داشت.
امیدواریم که این دستور پخت برای شما مفید بوده و لحظات خوشی را در کنار عزیزانتان با این پیتزای بینظیر سپری کنید. نوش جان.